• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] POmoc:(
Dobrý den
Abych to nezdržoval, Tak jsem dnes ráno bráchu poustil si zahrát counter strike, a co by jste nevěřily, Dal jsi tam hack, Který ktomu byl nejspíše virus, TOho spratka jsem sfackoval, Když jsem zjistil, že MI TO posralo csko, Prosím o pomocj estli nevíte, Nechci ztratit rank a levly na zm blood 1, Když jsem se připojil, Měl jsem uplně jinou grafiku, Takovou kostičkovitou zasekanou, A všechny zbraně kromě nože mam v levé ruce i když dávám right hand. Prosím o pomoc, Zaplatím i kdyby to bylo nutné 

Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
[vyřešeno] POmoc:(
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: POmoc:(
Zdar, doufám že se pro příště poučíš, že se necheatuje a vyvaruješ se toho..
Jdi do nastavení hry, video a tam si přepni rendering na OpenGL.
Jdi do nastavení hry, video a tam si přepni rendering na OpenGL.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] POmoc:(
BOŽE JÁ VÁM MOC DĚKUJU, PŘÍSÁHÁM ŽE UŽ HO SEM NEPUSTÍM, STE SKVĚLÝ DÍKY MOC, A OMLOUVÁM SE ! 

Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Re: [řešíme] POmoc:(
Není zač 
lock

lock
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1