• Stránka 1 z 1
Admin kosSo stale si mě dobírá a pak mě banuje.((
Admi KosSo.
Server : PublicOldschool
Sid admina : STEAM_0:1:60244026
Důkaz:1 http://leteckaposta.cz/238874682
čas: 14:50 kdy se začali bavit o banu tímhle to začlo ..
čas:15:30 kelto - já sem dostal ban nafore za urašku ...
čas:15:40 kelto - že fejk? .. A tet si začli dobírat mě !
čas: 20:20 si mě začal dobírat Koso jestli mohu večer v klidu spat . čas 20:40 peter - Ban by měl dostat. .. i když nevím za co bych měl dostat ten ban..
čas: 21:10 fejk - kdy jsem napsal ad si mě stále nedobiraji že name nic nemájou jen vy mýšlijou hovadiny jen děti ste .. hned na to admin koso ale máme ...
Od času : 22:00 podivej te se až do konce .. ke konci mapy mi psal ad nedržim místo speckt jinak mě kikne tak sem mu napsal ad ne vyhrožuje a hned sem se zapojil do hry aby my nedal ten kick ale itak mi ho dal . A hned po kicku sem se znova zapojil a napsal sem mu v čase : 24:48 radši koukněte a hned pote sem dostal ban za vyhrožování .
Vedení : Povšiměte si že Admin má pořát protímě něco bez důvodně si mě skamarádama dobirá a pak mě tak stupidně za banuje nebo kickuje . Měli byste si sním radši dukladně o vším promluvit protože tohle je šikana aby si mě bezdůvodne dobiraly a pak banovalí jak sem se měl proti tomu kicku bránit ? tak mě to naštvalo no tak sem mu napsal že jestli stím nepřestane že ho nahlasím na policii aco je na tym když mě stále znečeho obvinujia napadají přeci kvůli jednomu adminovy ne od instaluji cs to fakt ne .. !! radši mu vezmite jeho práva sem taky člověk jako admin koso jak by se mu to líbilo kdy by ho stále někdo bez důvodně napadal třeba s uráškama do rodiču a podobně to by se nikomu určitě nelibilo .. Neříkam taky mám chyby akdo ne taky někdy napišu hovadinu , ale koso mě trestá banem za nic .. už jednou mi dal bezdůvodně ban .. radši mu vezmite Administratorsky práva třeba Admin jepinka to ho si musim pochválit ten hned banoval lidi za nadavky a podobně to to tresta opravdu poctive ale admi koso vůbec ..!! omlouvám se za chyby , to jen kdy by se kosSo to mu chtěl vysmívat . .
tady vám dám par příspjěvku ad víte oco jde .
tenhle borec mě dal na forum bez důkazu stiaznost-na-hraca-fejk-oldschool-t90578.html
a pote mi psal do sprav nadavky do rodiču provokace-t90676.html
tady si povšimětě jak alkain a kosSo branijou sviho kamoša kelta44 , aje tu vidět jak namě kosSo chce uvalit perma ban za nic .!!!
tady mi dal neopravneny ban stiznosti-na-admina-kosso-public-old-t86386.html
tady ses se už jednou zminil o kiber šikaně admin-kosso-t87272.html tak prosím už to konečně vyřeste nejlepe udělate když mu vezmete Administratorsky práva aby se to už neopakovalo stím banovanim děkuji ..a taky bych poprosil unban .. Steam: STEAM_0:0:132262348 klidne si projdite můj chat chovám se slušně..
Server : PublicOldschool
Sid admina : STEAM_0:1:60244026
Důkaz:1 http://leteckaposta.cz/238874682
čas: 14:50 kdy se začali bavit o banu tímhle to začlo ..
čas:15:30 kelto - já sem dostal ban nafore za urašku ...
čas:15:40 kelto - že fejk? .. A tet si začli dobírat mě !
čas: 20:20 si mě začal dobírat Koso jestli mohu večer v klidu spat . čas 20:40 peter - Ban by měl dostat. .. i když nevím za co bych měl dostat ten ban..

čas: 21:10 fejk - kdy jsem napsal ad si mě stále nedobiraji že name nic nemájou jen vy mýšlijou hovadiny jen děti ste .. hned na to admin koso ale máme ...
Od času : 22:00 podivej te se až do konce .. ke konci mapy mi psal ad nedržim místo speckt jinak mě kikne tak sem mu napsal ad ne vyhrožuje a hned sem se zapojil do hry aby my nedal ten kick ale itak mi ho dal . A hned po kicku sem se znova zapojil a napsal sem mu v čase : 24:48 radši koukněte a hned pote sem dostal ban za vyhrožování .
Vedení : Povšiměte si že Admin má pořát protímě něco bez důvodně si mě skamarádama dobirá a pak mě tak stupidně za banuje nebo kickuje . Měli byste si sním radši dukladně o vším promluvit protože tohle je šikana aby si mě bezdůvodne dobiraly a pak banovalí jak sem se měl proti tomu kicku bránit ? tak mě to naštvalo no tak sem mu napsal že jestli stím nepřestane že ho nahlasím na policii aco je na tym když mě stále znečeho obvinujia napadají přeci kvůli jednomu adminovy ne od instaluji cs to fakt ne .. !! radši mu vezmite jeho práva sem taky člověk jako admin koso jak by se mu to líbilo kdy by ho stále někdo bez důvodně napadal třeba s uráškama do rodiču a podobně to by se nikomu určitě nelibilo .. Neříkam taky mám chyby akdo ne taky někdy napišu hovadinu , ale koso mě trestá banem za nic .. už jednou mi dal bezdůvodně ban .. radši mu vezmite Administratorsky práva třeba Admin jepinka to ho si musim pochválit ten hned banoval lidi za nadavky a podobně to to tresta opravdu poctive ale admi koso vůbec ..!! omlouvám se za chyby , to jen kdy by se kosSo to mu chtěl vysmívat . .
tady vám dám par příspjěvku ad víte oco jde .
tenhle borec mě dal na forum bez důkazu stiaznost-na-hraca-fejk-oldschool-t90578.html
a pote mi psal do sprav nadavky do rodiču provokace-t90676.html
tady si povšimětě jak alkain a kosSo branijou sviho kamoša kelta44 , aje tu vidět jak namě kosSo chce uvalit perma ban za nic .!!!
tady mi dal neopravneny ban stiznosti-na-admina-kosso-public-old-t86386.html
tady ses se už jednou zminil o kiber šikaně admin-kosso-t87272.html tak prosím už to konečně vyřeste nejlepe udělate když mu vezmete Administratorsky práva aby se to už neopakovalo stím banovanim děkuji ..a taky bych poprosil unban .. Steam: STEAM_0:0:132262348 klidne si projdite můj chat chovám se slušně..
-
Fejk - Zkušený
Admin kosSo stale si mě dobírá a pak mě banuje.((
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin kosSo stale si mě dobírá a pak mě banuje.((
krive-obvinovani-oldschool-t90748.html
Omlouvám nešlo mi to upravit děkuji za pochopení.
krive-obvinovani-oldschool-t90748.html
Omlouvám nešlo mi to upravit děkuji za pochopení.
-
Fejk - Zkušený
Menší sloh by nešlo napísať ? . No k veci , kde začať..
btw demo je chybné , ale tak ja si ho nájdem v HLTV..
S tými urážkami na rodičov to ako zas čo myslíš ? V živote som žiadnemu hráčovi nenadával na rodičov a už vôbec nie tebe...
Ďalej keď tu už niečo píšeš , tak napíš všetko nie len to čo sa tebe páči.
Takže skúsim tu rozpísať tu komunikáciu na servery podľa stats:
2015-06-21 13:55:03 Fejk. ja se schovam slusne takze si zas nevymyslejte hovadiny
2015-06-21 13:55:12 ^KosSo dobre nic ti nevravim , nepis
2015-06-21 13:55:18 ^KosSo hraj alebo nedrz miesto v spec
2015-06-21 13:55:33 Fejk. ale bavis se ome ze na me mas neco tak netrep hovadiny
2015-06-21 13:55:40 ^KosSo posledny krat , hraj alebo kick
2015-06-21 13:55:51 Fejk. nevyhrozuj
nasledoval KICK
2015-06-21 13:56:28 ^KosSo no vidis ze to ide
2015-06-21 13:56:34 Fejk. nanic se znemuzez vid koso .. ? stale si me nedobirejte nebo to na hlasim na policii
2015-06-21 13:56:44 ^KosSo :D:D::D:DD: ... toto ma odravnalo načisto už .. nasledoval ban na 10 min (za vyhrážanie)
K tomu Keltovi:
2015-06-21 13:48:26 Fejk. ocem se bavime kelto ?
2015-06-21 13:48:52 Fejk. kelto ocem se bavime ?
2015-06-21 13:49:07 Kelto. dobry japan lachtan o nicom uz
2015-06-21 13:49:09 Kelto. dobry japan lachtan preco?
2015-06-21 13:49:19 Fejk. zminil si moje jmeno
2015-06-21 13:49:28 Fejk. snad me nepomlouvas ?
2015-06-21 13:49:59 Fejk. naco ses ptal
2015-06-21 13:50:14 Fejk. kelto
2015-06-21 13:50:15 Kelto. dobry japan lachtan ze ci som dostal ban
2015-06-21 13:51:20 Fejk. a dostal si kelto ?
2015-06-21 13:51:26 Kelto. dobry japan lachtan jj
2015-06-21 13:51:27 Kelto. dobry japan lachtan na den
moja myslím neškodná poznámka:
2015-06-21 13:51:46 ^KosSo MOZES V KLUDE SPAVAT FEJK UZ ? :d
Ak sa ťa už toto dotklo už , tak prepáč ale ak si si nevšimol to čo dorábaš je na smiech celému serveru skoro.. tak prepáč že sa niekedy zasmejem aj ja
A to s tým kickom , bolo nas ervery asi 17 ľudi tak si zbytočne zaberal miesto . Nemysli si že to je osobné kickujem každého kto zbytočne zaberá slot alebo je AFK. Nič nové.. a upozornil som ťa 3x , nebudem ti posielať na to kolkovanú žiadosť pozrel som sa po tretom upozornení , stále si bol v spec tak nasledoval kick. Hotovo ( možno ak medzi skontrolvaním TAB a preklikám si cez amx menu ku kicku si sa stihol napojiť do teamu , ale to už som ja nesledoval celý čas ..)
Ďalej čo si tam písal že si sa už zmienil o kiberšikane , to si môžeŠ aj sám prečítať že to máš zamietnuté neviem čo sa to snažíš zas vyťahovať.
Potom neviem čo tu vyťahuješ Kelta , nemám si ho prečo zastávať tá tvoja sťažnosť na jeho je medzi vami to so mnou nesúvidí.Plus na servery jasne vidieť ako aj jemu spamuješ aby si si mohol niečo naňho nájsť...
Snáď odo mňa všetko , keď ma niečo napadne alebo by mal niekto nejaké otázky , doplním.
Prílohy:
celá konverzácia z chatu :http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=chat&game=cstrike&server_id=18&filter= bolo to dnes okolo 14. hodiny , mapa dust
demo:
btw demo je chybné , ale tak ja si ho nájdem v HLTV..
S tými urážkami na rodičov to ako zas čo myslíš ? V živote som žiadnemu hráčovi nenadával na rodičov a už vôbec nie tebe...
Ďalej keď tu už niečo píšeš , tak napíš všetko nie len to čo sa tebe páči.
Takže skúsim tu rozpísať tu komunikáciu na servery podľa stats:
2015-06-21 13:55:03 Fejk. ja se schovam slusne takze si zas nevymyslejte hovadiny
2015-06-21 13:55:12 ^KosSo dobre nic ti nevravim , nepis
2015-06-21 13:55:18 ^KosSo hraj alebo nedrz miesto v spec
2015-06-21 13:55:33 Fejk. ale bavis se ome ze na me mas neco tak netrep hovadiny
2015-06-21 13:55:40 ^KosSo posledny krat , hraj alebo kick
2015-06-21 13:55:51 Fejk. nevyhrozuj
nasledoval KICK
2015-06-21 13:56:28 ^KosSo no vidis ze to ide

2015-06-21 13:56:34 Fejk. nanic se znemuzez vid koso .. ? stale si me nedobirejte nebo to na hlasim na policii
2015-06-21 13:56:44 ^KosSo :D:D::D:DD: ... toto ma odravnalo načisto už .. nasledoval ban na 10 min (za vyhrážanie)
K tomu Keltovi:
2015-06-21 13:48:26 Fejk. ocem se bavime kelto ?
2015-06-21 13:48:52 Fejk. kelto ocem se bavime ?
2015-06-21 13:49:07 Kelto. dobry japan lachtan o nicom uz
2015-06-21 13:49:09 Kelto. dobry japan lachtan preco?
2015-06-21 13:49:19 Fejk. zminil si moje jmeno
2015-06-21 13:49:28 Fejk. snad me nepomlouvas ?
2015-06-21 13:49:59 Fejk. naco ses ptal
2015-06-21 13:50:14 Fejk. kelto
2015-06-21 13:50:15 Kelto. dobry japan lachtan ze ci som dostal ban
2015-06-21 13:51:20 Fejk. a dostal si kelto ?
2015-06-21 13:51:26 Kelto. dobry japan lachtan jj
2015-06-21 13:51:27 Kelto. dobry japan lachtan na den
moja myslím neškodná poznámka:
2015-06-21 13:51:46 ^KosSo MOZES V KLUDE SPAVAT FEJK UZ ? :d
Ak sa ťa už toto dotklo už , tak prepáč ale ak si si nevšimol to čo dorábaš je na smiech celému serveru skoro.. tak prepáč že sa niekedy zasmejem aj ja

A to s tým kickom , bolo nas ervery asi 17 ľudi tak si zbytočne zaberal miesto . Nemysli si že to je osobné kickujem každého kto zbytočne zaberá slot alebo je AFK. Nič nové.. a upozornil som ťa 3x , nebudem ti posielať na to kolkovanú žiadosť pozrel som sa po tretom upozornení , stále si bol v spec tak nasledoval kick. Hotovo ( možno ak medzi skontrolvaním TAB a preklikám si cez amx menu ku kicku si sa stihol napojiť do teamu , ale to už som ja nesledoval celý čas ..)
Ďalej čo si tam písal že si sa už zmienil o kiberšikane , to si môžeŠ aj sám prečítať že to máš zamietnuté neviem čo sa to snažíš zas vyťahovať.
Potom neviem čo tu vyťahuješ Kelta , nemám si ho prečo zastávať tá tvoja sťažnosť na jeho je medzi vami to so mnou nesúvidí.Plus na servery jasne vidieť ako aj jemu spamuješ aby si si mohol niečo naňho nájsť...
Snáď odo mňa všetko , keď ma niečo napadne alebo by mal niekto nejaké otázky , doplním.
