• Stránka 1 z 1
Hledám hru
Zdravím všechny!
Prosím o pomoc při hledání jedné starší hry. Kdysi dříve jsem ji hrával a teď po letech mě napadlo ji znovu vyhledat. Nepamatuji si na moc podrobností, jen že v názvu hry by mohlo (mělo) být slovo "kingdom". Hlavní postava (žena v černé kožené soupravě) plnila různé úkoly, obchodovala a bojovala tuším s různými nestvůrami, (kouzelníky) či pavouky.
Vím že těch informací není mnoho, ale možná si některý z Vás vzpomene. Rok kdy jsem to hrával je možná 2004/2005?
Předem díky
Prosím o pomoc při hledání jedné starší hry. Kdysi dříve jsem ji hrával a teď po letech mě napadlo ji znovu vyhledat. Nepamatuji si na moc podrobností, jen že v názvu hry by mohlo (mělo) být slovo "kingdom". Hlavní postava (žena v černé kožené soupravě) plnila různé úkoly, obchodovala a bojovala tuším s různými nestvůrami, (kouzelníky) či pavouky.
Vím že těch informací není mnoho, ale možná si některý z Vás vzpomene. Rok kdy jsem to hrával je možná 2004/2005?
Předem díky

- Thomas159
- Kolemjdoucí
Hledám hru
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hledám hru
Jak už to bývá, stačí po pár hodinách někde napsat a hned se zadaří... Jmenuje se to Hertic Kingdoms, kdyby to někoho zajímalo.
- Thomas159
- Kolemjdoucí
Re: Hledám hru
díky tvoje rady mi moc pomohli je to fakt super hra a díky že si mi pomohl abych si něco zahrál
!

-
LuXxoR - Amatér
• Stránka 1 z 1