I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

knight, furien 1

Příspěvekod MajkLias » 07 črc 2015, 23:42

Ahoj, vadí mi že admin nereagoval na mé upozornění do soukromé zprávy a taky to že si nevšímal toho když někdo chodil na textury kempil atd..

server Furien 1
stížnost na admina knight

mám i nějaké videa ale bohužel až po tom co knight odešel ze serveru ... akorát nevím jak je mám poslat
je dost hráčů kteří tem cheatovali a bylo to dost vidět :) o porušování pravidel ani nemluvím ...

chápu že když je admin na serveru a je tam moc lidí a moc divoký chat tak třeba někdy nevnímá nebo je moc soustředěný na hru apod ale když někdo někomu napíše soukromou zprávu vždy je u toho zvukové upozornění ...

vím že ted si ještě asi stále o práva znovu nemohu požádat a je to velká škoda pro mě ...

ALE

už se mi situace na serverech furien opravdu nelíbí samí cheater a kid který porušuje jen tak pro srandu králíků pravidla ... já a pár některých se snažíme jak tupci hrát slušně a poctivě a další blbečci to kazí cheatama a porušováním pravidel ...

prosím o proveření díky Majk
Nenávist stvořená nenávistí plodí jen další sploděnou nenávist stvořenou nenávistí ;) !
MajkLias
Amatér
Amatér

knight, furien 1

od Rumcajz » 07 črc 2015, 23:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: knight, furien 1

Příspěvekod Knight » 08 črc 2015, 00:10

Ahoj, takže znovu Ti sem pošlu to, co jsem Ti nyní odpovědl na Tvou zprávu, která se mi donesla zde na forum:

Ahoj, takže první věc je ta, že jsem Tě vůbec neignoroval, jenže mi do SZ psali další 4 lidé a já opravdu nevěděl, co dělat dřív, jestli se věnovat kempu, texturám, nebo cheatingu, ono zase, když bych se věnoval cheatingu, tak by tam každý kempil a naopak, kdybych se věnoval kempu, tak Ti, co cheatují to vypnout, logicky, když je na serveru admin.
Druhá věc je ta, že jsi mi napsal jen jedno jméno a to ještě něco ve smyslu "podívej se na něj"
Mohl jsem to chápat tak, že jen porušuje pravidla (kemp, txt) je dost možné, že jsi mi psal i více jmén i důvody, ale nejspíš se mi to někde ztratilo ve zprávách, jak mi psalo více lidí, takže se omlouvám, Ty jsi asi s tím steamem, né? Pokud ano, měl jsi mi napsat na něj, normálně si mě přidat. Pokud né, tak se omlouvám, ale opravdu nejsem stroj.

A nyní k věci, já jsem adminem od dnešního dne, kontroloval jsem všechny furien servery a celkově toho bylo hodně. Na furien 1 jsem sotva přišel a hned milion zpráv do chatu a do SZ a správně, jak píšeš "chápu že když je admin na serveru a je tam moc lidí a moc divoký chat tak třeba někdy nevnímá" Nemůžu říct, že jsem nevnímal Tvé zprávy, snažil jsem se odpovídat všem ale opravdu to nešlo, kempům a texturám jsem zabraňoval, jak to šlo, upozornění do chatu jsem psal a pokud si dobře pamatuji, tak né jen jednou. Pár lidí jsem také grabnul a já opravdu nemůžu sledovat všechny najednou. V tom zmatku jsem po chvíli odešel, jinak bych se zbláznil. Další věc je ta, že Ty jediný, o čem jsi mi Ty psal do SZ, nebo to, co jsem já alespon stihl zaregistrovat je jméno jednoho, či dvou hráčů s popisem "Podívej se na ně/něho" Jestli se jednalo o cheating, či jen obyčejné porušování pravidel, to jsi mi nenapsal, nebo aspon - já jsem si to v tom zmatku nestačil zapamatovat. Mohl by jsi brát ohled také na mě a celkově na adminy. A poslední věc "skoro všichni měli Ab a Wh" to je trošku z ruky, nemyslíš? Každopádně Tvou stížnost beru, do SZ jsem se Ti omluvil dřív, než jsem objevil tuto stížnost.
Knight
Amatér
Amatér

Re: knight, furien 1

Příspěvekod Zesh » 08 črc 2015, 09:13 VIP

Admin nemôže sledovať všetko na servery, to zase musíš pochopiť aj ty. Demá môžeš uploudnuť na leteckaposta.cz a keď porušujú hráči pravidlá, stačí ich nahlásiť do porušovaní pravidiel a tam budú patrične potrestaný.

Sťažnosť zamietam + bez dôkazov.

LOCK
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Stížnosti na Adminy