Prílohy:
celá konverzácia z chatu :http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=chat&game=cstrike&server_id=18&filter= bolo to dnes okolo 14. hodiny , mapa dust
demo:

-
KosSo - Spamer
napsal si hrej jinak dostanes kick tak sem se hodil T a pote si mě vykopl a když sem napsal tak si mi dal hned ban za vyhrožováni tež mužu brát jako vyhrušků navrhujem na fejka perma ban např když si napsal hrej nebo kick tak to je taky vyhrožování když sem spect třeba jím objed nemáš právo mě bezdůvodně provokovat atd . Aco že sem zminil kelto44 napiše namě stížnost bez důkazu a nato podal alkain stižnost namě a ty ses tam připojil a daval si bezduvodně namě navrch na perma ban že sem problemový hráč zato ty si problemovy admin kterej si namě za sedl a děla vše proto aby mě jen vyprovokoval vurgarnímu chovaní ale jistotou ti mohu říc to se ti nepovede .. ještě že existuje forum.. A podle mě je to šikana !! stále si mě dobíraš atd .. a nemáš pravo mi davat ban zato že mě provokuješ .. Prosím o dořešení stále si mě ve hře jen dobira a provokuje a banuje .. nemám nato už nervy zbavte ho práv stále si mě jen dobíra a pak mě banuje tohle není možny toby bylo nejlepši řešení děkuji za pochopení ..
-
Fejk - Zkušený
Keď som problémový admin , napíš mi kto má ešte so mnou problém okrem teba. Neriešim dáke maličkosti , ako sa hovorí nerobíš to dobre pokiaľ nemáš hejterov, tak tí sa vždy nájdu. Ale ako vidíš na teba už padlo dosť sťažnstí takže môžno budem problém predsa len s tebou nysmlíš ?
A nemýl si pojmy a dojmy Je rozdiel vyhrážať sa a upozornovať . Ja som na servery od toho aby som tam udržoval poriadok a keď to už po dobrom nejde tak nasleduje ban . Bežný postup.
Odo mňa všetko.. Navrhujem aby sme sa stretli na TS napríklad Ja , Fejk. a niekto z vedenia nech sa to raz a navždy vyrieši. Vďaka
A nemýl si pojmy a dojmy Je rozdiel vyhrážať sa a upozornovať . Ja som na servery od toho aby som tam udržoval poriadok a keď to už po dobrom nejde tak nasleduje ban . Bežný postup.
Odo mňa všetko.. Navrhujem aby sme sa stretli na TS napríklad Ja , Fejk. a niekto z vedenia nech sa to raz a navždy vyrieši. Vďaka

-
KosSo - Spamer
Od teba to je bežný postup tak když třeba někdo píše vurgalně třeba Alkain tak nic ale když tam je Jepinka tak hned ban to od teba není normalni postup to fakt ne a já ani nevim co je Tn nebo co si tet psal takže to vyřešme tady a navždy stále si mě miliíš stím deckem který ho sem se zastal a od te dobi si mě stále dobiraš klidně si najedte na Alkaina ten dostal ban za nadavky na admina ale když si tam ty a kecne vurgalni slovo a napada každeho tak je to od tebe bežny postup že mu nedaš ban ? Tak si stále namě nevýmyšlej že sem Lovec .. Byl sem Andel dragonsky pomster a kvůli opakovaním napadaním sem si změnil nick na fejk ale objet si toho využil a psal všem že sem lovec aatd všechno je napsany v mich předchozich stížnosti na tebe ... Snad nemáš špatne svědomi tet .. Měl sis zjistit skama je lovec já sem totis z vyškova !!! a taky to mám napsany ve steamu ..!!
-
Fejk - Zkušený
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=26638
tady si pomvšiměte jak se Lovec vydaval za mě a ani zminovanej Aklain http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=2311
A tudíš si mě stale plete Admin koso z nekym jinym stale se zamě nekdo vydaval a psal vurgalne ale já sem to nebyl !!!!
řekni sám koso jak se chovám ve hře když hrajem spolem ? sem vurgalní nebo nečím jinymně myslim porušuji pravidla ? já osobně myslím že ne !! tak se mě neplet nekym jinym .. a přestan mi davat ne opravněny ban !!!
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... lter=Lovec
Klidne si projet te moji sít ... chat a všechno neporušuji nijak pravidla chovam se podle nich !!!
tady si pomvšiměte jak se Lovec vydaval za mě a ani zminovanej Aklain http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=2311
A tudíš si mě stale plete Admin koso z nekym jinym stale se zamě nekdo vydaval a psal vurgalne ale já sem to nebyl !!!!
