Volná diskuze o našich serverech a módech.

Pravidla, příkazy, EW

Příspěvekod patamataGSCZ » 03 črc 2015, 13:52

Zdravím, už poněkolikáté během pár měsíců jsem dostal ban v rozporu s pravidly a navíc v podstatě kvůli problému, na který už jsem dřív narážel. A protože v SZ ani ve hře se nic řešit nedá, napíšu to sem.

1) Máte bordel v pravidlech:
-zákaz griefování-neřeší se
-obcházení banu-neřeší se
-pravidla eventů jsou zde: minecraft-pravidla-t73927.html i zde: pravidla-eventov-t64718.html V těch starší píšete o tom, že je běhání po EW přísně zakázáno a v těch novějších (hlavních) pravidlech o tom není ani slovo. A já za to dostanu ban na hodinu? Pravidla přečtená mám, což se bere jako samozřejmost. To, že jsou ještě někde bokem pravidla o tom samém z roku 2014 opravdu nevím, ani si sekci Soutěže nečtu.

2) Inventář v EW
Když se řešilo toto: adramalech-podvod-t85875.html psal jsem, že by byl v EW dobrý oddělený inventář, jak kdysi i býval, že by se těmto nedorozuměním předcházelo. Navíc takto se dá snadno obcházet příkazy, které jsou v EW zakázané, např. /mazlicek (stačí si přinést pet selector).

3) /lb
Nedávno jsem byl obviněn z toho, že jsem hráči zničil dům, přitom neměl screen, nic. A protože tu není toolblock nebo nic, co by ho nahrazovalo, nebyly žádné důkazy. Proč tu tedy ten příkaz není? Proč by mi takto mělo být očerňováno jméno jen protože hráči, který se mnou má z nějakého důvodu problém rozgriefuje někdo (a může to být kdokoliv) dům?

Neberte to jako rýpání, spíš se nad tím zamyslete...
Uživatelský avatar
patamataGSCZ
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 144
Registrován: 28 úno 2015, 21:05

Pravidla, příkazy, EW

od Rumcajz » 03 črc 2015, 13:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Pravidla, příkazy, EW

Příspěvekod Restrbe » 03 črc 2015, 15:56 VIP

Zdar,také mám k tomu co říci.

1)a)Obcházení banu=Rozhodně by jsem to řešil permou a když by to byl hráč s DIP,tak kickovat dokud ho to nepřestane bavit.
b)Grifování=Kdysi když byl RB,tak se to banoval,nyní RB na serveru není pokud vím a tudíž ani se za toto pravidlo nemá trestat(nwm jestli se trestá nebo ne)ale neřešil by jsem to,hráč má skoro všude napsáno,aby si udělal vlastní rezidenci a poté co se v ní odehrává je jen a jen jeho věc.

2)Souhlasím,udělal by jsem to jako to bylo

3)Zbytečné řešit,bud tedy vrátit RB a trestat to,nebo to neřešit vůbec ! a to,že nějaký hráč si začně stěžovat ve stylu on a on mi rozgrífovali pozemek...normální odpověd pro hráče "my za to neneseme žádnou zodpovědnost,měl jsi si udělat na svém pozemku rezidenci nebo nějakého příslušného administrátora slušně požádat".Nijak jinak by jsem to neřešil.
Bývalý: Obrázek-HL.EM,Obrázek-GTA Support Kapitán,SA C#5.
Uživatelský avatar
Restrbe
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 562
Registrován: 16 lis 2013, 16:16
Bydliště: Praha

Re: Pravidla, příkazy, EW

Příspěvekod TrihaGS » 03 črc 2015, 19:28

Prajem pekný večer.
1.
1) Rozhodne by som nebola proti, keby sa obnovili pravidlá o tom, že sa nesmie griefovať. Pretože väčšina hráčov, čo sa pozerám v chate má problém s tým, že im niekto ničí domy. Samozrejme, je to asi väčšinou ich chyba, pretože majú mať dom zareskovaný, ale nie každý má na to peniaze alebo nie každému hráčovi dá CHH a vyššie resku.

