• Stránka 1 z 1
[vyriešené] dobri poradte mi
dobri stiahol som si od vas toto spray logo https://www.gamesites.cz/soubor/1086-i-love-cs-1-6 poradte mi ako ho mam nainštalovať do cs chci si uz mat novi spray a nevim jak ho dat do cs
(bol by som vdačni keby že sa ozvete ešte dnes do 20:00).za prečitanie a pomoc dakujem vopred.
(bol by som vdačni keby že sa ozvete ešte dnes do 20:00).za prečitanie a pomoc dakujem vopred.

-
hanhdersen - Amatér
[vyriešené] dobri poradte mi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: dobri poradte mi
Stiahneš ten .rar súbor. V ňom nájdeš súbor "tempdecal.wad" a ten vložíš sem, podľa toho čo máš za CS
NonSteam--->valve/cstrike/
Steam---> Steam/SteamApps/Váš učet/csko/cstrike alebo cstrike_czech
Nahradíš ho súborom "tempdecal.wad" ktorý už v zložke máš. Nezabudni potom ešte kliknúť na súbor pravým (už v tej zložke) - vlastnosti - a zaškrtnúť "len na čítanie".
NonSteam--->valve/cstrike/
Steam---> Steam/SteamApps/Váš učet/csko/cstrike alebo cstrike_czech
Nahradíš ho súborom "tempdecal.wad" ktorý už v zložke máš. Nezabudni potom ešte kliknúť na súbor pravým (už v tej zložke) - vlastnosti - a zaškrtnúť "len na čítanie".
-
Elwyn - Mistr Yoda
https://www.youtube.com/watch?v=iBOBf1Hj8BE tady to máš
Dělej druhým to co chceš aby dělali tobě. Ber co chceš, hlavně se ovládej. Nesuď knihu podle obalu. Věk, barva pleti, národnost, jazyk, náboženství pořád lidi ne mimozemšťan. "Fuck Rasismus!"
By Gamora
By Gamora
-
Gamora - Amatér
Odpoveď tu máš
bez odozvy
lock
bez odozvy
lock
-
Elwyn - Mistr Yoda