• Stránka 1 z 1
Stížnost - Vedení GS, HLSA jb
Dobrý den,
chtěl bych si stěžovat na kompetentní lidi pro řešení sekce unban, jelikož jsem požádal po vzorové žádosti o unban (ZDE) 2.7.2015 a dne 5.7.2015 mojí žádost stále nikdo neřeší.
Jedná se o to, že ban jsem měl na 1den, (samozřejmě mi už dávno skončil) a v ten čas, kdy mám ban, ho chci zrušit, když je neoprávněný, takže proto podám žádost o unban a počítám s tím, že tu máte aktivní lidi, kteří se vám o to starají. Avšak mojí trpělivostí jsem dospěl k závěru, že nikoliv. Moje doporučení: "zaměstnat" více schopných a hlavně aktivních lidí. Děkuji za přečtení a seriózní odpověď.
chtěl bych si stěžovat na kompetentní lidi pro řešení sekce unban, jelikož jsem požádal po vzorové žádosti o unban (ZDE) 2.7.2015 a dne 5.7.2015 mojí žádost stále nikdo neřeší.
Jedná se o to, že ban jsem měl na 1den, (samozřejmě mi už dávno skončil) a v ten čas, kdy mám ban, ho chci zrušit, když je neoprávněný, takže proto podám žádost o unban a počítám s tím, že tu máte aktivní lidi, kteří se vám o to starají. Avšak mojí trpělivostí jsem dospěl k závěru, že nikoliv. Moje doporučení: "zaměstnat" více schopných a hlavně aktivních lidí. Děkuji za přečtení a seriózní odpověď.
-
Vous - Kolemjdoucí
Stížnost - Vedení GS, HLSA jb
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost - Vedení GS, HLSA jb
Myslim, ze pokud se nad tim zamyslis, je situace technicky neresitelna uz jen z toho duvodu, ze banujici admin ma na dodani dema 24 hodin. To by si tady mohl stezovat kazdy, kdo dostane ban na 10 minut, ze mu nikdo neresi UB zadost.
Dekjeme za pripominku a poradim - priste se chovat tak, aby ani nehrozilo, ze vubec budes muset o UB pozadat.
Lock.
Dekjeme za pripominku a poradim - priste se chovat tak, aby ani nehrozilo, ze vubec budes muset o UB pozadat.
Lock.
Aut vincere aut mori.
Steam: GS.cz # FiM
Steam: GS.cz # FiM
-
FiM - Drbna
Re: Stížnost - Vedení GS, HLSA jb
Ono pokiaľ si myslíš, že ten ban bol neoprávnený a Ban ti vyprší skôr ako sa to vyrieši, máš tu možnosť sa na daného admina sťažovať a požadovať tam objasnenie zo strany admina.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1