• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o akademika/JB/Empty102
Nick ve hře - [ ]->**ShiRo-senpai^_^ ~>
Nick na fórku - Empty102
Odkaz na profil - http://www.gamesites.cz/forum/ucp.php
Věk - 16
Steam ID - STEAM_0:1:83342646
Sekce kde chcete akademika - JailBreak
Odkaz na váš HLstats - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1560
Proč chci akademika - Když to bude číst Tommy tak ví proč ho chci ale napíšu to znovu. Akademika chci protože chci zarazit všechno co je proti pravidlum (ano sem si vědom že mluvím i k sobě, to tommy taky ví). JailBreak hraju od tý doby co sem začal s CSkem, jailbreak 5 byl můj první JB, a docela mi přirostl k srdci, je tam sranda, hra tam moc nestojí (kromě těchto časů, mluvím o starých časech). Akademika chci protože mi ty starý časy chybí a chci to aspoň trochu vrátit. Chci zarazit MFK, FK, demenci, atd... Všechny ty kidy co houby vědí o pravidlách.
Moje prohřešky na GS nebo jinde - (všechno co tu teď napíšu je pravda) Bany na gsku mám nějaký, asi tak 3-4 bany za FK a menši neznalost pravidel. Kicky mám v poslední době za vyskakování na adminy nebo jak to mám říct, a za svůj pěkný slovník. Pár upozornění od adminů abych si klidnil svůj slovník. To je vše.
PM - sem si naprosto vědom že s těma pravidlama a tak mluvím i k sobě, i s tím slovníkem, ale jestli mi chcete zabránit v používání mého pěkného slovníku tak mě musíte zabít.
Next PM - tím že budu mít akademika pokročilýho chci zabránit rankování, protože rankování naprosto ničí JB servery.
Nick na fórku - Empty102
Odkaz na profil - http://www.gamesites.cz/forum/ucp.php
Věk - 16
Steam ID - STEAM_0:1:83342646
Sekce kde chcete akademika - JailBreak
Odkaz na váš HLstats - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1560
Proč chci akademika - Když to bude číst Tommy tak ví proč ho chci ale napíšu to znovu. Akademika chci protože chci zarazit všechno co je proti pravidlum (ano sem si vědom že mluvím i k sobě, to tommy taky ví). JailBreak hraju od tý doby co sem začal s CSkem, jailbreak 5 byl můj první JB, a docela mi přirostl k srdci, je tam sranda, hra tam moc nestojí (kromě těchto časů, mluvím o starých časech). Akademika chci protože mi ty starý časy chybí a chci to aspoň trochu vrátit. Chci zarazit MFK, FK, demenci, atd... Všechny ty kidy co houby vědí o pravidlách.
Moje prohřešky na GS nebo jinde - (všechno co tu teď napíšu je pravda) Bany na gsku mám nějaký, asi tak 3-4 bany za FK a menši neznalost pravidel. Kicky mám v poslední době za vyskakování na adminy nebo jak to mám říct, a za svůj pěkný slovník. Pár upozornění od adminů abych si klidnil svůj slovník. To je vše.
PM - sem si naprosto vědom že s těma pravidlama a tak mluvím i k sobě, i s tím slovníkem, ale jestli mi chcete zabránit v používání mého pěkného slovníku tak mě musíte zabít.
Next PM - tím že budu mít akademika pokročilýho chci zabránit rankování, protože rankování naprosto ničí JB servery.
Lidi jsou knihovnou vědění. Tak neskákej z onkna, protože si byl třeba nějak výjimečný a mohl k tobě zítra přijít nějakej vědec a potřeboval by tvou pomoc.
-
Empty102 - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o akademika/JB/Empty102
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademika/JB/Empty102
1. V předchozí žádosti máš napsaný věk 13, tak kde je pravda?
2.
K té první větě - Nevím proč mě chceš, já nikoho nechci.
K té druhé větě - Nevím proč děláš, že mě znáš, protože já si ani za prd nedokážu vzpomenout, kdo jsi. (jestli tě vůbec znám)
Ale to je tak okrajově, zajímá mě odpověd na tu první věc.
2.
Empty102 píše:Když to bude číst Tommy tak ví proč ho chci ale napíšu to znovu.
Ano sem si vědom že mluvím i k sobě, to tommy taky ví.
K té první větě - Nevím proč mě chceš, já nikoho nechci.

K té druhé větě - Nevím proč děláš, že mě znáš, protože já si ani za prd nedokážu vzpomenout, kdo jsi. (jestli tě vůbec znám)
Ale to je tak okrajově, zajímá mě odpověd na tu první věc.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
Tommy k té první větě teda - 13 je ano můj skutečný věk ale já se bál že mi neuvěříte když se čistě náhodou dostanu k pohovoru protože můj hlas zní na 16-17. Zde je mi jedno jestli mě zamítneš nebo ne, psal sem hodne vedle takže to není ke vzoru a ten slovník furt používám takže..... je to na tobě.
Lidi jsou knihovnou vědění. Tak neskákej z onkna, protože si byl třeba nějak výjimečný a mohl k tobě zítra přijít nějakej vědec a potřeboval by tvou pomoc.
-
Empty102 - Kolemjdoucí
Já sem to znovu zkusíl protože ten server mi opravdu přirotl k srdci a CHCI se o něj starat, aspoň tím že budu mít pokročilýho abych mohl grabovat a kickovat, to mi bohatě stačí
-
Empty102 - Kolemjdoucí
Něco ti prozradím. Akademici nemají ŽÁDNÉ práva na serveru.
Tady v akademii se naučíš, co se patří a poté si požádáš o práva, kde se rozhodne, jestli je dostaneš, nebo ne.
Každopádně, lhát se nemá.
Za 2 týdny znovu.
Zamítnuto.
Tady v akademii se naučíš, co se patří a poté si požádáš o práva, kde se rozhodne, jestli je dostaneš, nebo ne.
Každopádně, lhát se nemá.
Za 2 týdny znovu.
Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1