řekni sám koso jak se chovám ve hře když hrajem spolem ? sem vurgalní nebo nečím jinymně myslim porušuji pravidla ? já osobně myslím že ne !! tak se mě neplet nekym jinym .. a přestan mi davat ne opravněny ban !!!
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... lter=Lovec
Klidne si projet te moji sít ... chat a všechno neporušuji nijak pravidla chovam se podle nich !!!
-
Fejk - Zkušený
Jetě dodám 3 mě vubec neupozornoval ad doda csremi kde je 3 vidno upozornovani ale pochybuji že doloži protože si myslim ze tak neucinil možna mi to ušlo ale nemyslim si lže admin koso .. Asi odemě vše ..
-
Fejk - Zkušený
No tak prepáč , upozornil som ťa "len" 2x . Už fakt nevieš čo na mňa vytiahnuť tak ma chytáš za slovíčka ? btw iných hráčov keď sú v spec/AFK kickujem hned a ty sa ideš ešte sťažovať že som ťa len 2x upozornil.. čo sa ti ja mám doprosovať

-
KosSo - Spamer
Upozornil si mě jen jednou !! a jak sem šel k T tak si mě hned kicknul i kkdyž sem tě poslehnul a pote sem se zapojil a napsal sem ti že si země dělaš už srandu a že tě na hlasim na policii že už to stebou není možny a dal si mi ban za vyhrožovaní ale když me stale ktomu jen provokuješ to se ti zdá normalní ? mě teda ne a stale něco proti mě maš i bezduvodně si namě neco hledaš to neni možny stebou chlape .... Máš banovat podle pravidel ane že mě vyprovokuješ a pak zabanuješ to fakt nee .. to je odemě vše měěli byste ho potrestat zbavením administratorskych prav stale něco má a hleda namě kde jakou špinu to odemě vše děkuji za pochopení..
-
Fejk - Zkušený
Bože bože, někteří tady mě nepřestáváte udivovat - ty jsi problémový hráč můžeš bejt rád, že nedostáváš 2x delší bany a bez jakéhokoli upozornění.
Tvoje gramatika taktéž nasvědčuje k tomu, že absolutně nechápeš a neovládáš pravidla, neustále na serveru kempíš, admin nemá povinnost tě pořád dokola upozorňovat za jednu a tu samou věc. Raději se jdi učit a přemýšlej u toho co na serveru děláš
Kosso chat > http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 18&page=14 , není tam nic, co by tě mělo dokonce nějak pohoršit
Tvůj chat > http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 965&page=4 , je tam akorát vidět tvého "dětského" (s prominutím) chování a toho jak si paranoidně myslíš, že si tě někdo "dobírá"
A co mě rozsekalo nejvíc "nahlásím vás na policii", nechtěj prosímtě aby si ze sebe udělal většího šaška než už si udělal, tebe by na policii s takovou ani nepustili.
HRAJ a MLČ, to se ti může vyplatit
LOCK
Tvoje gramatika taktéž nasvědčuje k tomu, že absolutně nechápeš a neovládáš pravidla, neustále na serveru kempíš, admin nemá povinnost tě pořád dokola upozorňovat za jednu a tu samou věc. Raději se jdi učit a přemýšlej u toho co na serveru děláš

Kosso chat > http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 18&page=14 , není tam nic, co by tě mělo dokonce nějak pohoršit
Tvůj chat > http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 965&page=4 , je tam akorát vidět tvého "dětského" (s prominutím) chování a toho jak si paranoidně myslíš, že si tě někdo "dobírá"
A co mě rozsekalo nejvíc "nahlásím vás na policii", nechtěj prosímtě aby si ze sebe udělal většího šaška než už si udělal, tebe by na policii s takovou ani nepustili.
HRAJ a MLČ, to se ti může vyplatit

LOCK
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1