I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

admin WhYXx/Furien #9

Příspěvekod LwikF9 » 02 črc 2015, 16:49

1. Popis kola: začalo sa kolo kde som bol za CT, zo shopu som si zobral AWP a šiel som na predný mid mapy. Čakal som na nejakého furiena a pohyboval som sa pri tom. Zrazu ma však admin WhYXx grabol a hodil do zeme. Jeho odpoveď na moju otázku prečo ma grabol bola že som kempil. Ak sa nejak prepísali pravidlá že kemp nie je 10 sekund byť v rohu alebo byť na tažko dostupnom mieste tak si myslím že by sa mi mal admin ospravedlniť.

2. Demo z iného kola keď som začal točiť demo a spravil to znova: http://leteckaposta.cz/870423004

3. Admin WhYXx nemá 18 rokov a správa sa detinsky a nezodpovedne. Keď sa mu určitý hráč ospravedlnil tak mu bolo jedno že ten hráč bol na texture, nadával alebo kempil. Stalo sa to asi 30-krát ale nemám na to dôkaz, ale ten si vy môžete pozrieť v histórii chatu z Furien #9.

To je všetko, ďakujem za prečítanie a dúfam že sa to vyrieši.
LwikF9
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

admin WhYXx/Furien #9

od Rumcajz » 02 črc 2015, 16:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: admin WhYXx/Furien #9

Příspěvekod WhyXx » 02 črc 2015, 17:05 VIP

Zdravím,
Nastíním situaci tak jak to bylo, jak říkáš, hrála se mapa de_dustyaztec, pokaždé si šel na to a samé místo, tak si byl upozorněn, ale tobě to nedalo a musel si tam jíd prostě znova... poté si byl grabnut a nato si mi napsal, že si to natočil...

A ty si tam šel znova... + byl si tak 2x upozorněn...
A co se týče mého věku, si myslíš, že mi musí být 18 ? Je mi 15 a já se za to nestydím... nevím proč máš s tím takový problém...
Myslím, že jsou tu aj mladší admini a navážet se do ních jen kvůli věku, není ti to blbé ?
A když se mi někdo ospravedlní, hlídám si ho 2x víc :).

Toť ode mě vše.

WhYXx
Obrázek - Ex Web
Obrázek - Ex CS 1.6 Servers
WhyXx
Mistr
Mistr

Příspěvekod LwikF9 » 02 črc 2015, 17:10

Upozorneni som nebol ani raz. Nebol to kemp, nemal si dvôvod na grab, a admin je až od 18. A nie je to na navážanie.
LwikF9
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod WhyXx » 02 črc 2015, 17:15 VIP

Vyčkej na vyjádření vyšších.

PS: Co se týče věku admina, tak v tom se mýlíš.
Obrázek - Ex Web
Obrázek - Ex CS 1.6 Servers
WhyXx
Mistr
Mistr

Příspěvekod AwPGamer » 02 črc 2015, 19:19

Jako Anti-Furien máš hledat furieny a né stát pořád na jednom místě a ještě se vysmát adminovi .. Grab byl oprávněný ..
Jinak to, že má admin 15 roků tě nemusí vůbec zajímat pokud vím tak v podmínce je napsáno, že Akademik s akademickými právy se můžeš stát již od 14 a normálním adminem od 15 ..
Stížnost zamítám.
Lock.
AwPGamer
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy