• Stránka 1 z 1
Vip JB1 VIP JB3 EVIPJB4 NEJDU
Poprosim niekoho kompetentného aby sa pozrel nato preco mi nic neffunguje dakujem..
Problem nastal ked vam vypadla stranka koli neakym upravam to sa da pochopit..
Hral som cez net ale server sa mi nabural do gamesites a potom mi to neislo...tak som dal reinstal hry co som robil aj predtým ked sa nieco stalo vsetko vzdy bolo v pohode.Ale teraz sa mi stratili vsetky vip vyhody!!! Tie ktore su v nadpise..
Skusal som ich este raz nahodit no pise mi ze kod bol uz odoslany raz takze nejde mi to..Poprosim o radu spravim cokolvek
Dal som za vsetko dost penazi ´++x unban XD ale zevraj moja chyba + Uz som skusal aj nainstalovat starsiu verziu lebo som myslel ze na novej to neplati ale nic.....
Problem nastal ked vam vypadla stranka koli neakym upravam to sa da pochopit..
Hral som cez net ale server sa mi nabural do gamesites a potom mi to neislo...tak som dal reinstal hry co som robil aj predtým ked sa nieco stalo vsetko vzdy bolo v pohode.Ale teraz sa mi stratili vsetky vip vyhody!!! Tie ktore su v nadpise..
Skusal som ich este raz nahodit no pise mi ze kod bol uz odoslany raz takze nejde mi to..Poprosim o radu spravim cokolvek
Dal som za vsetko dost penazi ´++x unban XD ale zevraj moja chyba + Uz som skusal aj nainstalovat starsiu verziu lebo som myslel ze na novej to neplati ale nic.....
- chosse845
- Kolemjdoucí
Vip JB1 VIP JB3 EVIPJB4 NEJDU
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vip JB1 VIP JB3 EVIPJB4 NEJDU
Uz som vyriesil------
- chosse845
- Kolemjdoucí
Re: Vip JB1 VIP JB3 EVIPJB4 NEJDU
Dobře, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1