• Stránka 1 z 1
Jail Break 1
....Zdravím...
] Zabanovan adminem: Limonadovy Joe
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Multi FreeKill]'
[AMXBans] Delka: '1 day'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:100111191'
[AMXBans] Tva IP: '62.197.243.221'
Situace: Bol som Simon povedal som na moje slovíčko štart pojdete do klietky na bočné steny videl som jak vybieha pár T z cely.Tak ja som si neuvedomil že praktycky možu ísť kde chcu.A dal som FK tu je dokaz kolko hráčov som Zabil.
Graphic killed Zebrak-[N]utella with awp
*** Graphic killed lo.Op with a headshot from awp ***
Moje Vyjadrenie: Podla mna som nemal dostať ban za MFK zabil som 2 hráče kterým sem chtel nahlásit vd jelikož mi admin povedal že jsem dal FK žádam alespon o skrátenie banu tohle by sa nemalo trestať že MFK mfk je 4 hore nie ked som zabil 2 a mohol som dať VD.
] Zabanovan adminem: Limonadovy Joe
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Multi FreeKill]'
[AMXBans] Delka: '1 day'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:1:100111191'
[AMXBans] Tva IP: '62.197.243.221'
Situace: Bol som Simon povedal som na moje slovíčko štart pojdete do klietky na bočné steny videl som jak vybieha pár T z cely.Tak ja som si neuvedomil že praktycky možu ísť kde chcu.A dal som FK tu je dokaz kolko hráčov som Zabil.
Graphic killed Zebrak-[N]utella with awp
*** Graphic killed lo.Op with a headshot from awp ***
Moje Vyjadrenie: Podla mna som nemal dostať ban za MFK zabil som 2 hráče kterým sem chtel nahlásit vd jelikož mi admin povedal že jsem dal FK žádam alespon o skrátenie banu tohle by sa nemalo trestať že MFK mfk je 4 hore nie ked som zabil 2 a mohol som dať VD.
-
Jablko007 - Kazatelův učeň
Jail Break 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jail Break 1
Chcem sa ospravedlniť zato že som dal 2 fk ale mohol som im dať Vd podla mna je to naspravodlivé dať BAN že MFK na den
-
bol som na servery od rana. Ani jednu celu mapu si nevydrzal u CT(4 alebo 5 map). Kazde kolo nieco, nejaky FK, bordel alebo nieco podobne. Kebyze ta admin nechytil do grabu tak by to dopadlo omnoho horsie. Skus pri tom hrani trocha aj rozmyslat a mozno to nabuduce dopadne aj bez banu. Takto si mozes den posediet a rozmyslat nadtym co si spravil.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Hrali sme Spolu 5 map z toho som 3 alebo 2 aj z touto vydžal u CT takže nechápem ja sa nebudem hádať ty máš hlavné slovo ale za toto dať Ban na Den ešte k tomu že MFK? zabil jsem 2. žádam alespon o skrátení Banu.
-
Ban som ti skratil. Nabuduce ale uz taketo nieco necakaj.
btw, nwm odkial si nabral ze MFK je od 4 hracov, vzdy sa to sudi podla situacie, ktora nastala. Beriem, ze si dal neumyselne tie killy, preto som ti to skratil. Zda sa mi, ze minule sa nieco podobne stale pri hre na "simona", ale to som si neni uz isty.
btw, nwm odkial si nabral ze MFK je od 4 hracov, vzdy sa to sudi podla situacie, ktora nastala. Beriem, ze si dal neumyselne tie killy, preto som ti to skratil. Zda sa mi, ze minule sa nieco podobne stale pri hre na "simona", ale to som si neni uz isty.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Velmi pekne dakujem od tejto chvíle už sa nič zlé nestane
Už vám prisahám že nedostanem ani jeden ban Dakujem.
Už vám prisahám že nedostanem ani jeden ban Dakujem.
-
• Stránka 1 z 1