• Stránka 1 z 1
frendly fire
No, včera sa hrala mapa rush a simon nás rozdelil to teamov a dal nám aim. Zapol box a pár individiú začalo strielať po spoluhráčoch. Tak som sa chcel spýtať, že či by sa na serveroch urobilo, že hráči v tom istom teame by nemohli zabiť spoluhráča. Aspoň by atrakcia menom aim skončila ako mala. Berem, že všetkých nás tam nahádže a povie, že prežíva jeden, ale to, že nás rozdelí to 5 člených teamov a prežije len jeden, ktorý bude mat PP, pretože zabil vlastného spoluhráča.
Plus by sa takto otvorilo dalšie možnosti čo z veznami robiť. Dajme temu hromadný teamový box.
Plus by sa takto otvorilo dalšie možnosti čo z veznami robiť. Dajme temu hromadný teamový box.

-
N3mO - Mistr
frendly fire
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: frendly fire
Rozhodne je to dobrý nápad ale mne ako väzňovi by mi chýbal pocit, že môžem kedykoľvek vydrbať s väzňami a simonom
-
Hoover - Spamer
nehovor, že by ťa nenasralo, že by ste boli 2 on 2 ty by si oboch dvoch zabil a ptm by si dostal 5 kuliek do prdele a bolo by po tebe. 

-
N3mO - Mistr
Nápad je to dobrý,ale jak píše vysavač
také by mě to občas štvalo+to by si měl ohlídat simon spíše(který raději zaleze,protože se bojí
).Nwm no,nechal by jsem to tak,jak to je

Bývalý:
-HL.EM,
-GTA Support Kapitán,SA C#5.

-
Restrbe - Mistr
Aby to bolo pochopiteľné, mne ide o nepredvídateľnosť situácie a aby jb stále ostal tým kreatívnym módom. Pokiaľ máš pozorného simona, vie si tu atrakciu zorganizovať tak, aby to videl a sám si box stopol keby chcel. A ako Restrbe píše, CT si na to majú dať pozor, predsa je to len vychytralosť T k dosiahnutiu pp. I tak potom vznikajú grotesky keď je simon dezorientovaný, t nasraté a ty sa tam šúľaš od smiechu 
PS: skús napisať do chatu ff, či ti pomôže

PS: skús napisať do chatu ff, či ti pomôže

-
Hoover - Spamer
Simon si to má uhlídat, tohle se mi zdá jako zbytečnost .. A pokud to někomu vadí, tak rovnou může hodit Tčka na 1v1, přičemž zbytek bude stát někde stranou hlídaný CT
-
byLife - CS:GO Admin
Tohle je na Simonovi a CT, aby si to ohlídali. Nemůžeš hráčům zakázat snahu dostat se k pp. O tom ta hra je 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1