• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Touty|Survival
Dobrý deň
Chcel by som nahlásiť Admina menom:Touty
Zneužívanie práv na Surival
Dôkaz+Video
http://leteckaposta.cz/738990825
Chcel by som nahlásiť Admina menom:Touty
Zneužívanie práv na Surival
Dôkaz+Video
http://leteckaposta.cz/738990825
-
BooInternet - Zkušený
Touty|Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Touty|Survival
Zdravím, ospravedlňujem sa za vyjadrenie, ale toto je admin, ktorý si zaslúži práva.
Denno-denne pomáha hráčom ako len vie a vládze. Keď zvyšok AT nevie poradiť alebo nemôže, tak on nám pomôže a poradí im. Myslím, že zobrať práva alebo potrestať takéhoto dobrého admina je škoda. Adminom a určite veľa hráčom by chýbal. A zobrať mu práva len kvôli BLACEGARY, ktorý ustavične niekoho uráža a nadáva. To sa už ale rieši s BH. Toutyho som si obľúbila už ako hráča. Aj keď mal hráča pomáhal ostatným hráčom, ako vedel a dokonca aj nám. Páčila sa mi jeho aktivita a keď sa pripojil s adminom na server, bola som nadšená. Bola by veľká škoda ho odobrať. Zaslúži si mať práva.
Ďakujem za vyjadrenie, s pozdravom trihaSK
Denno-denne pomáha hráčom ako len vie a vládze. Keď zvyšok AT nevie poradiť alebo nemôže, tak on nám pomôže a poradí im. Myslím, že zobrať práva alebo potrestať takéhoto dobrého admina je škoda. Adminom a určite veľa hráčom by chýbal. A zobrať mu práva len kvôli BLACEGARY, ktorý ustavične niekoho uráža a nadáva. To sa už ale rieši s BH. Toutyho som si obľúbila už ako hráča. Aj keď mal hráča pomáhal ostatným hráčom, ako vedel a dokonca aj nám. Páčila sa mi jeho aktivita a keď sa pripojil s adminom na server, bola som nadšená. Bola by veľká škoda ho odobrať. Zaslúži si mať práva.
Ďakujem za vyjadrenie, s pozdravom trihaSK
Meno na servery Survival: Natyla
-
TrihaGS - Pokročilý
Tak to je už jeho problém že zneužíva prava aby ma zabil:)
PEto mi písal na tsko viem svoje
Takže ..
PEto mi písal na tsko viem svoje

Takže ..
-
BooInternet - Zkušený
Chtěl bych jen doplnit... vím že jsem udělal velkou chybu ... ale bylo to kvuli tomu že mě ukradl enchantovanou skeleton hlavu ... a nechtěl jsem nic jineho než ju ...
Ale ještě jednou zdůrazňuji že vím že jsem udělal velkou chybu a očekávám trest ...
Ale ještě jednou zdůrazňuji že vím že jsem udělal velkou chybu a očekávám trest ...
-
Touty - Pokročilý
Zdravím Předem se omlouvám za to, že se sem vyjadřuji, vím že se sem vyjadřovat nemám, ale napsat to musím
Rád bych se zastal admina Toutyho, už jak psala Triha admin je aktivní, pomáhá vše dělá tak jak má asi nejlíp z adminů (nechci nikoho urazit), ale Touty už problém vysvětloval na serveru když někdo někoho okrade není to jednoduché, (BLACEGERY) okradl Toutyho o nějakou enchantovanou věc nebo co, to sem samozřejmě Blace nedopsal, dále bych také rád upozornil, že tento hráč je na hodně blacklistech na gs, hráčovo chování na serveru a všechno kolem no coment, ale tady jde hlavně o to že Toutyho okradl a to vedlo k tomu, že Touty to nevydržel portl si ho a zabil ho. Vím, že je to na HLSA a HLA ale já bych toutyho nerušil spíš nějaké větší upozornění puntíček nebo tak něco ale jak říkám to už je jen na HLSA a HLA
Ještě jednou se omlouvám, že jsem se sem vyjádřil .. 
Rád bych se zastal admina Toutyho, už jak psala Triha admin je aktivní, pomáhá vše dělá tak jak má asi nejlíp z adminů (nechci nikoho urazit), ale Touty už problém vysvětloval na serveru když někdo někoho okrade není to jednoduché, (BLACEGERY) okradl Toutyho o nějakou enchantovanou věc nebo co, to sem samozřejmě Blace nedopsal, dále bych také rád upozornil, že tento hráč je na hodně blacklistech na gs, hráčovo chování na serveru a všechno kolem no coment, ale tady jde hlavně o to že Toutyho okradl a to vedlo k tomu, že Touty to nevydržel portl si ho a zabil ho. Vím, že je to na HLSA a HLA ale já bych toutyho nerušil spíš nějaké větší upozornění puntíček nebo tak něco ale jak říkám to už je jen na HLSA a HLA

