• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zombie chronic
Cauko,
momentalne travim dost vela casu na zombie chronic serveroch (konkretne na 3), a chcel by som sa spytat ludi,ktori to maju na starosti ci sa vam nepozdava kombinacia laserovka+bz+terminator, aspon trosku OP.. kedze najnovsi trend na trojke je prave toto. Pride si par vipKAROV (gotvik, axthor) a nahanaju si ego....uz len terminator sam o sebe je problem zabit, nie to este ked ma lasergun co sa k nemu uz ani dostat neda
. Samozrejme s tym ide ruka v ruke nekonecno bodov, kedze killuje raz z 5 sek niekoho, cize aj ked ho niekto zmeni na zombie, hned sa vylieci a stale ma dost bodov na terminatora aspon
. Toto by bolo urcite potrebne zmenit, bud povypinat tieto jednotlive kombinacie, alebo uplne odobrat lasergun, ktory je uplne OP (obrovsky dmg, strielanie cez steny, obrovske odhodenie) alebo znizit pocet bodov u VIP za kill, alebo pridat nejake vyhody aj pre zombie, nie len pre ludi..
momentalne travim dost vela casu na zombie chronic serveroch (konkretne na 3), a chcel by som sa spytat ludi,ktori to maju na starosti ci sa vam nepozdava kombinacia laserovka+bz+terminator, aspon trosku OP.. kedze najnovsi trend na trojke je prave toto. Pride si par vipKAROV (gotvik, axthor) a nahanaju si ego....uz len terminator sam o sebe je problem zabit, nie to este ked ma lasergun co sa k nemu uz ani dostat neda

- TitaniusOcelkuj
- Amatér
Zombie chronic
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie chronic
Zombie byl nedávno aktualizován pro lepší hratelnost a terminátor byl zhoršen. Byli odebráni i humani, kteří byli moc OP..
Pokud si hrál zombie před updatem, místo laser guny se používala nejvíc special gun a ta byla ještě silnější, s terminátorem a adrenalinem nebyla téměř šance hráče zabít.. Lasergun je mnohem slabší..
Navíc nyní máš větší škálu bonusových zbraní na výběr.
Dále za zombie máš možnost navýšit si HP a dát nesmrtelnost a když to s tím umíš a umíš využívat schopnosti jednotlivých zombie, tak není problém terminatora s lasergunou a bazukou zabít.
Poslední věc je bazuka a ta je, zdá se mi, slabší než byla a hlavně za killy s ní není tolik bodů..
Max bodů 300 je, dle mého názoru optimální, když si všimneš, kolik bonus věci stojí..
Podle mě je všechno v naprostém pořádku a netřeba to upravovat...
Pokud si hrál zombie před updatem, místo laser guny se používala nejvíc special gun a ta byla ještě silnější, s terminátorem a adrenalinem nebyla téměř šance hráče zabít.. Lasergun je mnohem slabší..
Navíc nyní máš větší škálu bonusových zbraní na výběr.
Dále za zombie máš možnost navýšit si HP a dát nesmrtelnost a když to s tím umíš a umíš využívat schopnosti jednotlivých zombie, tak není problém terminatora s lasergunou a bazukou zabít.
Poslední věc je bazuka a ta je, zdá se mi, slabší než byla a hlavně za killy s ní není tolik bodů..
Max bodů 300 je, dle mého názoru optimální, když si všimneš, kolik bonus věci stojí..
Podle mě je všechno v naprostém pořádku a netřeba to upravovat...

