• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[vyřešeno] lagy
Čaute mam taký problém s cskom že mám strašne lagy napr. že mám 4-5 fps ako kedy (ale tak málo už len pri zapatí cska keď sa napojím na server mam iba 1fps (áno veľmi smiešne))
no potreboval by som od vás taký príkaz ten príkaz sa zadáva do vlastností cska (možností spustení) ten príkaz je nejak takto -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd ale ešte mi tam pár príkazov chýba ak by ste mi vedeli pomôcť ďakujem.

L0GiC1337 > YOU
-
iShortyx3 - Pokročilý
[vyřešeno] lagy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: lagy
Funguje ti všechno jak má? Jestli je tvůj problém OK, tak napiš, ať se to může LOCKnout.
Já a moje rodinka: http://postimg.org/image/dn33qk0a3/ <3
-
Harousisko - Mistr
Re: lagy
Příspěvek byl označen jako spam !
Já a moje rodinka: http://postimg.org/image/dn33qk0a3/ <3
-
Harousisko - Mistr
Re: [riešime] lagy
Problém bude v tom, že nemáš ovladače grafické karty, nebo máš špatné.
Napiš prosím název tvé grafické karty a pokud máš notebook, tak napiš přesný typ noteboku. Ještě k tomu připiš co máš za operační systém (např win7 64bit).
Napiš prosím název tvé grafické karty a pokud máš notebook, tak napiš přesný typ noteboku. Ještě k tomu připiš co máš za operační systém (např win7 64bit).
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Jak zistím názov grafickej karty?

ináč mam win7 32bit
Sorry za neodpis ale bol som na koncerte a včera som bol na šalát nemal som vobec čas

ináč mam win7 32bit
Sorry za neodpis ale bol som na koncerte a včera som bol na šalát nemal som vobec čas
L0GiC1337 > YOU
-
iShortyx3 - Pokročilý
Shortyx3 píše:Jak zistím názov grafickej karty?![]()
ináč mam win7 32bit
V Nitre na KF?

Raz ma oklameš,a dôveru si už nezískaš!

-
FlashDown - Drbna
Hej hej presne tam
určite mám nvidia ale nemam tu nič ohladom toho, chcel som si vypnut aj vertikalnu synchronizaciu ale nejak som ju už nenašiel 

L0GiC1337 > YOU
-
iShortyx3 - Pokročilý
Shortyx3 píše:Hej hej presne tamurčite mám nvidia ale nemam tu nič ohladom toho, chcel som si vypnut aj vertikalnu synchronizaciu ale nejak som ju už nenašiel
Ja žijem v Nitre

skús ísť Štart

Raz ma oklameš,a dôveru si už nezískaš!

-
FlashDown - Drbna
• Stránka 1 z 2 • 1, 2