• Stránka 1 z 1
Skiller/JailBreak1
1. Jednoduche,admin Spirith ako vsade argumentuje a urcite bude aj tu sa neustale domna navaza,reaguje na moj chat s niekym inym,je arogantny bez ochoty pomoct minimalne mne osobne,neriesi to,co sa deje na serveri aj napriek upozorneniu jeho jediny argument je "Nemozem vidiet vsetko" To sice chapem,ale namiesto toho by sa mohol skor spytat,co sa deje a nie neustale mi odpisovat "mlc uz" "mlc" "nepis boxob" "si nejakej moc chytrej" a veci tomu podobne. Situacia,riesil sa neuvedomi MFK za ktory sa hrac ospravedlnil,admin to cca 3 kola neriesil az ked som sa snim mierne "zvadil" tak sa spytal,co sa vlastne stalo.. Nasledne hrac,ktory dal MFK obozrejmil admina stym,ze ked niekto da nejaky prikaz "mozete" tak ho nemusime splnit a neni to slovickarenie. Ja som na to odpisal hracovy nieco na sposob" Poucujes ostatnych ale sam si dal zato MFK" a nasledne ma admin kickol. Pripojil som sa,admin mi povedal ze za neustalu provokaciu. V prvom rade to nebolo cielene adminovy ta veta a v druhom rade aj keby bola,nevidim v tom ziadnu provokaciu. Na koniec by som poprosil niekoho,nech castejsie kontroluje admina SKiller co robi na serveri pretoze za taketo arogantne spravanie,nadradenost a neustale narazky na moju osobu. (Dalsi z tych,ktory dostali prava a uz neni nad nich,tak by som ho asi charakterizoval)
2. Dokaz bohuzial nemam kedze som demo netocil a kick sa vyscreenovat neda z mojho pohladu ale urcite sa admin ktomu prizna a pokial by tvrdil,ze to bolo inac,rad vycasujem HLTV.
2. Dokaz bohuzial nemam kedze som demo netocil a kick sa vyscreenovat neda z mojho pohladu ale urcite sa admin ktomu prizna a pokial by tvrdil,ze to bolo inac,rad vycasujem HLTV.
-
ExPerT - Zkušený
Skiller/JailBreak1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Skiller/JailBreak1
V prve rade my dva jsem si nikdy nesedli, to je ale pochopitelne.
Nemam duvod lhat ze to bylo jinak.
Kick jsi dostal, jak mam vedet komu to presne pises, kdyz jsi tam vetsinu casu psal me?
To ze padl MFK, toho jsem si absolutne nevsiml, az pote co hraci spamovali jsem si zacal vsimat...
Na serveru 30 lidi, myslis ze vidim vse?
Byla to atrakce, nevsiml jsem si toho.
Arogance tam byla, to neskryju, ale co uz, dnes toho na me bylo moc.
Denne travim na Jailbreaku 3-10 hodin, nekdy toho na me je opravdu moc, za kickem si ale stojim...
Odemne asi vse.
Nemam duvod lhat ze to bylo jinak.
Kick jsi dostal, jak mam vedet komu to presne pises, kdyz jsi tam vetsinu casu psal me?
To ze padl MFK, toho jsem si absolutne nevsiml, az pote co hraci spamovali jsem si zacal vsimat...
Na serveru 30 lidi, myslis ze vidim vse?
Byla to atrakce, nevsiml jsem si toho.
Arogance tam byla, to neskryju, ale co uz, dnes toho na me bylo moc.
Denne travim na Jailbreaku 3-10 hodin, nekdy toho na me je opravdu moc, za kickem si ale stojim...
Odemne asi vse.
-
skywow - Drbna
Re: Skiller/JailBreak1
Chtělo by to důkazy..
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1