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Jak píše Sieur, hra je oproti minulému updatu o dost lepší a hratelnější než minule. No ten hanibal.. Nevím moc jsem s ním nehrál, zdál se mi k ničemu, takže mi je v podstatě jedno, že už není. Jak je ten zombie, který odolává proti novým zbraním, tak je taky výborný proti vipkařům.. Nebo taky frostem můžeš v pohodě zabít terminátora. Nezbývá ti nic jiného, než se s tim smířit 

Já a moje rodinka: http://postimg.org/image/dn33qk0a3/ <3
-
Harousisko - Mistr
Takze to, ze je vacsi vyber zbrani ako bol predtym neriesi vobec tento problem kedze aj tak si poniektori jedinci beru LEN laserovku. Ano mas moznost si navysit hp o 1000 za 20b (alebo 30b neviem isto), dat si nesmrtelnost na 2 sekundy za 15b ale:
1.) novip hraci tolko bodov nemavaju a ani s vip to nema zmysel zapinat,
2.) 1000hp zbije s laserovkou za 2 sekundy a nesmrtelnost tiez trva 2 sekundy,
3.) tych 1000hp ti nijako nepomoze ked sa k nemu ani nedostanes, lebo laserovka strasne odhadzuje,
4.) cize ti ostavaju 2 sekundy nesmrtelnosti, ktore ak ti hrac neodskoci uz ho nechytis resp. aj ak si pri nom, nemas sancu mu vziat ani len vestu, nie to HP za takyto kratky cas,
Proste sam ho nedas ani keby si mal neviem aky skill 1v1 nemas sancu. Dalej je na serveri dost vela botov, ktori sa lahko daju zabit a tak si vie human rychlo nafarmit tie body. Urcite by pomohlo, keby sa aspon znizil pocet bodov za kill u VIP, kedze je to priepastny rozdiel a terminator+laser+bz si vedia nazbierat za kolo. Tym padom by sa stala tato kombinacia ovela tazsou na ziskanie cim by sa urcite zlepsila hratelnost. Napriklad dnes od +- 21:00 az 22:00 boli na serveri 3 typci, ktori behali cely cas s touto kombinaciu a ak sa nejakym zazrakom podarilo jedneho zabit, hned sa liecil, nakupil naspat a uz nebola sanca nikoho z nich dat. A mozes ovladat hociakeho zombieho na top lvl, terminatora s bazukou a laserovkou ak nie je debil proste nedas. Staci 5 sekund smrtelnosti a si mrtvy, pricom za ten cas mu neuberies skoro nic. Prinajhorsom ked uz tuhne a idete nanho viaceri, streli z BZ a ma po probleme, alebo hodi freeze, odskoci a moze veselo katovat
.
A este by som sa chcel spytat, preco neexistuju nejaky VIP zombici? Alebo nejake ine bonus veci pre zombie?
Harous, v tom case si na serveri bol, videl si ako boli zabitelni axthor + gotvik + bhop ci jak sa volal? nijak. Axthor na konci kola 200killov.
1.) novip hraci tolko bodov nemavaju a ani s vip to nema zmysel zapinat,
2.) 1000hp zbije s laserovkou za 2 sekundy a nesmrtelnost tiez trva 2 sekundy,
3.) tych 1000hp ti nijako nepomoze ked sa k nemu ani nedostanes, lebo laserovka strasne odhadzuje,
4.) cize ti ostavaju 2 sekundy nesmrtelnosti, ktore ak ti hrac neodskoci uz ho nechytis resp. aj ak si pri nom, nemas sancu mu vziat ani len vestu, nie to HP za takyto kratky cas,
Proste sam ho nedas ani keby si mal neviem aky skill 1v1 nemas sancu. Dalej je na serveri dost vela botov, ktori sa lahko daju zabit a tak si vie human rychlo nafarmit tie body. Urcite by pomohlo, keby sa aspon znizil pocet bodov za kill u VIP, kedze je to priepastny rozdiel a terminator+laser+bz si vedia nazbierat za kolo. Tym padom by sa stala tato kombinacia ovela tazsou na ziskanie cim by sa urcite zlepsila hratelnost. Napriklad dnes od +- 21:00 az 22:00 boli na serveri 3 typci, ktori behali cely cas s touto kombinaciu a ak sa nejakym zazrakom podarilo jedneho zabit, hned sa liecil, nakupil naspat a uz nebola sanca nikoho z nich dat. A mozes ovladat hociakeho zombieho na top lvl, terminatora s bazukou a laserovkou ak nie je debil proste nedas. Staci 5 sekund smrtelnosti a si mrtvy, pricom za ten cas mu neuberies skoro nic. Prinajhorsom ked uz tuhne a idete nanho viaceri, streli z BZ a ma po probleme, alebo hodi freeze, odskoci a moze veselo katovat

