• Stránka 1 z 1
Bezdovodny kick vol.2 :D
Ako som uz vcera pisal.... asi inac vopred dakujem, ze ste zamkli temu...
Ako som pisal(ak ste si nevsimli) samozrejme, ze ban som si zasluzil, nadaval som(dobre, ze si si aj screen zrobil, chvalim kamo)... ale po tom co ma dajaky admin bezdovodne 2 krat kickol, toto ma samozrejme kazdy u prdele
urcite aj ten admin co kickoval postupoval spravne
este v komentoch hraci pisali, ze je to tam bezne, bezdovodne kickovat...
a dalsia vec, vasa cenzura je fakt super, clovek normale pise dlhsiu vetu "bez nadavky" ale samozrejme mu to da ako cenzuru
Ako som pisal(ak ste si nevsimli) samozrejme, ze ban som si zasluzil, nadaval som(dobre, ze si si aj screen zrobil, chvalim kamo)... ale po tom co ma dajaky admin bezdovodne 2 krat kickol, toto ma samozrejme kazdy u prdele
Ako neviem co to za adminou mate, ze kludne si hram a asi mu vadi ked chcem rushovat, tak samozrejme hodim do chodby smog, aby som dajak prebehol.... ale adminovy to vadi tak dostanem kick, vratim sa pytam sa zaco to bolo, zase kick... tak samozrejme, ze zacnem nadavat a dostanem ban...
ten ban mi az tak nevadi, lebo som nadaval, ale bezdovodny kick a neviem ci to bolo za tie smogy, abo len tak z principu...
Ban som dostal od admina s nickom Ovecka, ci mi dal aj on kick to uz neviem, ale pravdepodobne hej...
Příspěvekod noblemar » 25 čer 2015, 22:17
Admin postupoval správně buď rád, že ti nedal ban to, že tam dáš mezeru a vyměníš písmeno neznamená že si za to nezasloužíš den.
urcite aj ten admin co kickoval postupoval spravne

a dalsia vec, vasa cenzura je fakt super, clovek normale pise dlhsiu vetu "bez nadavky" ale samozrejme mu to da ako cenzuru

- Johny213
- Kolemjdoucí
Bezdovodny kick vol.2 :D
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bezdovodny kick vol.2 :D
pokud si myslíš že ti dal admin bezdůvodný ban a máš důkaz o jeho provinění tak udělej nový topic
vše ti bylo vysvětlené v předchozím topicu
takže není co řešit
lock
vše ti bylo vysvětlené v předchozím topicu
takže není co řešit
lock
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1