• Stránka 1 z 1
[vyriešené] 16 bit
notebook,windows xp,nonsteam...tak a ted dotaz stáhl jsem si ns cs z gs
ale v nastavení je jen kvalita vyskoká (32 bit) nejde mi to dát na 16 bit...notas je starej a vysokou kvalitu moc nedává mám takový sekavý pohyby...jde to nějak přepnout na 16 bit nízkou kvalitu??? díky za odpověd

-
jezicz - Kolemjdoucí
[vyriešené] 16 bit
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 16 bit
Fúha, toto neviem. Uvidíme či ti sem niekto dozajtra napíše. Ak nie, tak keď prídem zo školy stiahnem to a poskúšam to. Navečer ti dám vedieť.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Re: [riešime] 16 bit
Prepáč, dnes som mal tréning, zajtra ti to kuknem
-
Elwyn - Mistr Yoda
Ahoj, ja to tam mám takto
http://ctrlv.cz/shots/2015/06/26/PJ68.png
Skús si to nastaviť ako ja (rozlíšenie aj render), možno sa ti to tam zobrazí.
http://ctrlv.cz/shots/2015/06/26/PJ68.png
Skús si to nastaviť ako ja (rozlíšenie aj render), možno sa ti to tam zobrazí.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Stáhni si to CSko znovu, trochu jsem to upravil a už by ti to mělo jít přenastavit na 16
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
ok díky zkusím večer a napíšu 

-
jezicz - Kolemjdoucí
tak jsem to zkusil zatím jsem stáhl cs 1.6 non steam a stále to nejde...nastaveno na 32 bit políčko je šedé že ho nejde rozkliknout a přenastavit...nevím jestli v gs play je to jiné (zkoušel jsem ho předtím taky a nešlo to) ale zkusím stáhnout to gs play a přes to to nainstalovat...každopádně notas je starší ale nastavoval jsem ho na 16 bit...
-
jezicz - Kolemjdoucí
jezicz píše:tak jsem to zkusil zatím jsem stáhl cs 1.6 non steam a stále to nejde...nastaveno na 32 bit políčko je šedé že ho nejde rozkliknout a přenastavit...nevím jestli v gs play je to jiné (zkoušel jsem ho předtím taky a nešlo to) ale zkusím stáhnout to gs play a přes to to nainstalovat...každopádně notas je starší ale nastavoval jsem ho na 16 bit...
Nesmysl .. Pred tim nastavit 16 neslo ale jestli si to stahnul znovu a nainstaloval tak to jit musi
-
tak jsem asi blbej jáDwandy píše:jezicz píše:tak jsem to zkusil zatím jsem stáhl cs 1.6 non steam a stále to nejde...nastaveno na 32 bit políčko je šedé že ho nejde rozkliknout a přenastavit...nevím jestli v gs play je to jiné (zkoušel jsem ho předtím taky a nešlo to) ale zkusím stáhnout to gs play a přes to to nainstalovat...každopádně notas je starší ale nastavoval jsem ho na 16 bit...
Nesmysl .. Pred tim nastavit 16 neslo ale jestli si to stahnul znovu a nainstaloval tak to jit musi

-
jezicz - Kolemjdoucí
Skús ten GSPlay, poprípade zmeň to rozlíšenie a render. Nezabudni nám sem dať vedieť, nech sa s tým netrápi tuna šéf.
-
Elwyn - Mistr Yoda
jezicz píše:tak jsem asi blbej jáDwandy píše:jezicz píše:tak jsem to zkusil zatím jsem stáhl cs 1.6 non steam a stále to nejde...nastaveno na 32 bit políčko je šedé že ho nejde rozkliknout a přenastavit...nevím jestli v gs play je to jiné (zkoušel jsem ho předtím taky a nešlo to) ale zkusím stáhnout to gs play a přes to to nainstalovat...každopádně notas je starší ale nastavoval jsem ho na 16 bit...
Nesmysl .. Pred tim nastavit 16 neslo ale jestli si to stahnul znovu a nainstaloval tak to jit musiale smazal jsem z nb vše o csku,stahl jsem to znovu připomínám jen cs ne gs play,a prostě mi to v tom nastavení nejde změnit...ted si dám stahovat gs play a uvidím jak to bude tam...
špatně se to uploadlo, zkus to tedka
-
ok díky z toho gs play už to jde normal nastavit na 16 bitDwandy píše:jezicz píše:tak jsem asi blbej jáDwandy píše:jezicz píše:tak jsem to zkusil zatím jsem stáhl cs 1.6 non steam a stále to nejde...nastaveno na 32 bit políčko je šedé že ho nejde rozkliknout a přenastavit...nevím jestli v gs play je to jiné (zkoušel jsem ho předtím taky a nešlo to) ale zkusím stáhnout to gs play a přes to to nainstalovat...každopádně notas je starší ale nastavoval jsem ho na 16 bit...
Nesmysl .. Pred tim nastavit 16 neslo ale jestli si to stahnul znovu a nainstaloval tak to jit musiale smazal jsem z nb vše o csku,stahl jsem to znovu připomínám jen cs ne gs play,a prostě mi to v tom nastavení nejde změnit...ted si dám stahovat gs play a uvidím jak to bude tam...
špatně se to uploadlo, zkus to tedka

-
jezicz - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1