A este by som sa chcel spytat, preco neexistuju nejaky VIP zombici? Alebo nejake ine bonus veci pre zombie?
Harous, v tom case si na serveri bol, videl si ako boli zabitelni axthor + gotvik + bhop ci jak sa volal? nijak. Axthor na konci kola 200killov.
- TitaniusOcelkuj
- Amatér
Když to neumíš hrát, je třeba se to naučit..
Body za killy u vip a evip jsou o tolik navýšeny, aby měl hráč chuť si to vip nebo evip koupit.
Věci u zm se za ty body vyplatí koupit, když je umíš správně využít..
A na 1v1 se nedá terminator dát??! Vezmeš frosta/ smokera, navýšíš si hp dále někoho přitáhneš nebo zamrazíš a hodíš nesmrtku.. Když je zamrzlý, stačí mu parkrat dát pravým do zad a je kaput. A když ho pritahnes a hodíš madness s navýšeným počtem HP, tak mu ani bazuka nepomůže.
A poslední zmiňovaná věc. Pokud ti boti vadí, hrej na serveru kde hraje víc hráčů např zm chronic 1.
To je odemě asi vše, ještě dodám, že
Já osobně si na pohodu zabiju terma s full výbavou se speed zombie a dobrou taktikou a s max 1-2 madneskama..
Tak mi neříkej, že to nejde dát na 1v1.
Chce to jen neztrácet hlavu a cvičit...
Body za killy u vip a evip jsou o tolik navýšeny, aby měl hráč chuť si to vip nebo evip koupit.
Věci u zm se za ty body vyplatí koupit, když je umíš správně využít..
A na 1v1 se nedá terminator dát??! Vezmeš frosta/ smokera, navýšíš si hp dále někoho přitáhneš nebo zamrazíš a hodíš nesmrtku.. Když je zamrzlý, stačí mu parkrat dát pravým do zad a je kaput. A když ho pritahnes a hodíš madness s navýšeným počtem HP, tak mu ani bazuka nepomůže.
A poslední zmiňovaná věc. Pokud ti boti vadí, hrej na serveru kde hraje víc hráčů např zm chronic 1.
To je odemě asi vše, ještě dodám, že
Já osobně si na pohodu zabiju terma s full výbavou se speed zombie a dobrou taktikou a s max 1-2 madneskama..
Tak mi neříkej, že to nejde dát na 1v1.
Chce to jen neztrácet hlavu a cvičit...

-
SieurDesto - Mistr Yoda
ty tu hovoríš, že laserovka je OP? Nechci ma rozomiať.
DD Water Snake je silnejšie než laserovka..
tady ide to to, že si zlepšia dmg na 20/30 a vteda im to tak ide. Laserovka sama o sebe nie je bovie ako silná. Ako tu už padlo Sg minulý mód bolo OP a teraz si predstav, že by tu bolo aj možnosť si vylepšiť dmg.
Zasa sa chcete zlepšiť sposobom typu: "To mi nevyhovuje, dajte to preč!"
Keby ti to išlo tak tu ani nepíšeš.. Skús nahrať pár hodín a uvidíš, že ti to začne ísť.

Zasa sa chcete zlepšiť sposobom typu: "To mi nevyhovuje, dajte to preč!"
Keby ti to išlo tak tu ani nepíšeš.. Skús nahrať pár hodín a uvidíš, že ti to začne ísť.

