• Stránka 1 z 1
Neopravneny ban
Admin Player mi dal ban.. myslim ze neopravneny.
Tcka boli na zadnej stene v cele mali doplnit blizsie k automatom.Player stal a ja som mu dal kill hned nato mi pisal ze zaco..som mu povedal ze za to ze nedoplnoval nic mi k tomu nepovedal a hned mi dal ban...aspon ma mohol upozornit ale kdeze zase ho niekto nahneval ocividne ako vzdy,Dakujem za vyjadrenie......viem ze nemam dokaz ale toto sa nerobi berem celz den Simona a robim atrakcie neaka chzba sa stat moze a ne hned byt macher a banovat
Tcka boli na zadnej stene v cele mali doplnit blizsie k automatom.Player stal a ja som mu dal kill hned nato mi pisal ze zaco..som mu povedal ze za to ze nedoplnoval nic mi k tomu nepovedal a hned mi dal ban...aspon ma mohol upozornit ale kdeze zase ho niekto nahneval ocividne ako vzdy,Dakujem za vyjadrenie......viem ze nemam dokaz ale toto sa nerobi berem celz den Simona a robim atrakcie neaka chzba sa stat moze a ne hned byt macher a banovat
- chosse845
- Kolemjdoucí
Neopravneny ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neopravneny ban
Nelzi tady prosim, nereagoval jsi.
Upozornil jsem te, ignoroval jsi.
Vzdy kdyz jsi na serveru a nejake CT/T neco pise ignorujes, ted si na to doplatil.
Simon rekl doplnte blize k automatum, doplnil jsem, pak uz jsem nemusel.
Zabil jsi mne a jeste jednoho hrace.
Tady vidis ze jsi byl upozornen.
Upozornil jsem te, ignoroval jsi.
Vzdy kdyz jsi na serveru a nejake CT/T neco pise ignorujes, ted si na to doplatil.
Simon rekl doplnte blize k automatum, doplnil jsem, pak uz jsem nemusel.
Zabil jsi mne a jeste jednoho hrace.
Tady vidis ze jsi byl upozornen.
-
skywow - Drbna
povedal som ti admine ze si nedoplnoval....a ja reagujem ked dam fk nehovor ze nie asi ma nepoznas.. mas demo a mohol si si to pozriet,,,
- chosse845
- Kolemjdoucí
Tak jinak.
Prikaz doplnte je podobny jako prikaz skocte, skocis jen jednou - doplnis jen jednou.
Skakejte - skaces dokud simon neda jiny prikaz, pokud ne, budes zabit, doplnujte - doplnujes jinak budes zabit.
Simonuv prikaz znel doplnte, ja doplnil, to ze predmnou nekdo umrel a mel jsem tam misto uz me nemusi zajimat, a je jen na me jestli doplnim.
Snad si to pochopil, ban ti vyprsel.
Prikaz doplnte je podobny jako prikaz skocte, skocis jen jednou - doplnis jen jednou.
Skakejte - skaces dokud simon neda jiny prikaz, pokud ne, budes zabit, doplnujte - doplnujes jinak budes zabit.
Simonuv prikaz znel doplnte, ja doplnil, to ze predmnou nekdo umrel a mel jsem tam misto uz me nemusi zajimat, a je jen na me jestli doplnim.
Snad si to pochopil, ban ti vyprsel.
-
skywow - Drbna
Když si nejsi jistý jaké příkazy máš dávat, zůstaň raději u T.
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1