• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Zombie chronic
Ty tu hovoríš, že term a motorovka je samovražda. To s tebou nemožem súhlasiť. Keby si mal aspoň niečo v hlave čo dúfam, že máš tak by si zistil, že si z motorovkou musíš nabiehať na ZM zo zadu a nie bezhlavo tupo zo predu. Potom sa nediv keď ti to nejde. Bezhlavo chodíte do zm, ktorý vás nakazia a potom plačete.
Zapoj do hry mozog a trocha popremýšlaj čo spravíš a čo nie. 
PS: Hoover, sviňa niggas hraje zo smokerom.
Jediný smoker, ktorý ma vie pritiahnúť keď som vo vzduchu. 

PS: Hoover, sviňa niggas hraje zo smokerom.

-
N3mO - Mistr
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
PS: Hoover je jediný, ktorý sa prilepí na skákajúceho terma 

-
Hoover - Spamer
Fúúúúúha,niekto tu mal veľmi ťažký deň čo?Chcelo by to schladiť,doporučujem nejaké rekreačné centrum na ukľudnenie,pretože tvoj príspevok znel naozaj zaujímavo 
Tak teda za to tvoje prvé
:Zakladateľ témy písal aká je silná Laser gun ,pri tom je slabá ale silnou sa stane vtedy ak do hry zapojíš gebuľu.A naozaj ma nezaujíma čo ty používaš ,kludne si hraj aj s Glockom 
Tak teda za druhé : Skús si prejsť celú sekciu fóra Zombie Servery a skús porátať koľko je tu príspevkov ohľadom Updatu 2010-2012 ,potom niečo vrav.Ale hráči to tu píšu zo srandy všakže ?Napriek výhražným listom.
Za tretie - prosím ťa prečítaj si môj príspevok ešte raz.Ja si tu fakt prídem ako v pomocnej škole na hodine Slovenčiny - čítanie s porozumením.Tvoj názor na Hannibala bol profesionálny jak hovado ,v podstate si napísal to isté ako v iných topicoch.Zaujímavé že zabiť Hannibala je nočná mora ,no nechci aby som sa posral od smiechu
stačia 3 crab zombie alebo 1 trapny frost a z Hannibal je dole ,a s ohľadom na momentálny update by si ani neprdol.
PS : Nabudúce sa takto so mnou nebav !Neznášam ľudí,ktorí si o sebe moc myslia.Ja som s tebou husi nepásol ,tak sa ku mne nesprávaj ako k handre,pretože sa tak začnem aj ja správať a viem byť poriadne nepríjemný.
N3mO : Choď si zahrať na Blood a potom tu začni mudrovať !Som zvedavý či ti tam pomôže tvoja Skillerská gebula.Totižto je normálne že ide proti tebe Zombie s chrbtom otočeným na teba

Tak teda za to tvoje prvé

Tak teda za druhé : Skús si prejsť celú sekciu fóra Zombie Servery a skús porátať koľko je tu príspevkov ohľadom Updatu 2010-2012 ,potom niečo vrav.Ale hráči to tu píšu zo srandy všakže ?Napriek výhražným listom.
Za tretie - prosím ťa prečítaj si môj príspevok ešte raz.Ja si tu fakt prídem ako v pomocnej škole na hodine Slovenčiny - čítanie s porozumením.Tvoj názor na Hannibala bol profesionálny jak hovado ,v podstate si napísal to isté ako v iných topicoch.Zaujímavé že zabiť Hannibala je nočná mora ,no nechci aby som sa posral od smiechu

PS : Nabudúce sa takto so mnou nebav !Neznášam ľudí,ktorí si o sebe moc myslia.Ja som s tebou husi nepásol ,tak sa ku mne nesprávaj ako k handre,pretože sa tak začnem aj ja správať a viem byť poriadne nepríjemný.
N3mO : Choď si zahrať na Blood a potom tu začni mudrovať !Som zvedavý či ti tam pomôže tvoja Skillerská gebula.Totižto je normálne že ide proti tebe Zombie s chrbtom otočeným na teba

-
v0tr3lec - Amatér
Vidím, že tvoja inteligencia je na veľkej úrovni.
Ale to už je z iného súdku. 
Vobec si nepochopil a čo sa jedná. Máš urobiť s termom pár skokov alebo sa na toho zombíka vykašlať. Ale ako vidím na serveru a ako si mi tu teraz napísal, tak radšej ideš do zm priamo, čo je chyba. Vždy sa držať v pozadí a chodiť na Zm zo zadu. To, že ideš priamo na zm a on ti takmer vždy uberie 60/120 AP to už je len tvoja demencia. Len si ukázal to čo robí každý noob na serveri. Chceš byť nesmrteľný to je všetko.
PS: Keď sa rád vraciaš k začiatku tak neviem prečo si začal riešiť Bloody, keď nadpis je jasne daný.

v0tr3lec píše:N3mO : Choď si zahrať na Blood a potom tu začni mudrovať !Som zvedavý či ti tam pomôže tvoja Skillerská gebula.Totižto je normálne že ide proti tebe Zombie s chrbtom otočeným na teba
Vobec si nepochopil a čo sa jedná. Máš urobiť s termom pár skokov alebo sa na toho zombíka vykašlať. Ale ako vidím na serveru a ako si mi tu teraz napísal, tak radšej ideš do zm priamo, čo je chyba. Vždy sa držať v pozadí a chodiť na Zm zo zadu. To, že ideš priamo na zm a on ti takmer vždy uberie 60/120 AP to už je len tvoja demencia. Len si ukázal to čo robí každý noob na serveri. Chceš byť nesmrteľný to je všetko.