2) Ohľadom obchádzaniu banu by som bola rada, keby sa vôbec nedal obchádzať. 1 účtom sa vyriešilo všetko, pretože hneď ako by bol hráč zabanovaný nemohol by si vytvoriť ďalšie a ďalšie účty a porušovať pravidlá ďalej. (To je môj názor na bod číslo 2)

3)Rozhodne by sa mali brať do úvahy tie najnovšie pravidlá a nie pravidlá z roku 2014..

2.

1) Keď si ešte dobre zaspomínam, tak veľmi dobré bolo to, že hráči mali v EM svete a v normálnom rozdelený invetár. Niektorí sa na to sťažovali, ale väčšine to vyhovovalo. Bolo to takto dobré, pretože sa nemuseli hráči báť, že by náhodou stratili svoje veci pri evente.

2) Ohľadom toolblocku sa vyjadrím tak, že ešte aj keď som nemala práva sa mi stávalo, že ľudia obviňovali ďalších ľudí bez dôkazov. A myslím, že bez dôkazov v dnešnej dobe nezmôžete asi nič.

Ďakujem, že som dostala priestor na svoj názor a dúfam, že ste si ho aj poniektorí prečítali.
Prajem Vám príjemný zvyšok dňa a pekný víkend.
S pozdravom, trihaSK.
Meno na servery Survival: Natyla
Uživatelský avatar
TrihaGS
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 69
Registrován: 22 úno 2015, 20:57

Re: Pravidla, příkazy, EW

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 03 črc 2015, 19:38

Neviem prečo si všetci myslíte že tie pravdlá sú z roku 2014... Ten topic vtedy BH vytvoril, pravidlá sú platné, aktualizujú sa... Keby platné neboli, ani tá téma by tam nebola. Nechápem zmysel toho, vytvoriť tému znovu, aby tam bol dnešný dátum čo niektorým ľudom dávam domnienku že pravidlá s týmo dátumom musia byť platné.

Pokúsim sa niečo s oddeleným inventárom spraviť, ale nič nesľubujem.

ToolBlock tu najpravdepodobnejšie nebude, kedže to zahlcuje HDD a tým zaťažuje server.

Ku griefovaniu a multiacc sa mi už Kovi vyjadril že sa to banovať nebude, aj keď ja by som bol radšej keby sa to banovalo.

Tému zamykám, všetko bolo zodpovedané
Uživatelský avatar
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1016
Registrován: 03 říj 2014, 20:17
Bydliště: Slovensko

Re: Pravidla, příkazy, EW

Příspěvekod Kovi » 03 črc 2015, 19:46

K bodu číslo 2 a 3 sa ani nevyjadrujem, pretože sú to veci o ktorých si vieme svoje a rozpisovať to tu nebudem (stačí to vedieť nám)
Ohladne 1. bodu:
žiaden bordel v pravidlách nieje, pokiaľ vidíš jeden zákaz a vedľa v topicu to nieje (tak je to jasne zakázane, pretože si to v tom jednom videl)
obchádzanie banu sa banuje, ale až pri vysokom štádiu obchádzania a robenia problémov (to vyššími adminmi)
grief je zakázany a či sa banuje alebo nie, to je v rovnakom štádiu s obchadzaním banu (pri určitom griefovaní sa banuje tiež vyššími adminmi) a hráči sa musia naučiť, že potrebuju residencie.

Myslím, že nieje čo viac dodať, takže uzamykám. (pokiaľ budeš niečo ešte dopísať, mimo tohoto čo sa riešilo, tak mi napíš pm a unlocknem to)
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
Uživatelský avatar
Kovi
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 296
Registrován: 23 led 2013, 15:18


Zpět na Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků