Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Jailbreak#1 / medved_richard / assholle

Příspěvekod Vous » 02 črc 2015, 23:55

1. Jailbreak#1 / medved_richard / assholle

2.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem medved_richard.
[AMXBans] Zbyva jeste 18 hours , 25 minutes and 18 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : assholle
[AMXBans] Duvod : ' [DC] MFK '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 124157566 '
[AMXBans] Tva IP : ' 194.228.20.254 '
[AMXBans] ===============================================

3. Dal jsem mfk (3 hráče jsem zabil, díky mojí nepozornosti) - Situace byla taková, že simon řekl, aby šli hráči na čáru a vystřelil. Myslel jsem, že mají jít na druhou čáru, a proto jsem zabil hráče na té čáře první. Poté, co jsem se dozvěděl, že jsem udělal chybu, jsem se do mikrofonu několikrát hluboce omluvil (minimálně 4x). Admin medved_richard rekl že mi ban nedá, protože jsem se omluvil. Následně jsem dostal permaban, který byl neoprávněný, protože si mě spletl s nějakým hráčem, a tak mi ho upravil na ban za mfk. Přijde mi nelogické, když mi na serveru před hráčema napsal, (na sklo), že mi ban nedá, a nyní ho mám, i přes to že jsem se opětovně omlouval a zpytoval svědomí. Děkuji za vyjádření a odbanování.

4. Jsem VIP hráč
Vous
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Jailbreak#1 / medved_richard / assholle

od Rumcajz » 02 črc 2015, 23:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak#1 / medved_richard / assholle

Příspěvekod Hoover » 05 črc 2015, 12:37 VIP

Prepáč za neskoršiu odozvu, nevšimol som si toho. V prvom rade uznávam, že si sa niekoľkokrát hlboko ospravedlnil a videl som, že si uznal chybu, čím som to bral ako nedorozumenie a nechal ťa u CT. Potom som ale začal riešiť svoje veci, kde som mal informáciu, že sa na serveri nachádza hráč, ktorého som nedávno zabanoval za WH, kvôli podobnosti nicku som si myslel, že si to ty. Po zistení, že si to ty, som okamžite skrátil ban na pôvodnú dĺžku, čím sa ti ospravedlňujem. Ale teraz sa vrátim, prečo si ten ban dostal. Ten ban som ti dávať nechcel ale následným zhodnotením situácie som došiel k niekoľkým záverom:

1. čo viem v blízkosti žiadna iná čiara nebola, čiže si ma mohol snažiť sa odrbať
2. na druhé alebo tretie kolo si už na serveri nebol
3. práve som si ťa dal do súvislosti so zabanovaným užívateľom
V tú dobu som to bral ako využitie mojej dobrej vôle, čím som voľbu banu uznal za vhodnú.

Všetko z mojej strany, ospravedlňujem sa za problémy, dúfam, že som to vysvetlil dostatočne :)
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod Vous » 05 črc 2015, 12:58

Děkuji za odpověď, nicméně musím konstatovat, že pokud hráč udělá chybu, kterou jsem udělal opravdu neúmyslně, a proto taky vypadala moje omluva tak jak vypadala, tak by jsi měl jako admin myslím si upozornit, aby se to již nestalo. Taky jsi tak udělal, proto jsem neviděl důvod po dalších dvou kolech opustit server, protože jsem šel do posilovny. Já přeci nejsem vázaný na serveru jak dlouho mám být. Pokud dám FK, je nutnost to nahlásit. Já jelikož jsem zabil 3 hráče (mfk) tak nutnost pokud to bylo neúmyslné je omluvit se, což jsem udělal. Vše na serveru poté nasvědčovalo, že je vše v pořádku, no a abych neudělal více chyb, tak jsem raději odešel. Ale poté, co jsem přišel z posilovny jsem se nestačil divit. Kvůli tvé chybě, že sis mě spletl s jiným hráčem, jsi mi měl ten ban zrušit, a né vybruslit z toho tak, že mi ho zkrátíš na 1 den za mfk, přičemž jsi říkal že mi ban nedáš. Nechám na rozhodnutí vyšších, děkuji.
Vous
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Hoover » 05 črc 2015, 13:23 VIP

Mám už niekoľko osobných skúseností, kedy som nechal hráča tak a vo výsledku som ten ban bol nútený dať tak či tak. Keďže na tom mieste nie je žiadna iná čiara reagoval som tak, ako normálne - ban za vydrbanie s adminom v mene prehrešku, ktorého sa dopustil
Všetko z mojej strany
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod Vous » 05 črc 2015, 16:05

Pokud vím, je na té mapě více čar. Ano uznávám, moje demence, neměl jsem ty hráče zabít, ale za mojí demenci jsem se omluvil, nebudu se na nic vymlouvat, proč tomu tak bylo. Prostě jsem je zabil v úmyslu, že nesplnili příkaz, ale oni ho splnili. Jak říkám, udělal jsem chybu, za kterou jsem se hluboce omluvil, tudíš nechápu důvod po tom, co jsi řekl že mi ban nedáš, protože jsem se hluboce omluvil a sám jsi slyšel podle hlasu, že jsem to opravdu neudělal schválně, jsi mi ho dal. Dále už psát nemá smysl, počkáme si na vyjádření vyšších, Děkuji.
Vous
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 05 črc 2015, 21:37

S adminem si budu muset promluvit.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost