• Stránka 1 z 1
[Neaktivní] Ahoj
Zdravím..
1) Mám počítač..
2) Windows 7
3) Stahoval jsem nějaký program pro podporu Hraní ale pak se mi do PC stáhl Nějaký čínský program a vždy když jsem na Internetu tak třeba kliknu zde na Forum a vytvoří se mi další Web a reklama na Alzu nebo další blbosti.
4) Vlastně to jsem sepsal nahoře. Prosím pomozte mi. Ten čínský program jsem dostal pryč ale ty reklamy nejdou vypnout
1) Mám počítač..
2) Windows 7
3) Stahoval jsem nějaký program pro podporu Hraní ale pak se mi do PC stáhl Nějaký čínský program a vždy když jsem na Internetu tak třeba kliknu zde na Forum a vytvoří se mi další Web a reklama na Alzu nebo další blbosti.
4) Vlastně to jsem sepsal nahoře. Prosím pomozte mi. Ten čínský program jsem dostal pryč ale ty reklamy nejdou vypnout
- JustAdream
- Kolemjdoucí
[Neaktivní] Ahoj
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ahoj
JakubS0n píše:Přeinstaluj prohlížeč
Nemyslím si, že mu to pomůže. Osobní zkušenost.
Jinak tyto programy ti v ničem (v podstatě) nepomůžou.
A myslím, že je to malware

-
S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň
Podobný problém sa tu riešil už zopár krát.
- anti-vírusovú kontrolu by si mal spraviť pre pokoj duše.
- keď používaš chrome nainštaluj si ad block: https://chrome.google.com/webstore/deta ... kkbiglidom
- anti-vírusovú kontrolu by si mal spraviť pre pokoj duše.
- keď používaš chrome nainštaluj si ad block: https://chrome.google.com/webstore/deta ... kkbiglidom
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Pokud se jedná o malware, udělej vše podle tohoto tutoriálu. Jedná se o jednoduchý manuál na zneškodnění malware, spyware, ...
Stáhni si ATF Cleaner
Poklepej na ATF Cleaner.exe, klikni na select all found, poté:
-Když používáš Firefox (Mozzila), klikni na Firefox nahoře a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
-Když používáš Operu, klikni nahoře na Operu a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected. Poté klikni na Main (hlavní stránku ) a klikni na Empty Selected.
Po vyčištění klikni na Exit k zavření programu.
ATF-Cleaner je jednoduchý nástroj na odstranění historie z webového prohlížeče. Program dokáže odstranit cache, cookies, historii a další stopy po surfování na Internetu. Mezi podporované prohlížeče patří Internet Explorer, Firefox a Opera. Aplikace navíc umí odstranit dočasné soubory Windows, vysypat koš atd.
- Pokud používáš jen Google Chrome , tak ATF nemusíš použít.
===================================================
Stáhni si TFC
Otevři soubor a zavři všechny ostatní okna, Klikni na Start k zahájení procesu. Program by neměl trvat dlouho.
Poté by se měl PC restartovat, pokud ne , proveď sám.
Stáhni AdwCleaner (by Xplode)
Ulož si ho na svojí plochu
Ukonči všechny programy , okna a prohlížeče
Spusť program poklepáním a klikni na „Prohledat-Scan“
Po skenu se objeví log ( jinak je uložen systémovem disku jako AdwCleaner[R?].txt), jeho obsah sem celý vlož.
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
- Při instalaci odeber zatržítko u „Povolit bezplatnou zkušební verzi Malwarebytes' Anti-Malware Premium“
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware a Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko konec
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a klikni na Skenovat nyní
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
Pokud budou problémy , spusť v nouz. režimu.
Stáhni si ATF Cleaner
Poklepej na ATF Cleaner.exe, klikni na select all found, poté:
-Když používáš Firefox (Mozzila), klikni na Firefox nahoře a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
-Když používáš Operu, klikni nahoře na Operu a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected. Poté klikni na Main (hlavní stránku ) a klikni na Empty Selected.
Po vyčištění klikni na Exit k zavření programu.
ATF-Cleaner je jednoduchý nástroj na odstranění historie z webového prohlížeče. Program dokáže odstranit cache, cookies, historii a další stopy po surfování na Internetu. Mezi podporované prohlížeče patří Internet Explorer, Firefox a Opera. Aplikace navíc umí odstranit dočasné soubory Windows, vysypat koš atd.
- Pokud používáš jen Google Chrome , tak ATF nemusíš použít.
Stáhni si TFC
Otevři soubor a zavři všechny ostatní okna, Klikni na Start k zahájení procesu. Program by neměl trvat dlouho.
Poté by se měl PC restartovat, pokud ne , proveď sám.
Stáhni AdwCleaner (by Xplode)
Ulož si ho na svojí plochu
Ukonči všechny programy , okna a prohlížeče
Spusť program poklepáním a klikni na „Prohledat-Scan“
Po skenu se objeví log ( jinak je uložen systémovem disku jako AdwCleaner[R?].txt), jeho obsah sem celý vlož.
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
- Při instalaci odeber zatržítko u „Povolit bezplatnou zkušební verzi Malwarebytes' Anti-Malware Premium“
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware a Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko konec
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a klikni na Skenovat nyní
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
Pokud budou problémy , spusť v nouz. režimu.
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
• Stránka 1 z 1