-
N3mO - Mistr
mě naopak příjde, že term nemá vůbec žádnou šanci 1 vs 1 když mám frosta. Občas přežije jen díky ostatním humanům, kteří mu pomáhají, ale to už není 1 vs 1.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Jedná vec je porovnanie s minulým updatom, tam je výrazný rozdiel v tom, že vtedy to bolo veľmi často OP. Nehrám na chronicoch, nemôžem posúdiť každopádne na bloodoch sa bežne dá hráč s LG poraziť. Tu kvôli neobmedzeným nábojom sú samozrejme hitboxy upravené. Z vlastnej skúsenosti ja napr. už bz ani nekupujem, pretože tie body sa mi iba bazukou budú vracať iba ťažko, preto kupujem lego gun. Ale tu hlavne ide o vec, ktorá tu mala byť aby tá hra mala svoje "grády". Pokiaľ spolupracujete nie je problém ho poraziť. A to sa ho dá poraziť i v dvojici, len musíš vedieť ovládať. Rozhodne najľahšie je zobrať frosta a zmraziť, ale kľudne môžeš použiť craba s kritickými zásahmi. Ostatné možnosti sú o spolupráci: smokerom pritiahneš, schováš sa a ostatní dokončia, alebo ako climb sa na neho chytíš a sústredí sa na teba, a samozrejme healer, ktorý dáva nesmrteľnosť. Všetko je o spolupráci, ktorá na serveri chýba 

-
Hoover - Spamer
Okej, tak beriem vase rady na vedomie, uvidim co sa da robit
A este jedna vec..aky zmysel ma frost ak sa human moze portnut aj ked je freeznuty?
to by malo urcite byt vypnute podla mojho nazoru. Ja chapem, ze je to vylepsenie ale ked si proste raz freeznuty tak by si sa podla mojho nazoru nemal moct teleportnut.
btw ten water snake fakt strasne odhadzuje, niekedy je dost problem sa k nemu dostat.

btw ten water snake fakt strasne odhadzuje, niekedy je dost problem sa k nemu dostat.
- TitaniusOcelkuj
- Amatér
Len raz za kolo sa može portnúť. Už keď človek má ten potrebný lvl, tak si to zaslúží a sám zm zistí, že keď bol zmrazený raz tak to určite pojde viac krát. 

-
N3mO - Mistr
No ja si mislim ze laserovka je celkom slaba ale ked ma clovek full dmg tak je silna.Napr. včera bola mapa base_humans mal som kazde kolo laser na full dmg ktomu lego gun terma a bz a bol som skoro neporazitelni.Zlomila ma iba infa.
- fabko458458
- Amatér
fabko458458 píše:No ja si mislim ze laserovka je celkom slaba ale ked ma clovek full dmg tak je silna.Napr. včera bola mapa base_humans mal som kazde kolo laser na full dmg ktomu lego gun terma a bz a bol som skoro neporazitelni.Zlomila ma iba infa.
Presne tak. Tady ide o ty vylepšenia. Možeš behať aj s Dmg, keď budeš mať dmg na 40 tak si takmer neporaziteľný. Lenže problém je v tom, že polovica serveru nechce hrať za ZM.

-
N3mO - Mistr
fabko458458 píše:No ja si mislim ze laserovka je celkom slaba ale ked ma clovek full dmg tak je silna.Napr. včera bola mapa base_humans mal som kazde kolo laser na full dmg ktomu lego gun terma a bz a bol som skoro neporazitelni.Zlomila ma iba infa.
Neporazitelný si len do chvíle, kým nepríde Nigas so smokerom

Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Čo sa týka Laser guny ,tak je slabá (teda aspom na Bloode) preto radšej používam Janus.Ako to tu už odoznelo : Nejde o to aké sú silné tie zbrane,ide o to či vieš pri tej hre aj zapojiť mozog.Stačí trochu pokombinovať zbrane ,pozabíjať Zombie a sem tam ti padne aj nejaký ten kľúč.Nazbieraj si spirity vylepšuj postavu a uvidíš že sa hrá lepšie.Možno aj prídeš na to ,že tá Laserovka nieje na zahodenie 
A teraz k veci
: Spomínal sa tu Hannibal.Ja viem že pre vás na Chronicu je nepotrebný jeho návrat ale ja si veľmi dobre pamätám ako bol na tom na Bloode.Hannibalov bolo niekedy aj 3x viac ako Termov.Bolo to aj v 2010-2012 a aj v predošlom update.Hovoríte si prečo?Každý predsa vie že sa na Bloodoch prebíja,nič nové.Avšak väčšinou keď dôjdu hráčovi náboje vyťahuje Motorovku.Teda na Bloodoch je oveľa viac používaná Motorovka ako inde.My tu motorovku potrebujeme no vy na Chronicu ani nie.A s Motorovkou teda súvisí Hannibal.
Dôvod jeho odstránenia : "Zdržoval hru" ,no nechcite ma rozosmiať
.Teraz tu píšete že Term nemá šancu proti Frostovi a je oveľa slabší ako predtým.Preto navrhujem aby sa Hannibal vrátil
Dôvod : Keďže je zakázaná kombinácia Motorovka a BZ,no nehnevajte sa ale behať s Termom a Motorovkou je samovražda(vravím z vlastnej skúsenosti
).Takto by si aspom niekto mohol zaloviť Zombie a nie furt čučať v campe a čakať na madness alebo INF.
Ak by ste sa nakoniec nerozhodli ho vrátiť chcel by som počuť ozajstný profesionálny názor.(A áno Xter prečítal som si komplet celý topic Zombie update 2015
)
Prajem pekný zvyšok dňa

