• Stránka 1 z 1
Spirith-jb1
Popis situace: Takže ... Pokiaľ viem, tak admini by mali byť vzorom pre všetkých hráčov...Bolo HVD. Spirith bol na streche na takej tej zábrane (jb_snow) a díval sa na mňa. Ja som išiel hore rebríkom a potom som išiel hneď dole a tam bola zbraň (brokovnica), tak ja som ju preskočil a vyzeralo to, že som to akože zobral ja . Ale zobral to ten vedľa mňa. Potom mi dal Spirith FK . Ako som hovoril, admini majú byť vzor pre hráčov. Nereagoval na moje otázky, nič nerobel proste, vyhrážal sa mi ešte aj banem atď. Len jediné ospravedlnenie keby bolo, odpustím.
Dôkaz:http://leteckaposta.cz/436924741
ahoj :hugging:
-
W0rt3x - Drbna
Spirith-jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spirith-jb1
W0rt3x píše:Popis situace: Takže ... Pokiaľ viem, tak admini by mali byť vzorom pre všetkých hráčov...Bolo HVD. Spirith bol na streche na takej tej zábrane (jb_snow) a díval sa na mňa. Ja som išiel hore rebríkom a potom som išiel hneď dole a tam bola zbraň (brokovnica), tak ja som ju preskočil a vyzeralo to, že som to akože zobral ja . Ale zobral to ten vedľa mňa. Potom mi dal Spirith FK . Ako som hovoril, admini majú byť vzor pre hráčov. Nereagoval na moje otázky, nič nerobel proste, vyhrážal sa mi ešte aj banem atď. Len jediné ospravedlnenie keby bolo, odpustím. Ešte som mu aj odkaz (leteckaposta.cz) na demo poslal a on nič.
ahoj :hugging:
-
W0rt3x - Drbna
no na deme je vidiet ze si tu zbran nemal. pockame na vyjadrenie spirita
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Touto cestou sa ti chcem ospravedlniť za FK. Z môjho pohľadu to vyzeralo že si ju vzal ty. Ešte raz sa ospravedlňujem za vzniknuté problémy.
-
Spirith - Zkušený
A k tomu nereagovaniu, pisal som ti že čo som videl ja (mohol si si vypýtať mic, poslať mi demo). Čo hráči robia normálne keď nejaký FK dostanú. Aj admin je hráč a áno aj on môže dať FK (dalo sa to vyriešiť aj ináč). Ešte raz sa ospravedlňujem za FK, z mojej strany je to všetko.
-
Spirith - Zkušený
Stane sa, že jedna situácia z dvoch rôznych pohľadov vyzerá rozdielne
Admin sa ospravedlnil a dá si na to väčší pozor...
Sťažnosť oprávnená,
lock

Admin sa ospravedlnil a dá si na to väčší pozor...
Sťažnosť oprávnená,
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1