PS: Keď sa rád vraciaš k začiatku tak neviem prečo si začal riešiť Bloody, keď nadpis je jasne daný.

-
N3mO - Mistr
No N3mO sa mi zdá že si až moc múdry.Držať sa v zadu
.Takých neznášam ,čo hovno spravia ale keď už sú zrazu last a majú skóre sa nazvú Skillermi a robia zo seba múdrych a extrémnych stratégov ,pri tom len čučia ako posratý a čakajú kým sa stanú prijebaným lastom- totálne úbohé.Nesmrteľný?No ja asi prasknem 
A prestaň sa do mňa úboho navážať.Si myslíš,že keď si Admin a ovládaš trápne Amx Admin comandy ,ktoré sa vie naučiť aj malé decko si niečo viac ? No to hovno
Myslím že tu nemá zmysel niečo riešiť ,keď vidím aký tu k tomu majú admini postoj.Ale však raz na to doplatíte
.Ach škoda rečí
Maj sa ,premúdrený kokot

A prestaň sa do mňa úboho navážať.Si myslíš,že keď si Admin a ovládaš trápne Amx Admin comandy ,ktoré sa vie naučiť aj malé decko si niečo viac ? No to hovno
Myslím že tu nemá zmysel niečo riešiť ,keď vidím aký tu k tomu majú admini postoj.Ale však raz na to doplatíte

Maj sa ,premúdrený kokot
-
v0tr3lec - Amatér
Myslíš si, že som bol nepríjemný? Tak sa máš na mňa ešte čo tešiť
Ja som argumentoval s chladnou hlavou, ty si začal provokovať adminov, čo s tebou nesúhlasia. Ale keď hnusný, tak hnusný. Ty nečítaš? No dobre. Nech ťa teda kľudne nezaujíma, čo používam, je to tvoja vec, keď nebereš ostatné názory
Ty hrdino, keď si do nás vyskakuješ, prečo ešte nemáš hlsa? To najprv admin ešte musíš byť. Hlavne do nás zapárať. Viacerí admini nesúhlasíme s tebou, tak to vezmi ako chlap a nehraj sa na internet hera. Hnusný? Hej teraz pri mne pasieš husy 
PS: ja si kľudne môžem dovoliť sa hrať na niečo viac, ale to nerobím
to ťa ale zaujímať nemusí, rl tu ťahať nebudem 

PS: ja si kľudne môžem dovoliť sa hrať na niečo viac, ale to nerobím

-
Hoover - Spamer
N3mO píše:Ty tu hovoríš, že term a motorovka je samovražda. To s tebou nemožem súhlasiť. Keby si mal aspoň niečo v hlave čo dúfam, že máš tak by si zistil, že si z motorovkou musíš nabiehať na ZM zo zadu a nie bezhlavo tupo zo predu. Potom sa nediv keď ti to nejde. Bezhlavo chodíte do zm, ktorý vás nakazia a potom plačete.Zapoj do hry mozog a trocha popremýšlaj čo spravíš a čo nie.
PS: Hoover, sviňa niggas hraje zo smokerom.Jediný smoker, ktorý ma vie pritiahnúť keď som vo vzduchu.
Niggas snim nechci hrát.

-
nantaxicek5 - Spamerův sluha
Ináč rád sa pripojím k nemovi ako súčasť partie 2k0+t^n 

-
Hoover - Spamer
Gamesites sa môže hanbiť za takýchto adminov
.Ukážte mi aspom jeden jediný príspevok ,ktorý ste podporili.Ani nemusíte hľadať,jednoducho vás absolútne nezaujíma názor iných hráčov.Všetko len podľa seba a na fóre rýchlo lock lock lock ! Aby nestihli hráči prejaviť svoj vlastný názor
.Tomu si hovoríte admini?No hambil by som sa za seba ako prasa keby som tu mal byť admin čo tu nikdy v živote nechcem byť !Vy sa chcete na niečo viac hrať? No to som zvedavý na čo ,keď tu hovno robíte.Ja sa nepotrebujem hrať na nejakého hrdinu ,totižto poukazujem ako pristupujete ku každej jednej téme a na to netreba hrdinu ,to vidí každý hráč.
No a čo vy dvaja
: No len sa pekne ukážte akých má GS v skutočnosti adminov.Len tak ďalej ,vedenie musí byť na vás hrdé 
No to si bol teda fakt hnusný a nepríjemný,takmer som sa posral
.Ak si myslíš že si zaujímavý tak ťa budem musieť sklamať, pretože si tak akurát trápny a sám zo seba robíš debila.Handrkovať sa s vami oboma ako s malými detičkami je fakt pod moju úroveň a pokračovať vo vašej extrémne zaujímavej komunikácií nemá zmysel.Ako sa hovorý : vrana ku vrane sadá,rovný rovného si hľadá
.
A NEZABUDNITE TO RÝCHLO LOCKNUŤ AKO MÁTE VO ZVYKU !!!

No a čo vy dvaja

No to si bol teda fakt hnusný a nepríjemný,takmer som sa posral

A NEZABUDNITE TO RÝCHLO LOCKNUŤ AKO MÁTE VO ZVYKU !!!

-
v0tr3lec - Amatér
Pěkný flame jste z toho udělali ... normální diskuse o tom, jak se má hrát a vy z toho uděláte toto .. no comment..
lock
lock
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 2 z 2 • 1, 2