• Stránka 1 z 1
PROBLEM
Ahoj lidi, takže mám docela vážný problém, hraju a když chci během hry zmacknout treba V nebo 6 nebo 7 tak me to odpoji a hned zacne pripojovat na jiný,cizí server, skusil jsem přeinstalovat CSko a nic, mám steam, prosím poraďte s pozdravem VisionCZ
-
VisionCZ - Kolemjdoucí
Re: PROBLEM
Mě se to dělo Přesně na Ns A to bylo tim že jsem chodil na cizí Servy .. Tak jse vždycky něco zmáčkl a odpojilo mě to .. Ale někdy mě to dělá i na ns .. zkus Odstranit STEAM A Nainstaluj ho .. Mě to vždycky pomohlo Jinak nevím jak Ti víc Pomoct .. Nebo to Re-instaluj
PS: Razoris
PS: Razoris
[
-
Razoris - Pokročilý
Tak jsem Nato přišel Snad pomůže Zkus Tohle
nejtriviálnějším řešením bývá smazání souborů config, userconfig a "null" ve složce cstrike, pak vytvořit configy nové a nastavit je pro čtení, což mnohdy problém nevyřeší. Další jíž zmíněné řešení je odinstalovat CS a smazat všechny soubory, které zbyly. Poté nainstalovat do čísté šložky. Někdy ani to nepomůže (můj případ), tak jsem vrátil win do bodu obnovy před tímto problém. Google k tomu má taky co říct, tak můžeš zkusit nějaké video návody na utube https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=...ally+connects+ Pokud tohle nepomůže, tak se tu snad ještě někdo vyjádří a poradí lepší a účinné řešení.
Ještě mě napadlo, že jsem PC projel softem proti malweru, popřípadě nějaký hloubkový scan antivirem.
nejtriviálnějším řešením bývá smazání souborů config, userconfig a "null" ve složce cstrike, pak vytvořit configy nové a nastavit je pro čtení, což mnohdy problém nevyřeší. Další jíž zmíněné řešení je odinstalovat CS a smazat všechny soubory, které zbyly. Poté nainstalovat do čísté šložky. Někdy ani to nepomůže (můj případ), tak jsem vrátil win do bodu obnovy před tímto problém. Google k tomu má taky co říct, tak můžeš zkusit nějaké video návody na utube https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=...ally+connects+ Pokud tohle nepomůže, tak se tu snad ještě někdo vyjádří a poradí lepší a účinné řešení.
Ještě mě napadlo, že jsem PC projel softem proti malweru, popřípadě nějaký hloubkový scan antivirem.
[
-
Razoris - Pokročilý
Napis podle vzoru do sekce rady a navody, jestli problem stale pretrvava, tam ti urcite pomuzou...

-
SieurDesto - Mistr Yoda
nesmazatelna-reklama-t63949.html
příště to piš do sekce rady a navody.
příště to piš do sekce rady a navody.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Pokud nepomůže tutoriál co ti postnul angel, tak většinou stačí smazat všechny soubory s koncovkou ".cfg" ze složky cstrike
Jinak napiš do rad a návodů, tam ti poradíme rychleji
lock
Jinak napiš do rad a návodů, tam ti poradíme rychleji

lock

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1