A teraz k veci

Dôvod jeho odstránenia : "Zdržoval hru" ,no nechcite ma rozosmiať

Dôvod : Keďže je zakázaná kombinácia Motorovka a BZ,no nehnevajte sa ale behať s Termom a Motorovkou je samovražda(vravím z vlastnej skúsenosti

Ak by ste sa nakoniec nerozhodli ho vrátiť chcel by som počuť ozajstný profesionálny názor.(A áno Xter prečítal som si komplet celý topic Zombie update 2015

Prajem pekný zvyšok dňa
-
v0tr3lec - Amatér
Za prvé, riešime tu prečo odobrať laser gun, nie prečo si ju mal využívať.
A druhá vec. V 2010-2012 boli akurát updaty po ktorých Dwandymu chodili výstražné e-maily.
Za tretie, hannibal bol len v predchádzajúcom up a to tiež by som ja povedal zbytočný. Podľa mňa nemá žiadnu prínosnú hodnotu, pretože nemôžeš s ním nič robiť a zabíjať ho sám je nočná mora.
Po štvrté, kombinácia bz+motor sa zrušila kvôli bugom, ktoré vznikli z dôvodu vlastnenia oboch zbraní na knife
A konečná po päť, tie schopnosti zbraní sú konečné vyvážené!, z bz nemáš xy bodov a rozmyslíš si či potrebuješ ju kupovať, motor je síce pomalší ale aspoň je to o kempení (čo minulý update, práve aj kvôli hb nebol) a ostatné zbrane majú vlastné schopnosti. A vieš čo používam ja? Lego gun, spear gun, janus gun a až tak laser gun. Dôvod? Z lego mám náhradu bz i laser gun, spear odhadzuje a janus je brokovnica. Naučte sa už konečne využívať výhody zbraní tak ako sú

ps: Niggas, niekedy si zahrajeme, som zvedavý
A druhá vec. V 2010-2012 boli akurát updaty po ktorých Dwandymu chodili výstražné e-maily.
Za tretie, hannibal bol len v predchádzajúcom up a to tiež by som ja povedal zbytočný. Podľa mňa nemá žiadnu prínosnú hodnotu, pretože nemôžeš s ním nič robiť a zabíjať ho sám je nočná mora.
Po štvrté, kombinácia bz+motor sa zrušila kvôli bugom, ktoré vznikli z dôvodu vlastnenia oboch zbraní na knife
A konečná po päť, tie schopnosti zbraní sú konečné vyvážené!, z bz nemáš xy bodov a rozmyslíš si či potrebuješ ju kupovať, motor je síce pomalší ale aspoň je to o kempení (čo minulý update, práve aj kvôli hb nebol) a ostatné zbrane majú vlastné schopnosti. A vieš čo používam ja? Lego gun, spear gun, janus gun a až tak laser gun. Dôvod? Z lego mám náhradu bz i laser gun, spear odhadzuje a janus je brokovnica. Naučte sa už konečne využívať výhody zbraní tak ako sú

ps: Niggas, niekedy si zahrajeme, som zvedavý

-
Hoover - Spamer
• Stránka 1 z 2 • 1, 2