- Tomajs
- Amatér
Kôli 1skeleton hlave prídeš o práva?
Smutné
Môhol si mať práva a tu hetku zachviľku novú takže tvoja chyba
;)
Smutné
Môhol si mať práva a tu hetku zachviľku novú takže tvoja chyba

-
BooInternet - Zkušený
Touty: Kôli 1 skeleton het prídeš o práva?
Smutné
Môhol si mať práva a tú skeleton hetku späť
Smutné
Môhol si mať práva a tú skeleton hetku späť
-
BooInternet - Zkušený
TO že si ho budete zastávať neznamená že bude mať práva
Vedel že nemá využívať admin práva a portovať si na seba ľudí a zabíjať
Týmto to uzatváram a uvidíme ako to vyrieši Vedenie A HLSA:)
Vedel že nemá využívať admin práva a portovať si na seba ľudí a zabíjať
Týmto to uzatváram a uvidíme ako to vyrieši Vedenie A HLSA:)
-
BooInternet - Zkušený
Vím, že bych se tu vyjadřovat neměl, ale dost mě tato situace překvapila. Když Touty nastoupil, měl jsem radost, protože pomáhá nejen hráčům, je aktivní, je s ním sranda... To, že "zneužil" práva, docela přehnal, ale práva bych mu nebral, protože je nováček (na jednu stranu ho to neomlouvá), ale nějakým způsobem bych ho potrestal. Přijde vám normální, aby hráč okrádal admina? mně ne! BLACEGARY není zrovna andílek 1. má zákaz na eventy a ty se jen tak nedávají 2. je sprostý a neslušný 3. http://leteckaposta.cz/394037773 (nevím, co si tady dokazuje...)
Pokud budete sundavat práva Toutymu, sundejte práva rovnou i mně.
Hezký den EventMaster Jistota
Pokud budete sundavat práva Toutymu, sundejte práva rovnou i mně.
Hezký den EventMaster Jistota
Nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být jestě hůř.
-
glowe - Amatér
Ehm , to že som niečo napísal že mi to PEto schválil je z časti pravda:)
Potrestať nie
to isté ako to bolo z rachet11
Nadával a odobrali mu práva
Toto čo urobil je podľa mňa horšie
a nezastávajte si ho
Uvidíme čo napíše vedenie alebo HLSA
A to že som nadával aj já a podvádzal ho tak to hneď nič nemusí znamenať že mu práva nezoberú?:)
Potrestať nie

Nadával a odobrali mu práva
Toto čo urobil je podľa mňa horšie
a nezastávajte si ho

Uvidíme čo napíše vedenie alebo HLSA
A to že som nadával aj já a podvádzal ho tak to hneď nič nemusí znamenať že mu práva nezoberú?:)
-
BooInternet - Zkušený
Touty píše:Chtěl bych jen doplnit... vím že jsem udělal velkou chybu ... ale bylo to kvuli tomu že mě ukradl enchantovanou skeleton hlavu ... a nechtěl jsem nic jineho než ju ...
Skade si mal tú skeleton hlavu?
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
BH666 to som mu písal aj ja
:)

-
BooInternet - Zkušený
Od monst3r jmenuje se Elite přejmenoval jsem si ji ... a monst3r to klidne potvrdi ... :/ dnes jsem ji kupoval ...
-
Touty - Pokročilý
Ak viem tak monster neni nič ako admin alebo si ju môže Enchantovať cez príkaz
Zaujímalo by ma odkiaľ ju má on.
Zaujímalo by ma odkiaľ ju má on.

-
BooInternet - Zkušený
Za potíže se omlouváme, s adminem vyřešeno. Stížnost oprávněna. Lock
-
TheRsM1 - Profesionál