• Stránka 1 z 1
[vyriešené] Speed.
Zdravím.
CHcel by som sa spýtať,či je na furienu pravidlo: "čím viac fps,tým vetší boost (speed).
Mam steam a Je to len otázka ktorú by som chcel vedieť.
Hravam na fps 250-900 ako kedy
Tak ci si nemam dat napr: len 300/400 alebo nechat na max. co mi to PC da aby som mal co najvetší speed.
Ďakujem predom za všetky odpovede.
CHcel by som sa spýtať,či je na furienu pravidlo: "čím viac fps,tým vetší boost (speed).
Mam steam a Je to len otázka ktorú by som chcel vedieť.
Hravam na fps 250-900 ako kedy

Tak ci si nemam dat napr: len 300/400 alebo nechat na max. co mi to PC da aby som mal co najvetší speed.
Ďakujem predom za všetky odpovede.
-
ratatas - Zkušený
[vyriešené] Speed.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Speed.
Nie je to pravda, speed sa odvíja od strafov, čím presnejšie strafuješ (a lepšie) tým väčší boost získaš. Ako správne strafovať nájdeš na internete.
Ver mi že to tak je, ja som bol furien admin, hral som stále na 100 fps, pretože podľa mňa je viac ako fps zbytočné. Tvoje oko aj tak nezachytí rozdiel, sú to len keci. Ten kto vraví že keď má 1000 fps tak mu to ide plynulejšie ako tebe, čo máš 100 tak o tom nič nevie. Všetko je to len cvik a strafy, žiadny príkaz ti nepomôže k tomu aby si mal väčší boost.
PS: bol som niekoľko-krát top 1
lock
Ver mi že to tak je, ja som bol furien admin, hral som stále na 100 fps, pretože podľa mňa je viac ako fps zbytočné. Tvoje oko aj tak nezachytí rozdiel, sú to len keci. Ten kto vraví že keď má 1000 fps tak mu to ide plynulejšie ako tebe, čo máš 100 tak o tom nič nevie. Všetko je to len cvik a strafy, žiadny príkaz ti nepomôže k tomu aby si mal väčší boost.
PS: bol som niekoľko-krát top 1
lock
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1