• Stránka 1 z 1
Zombie Mini #1
Čaute.
Chcel by som sa spýtať či by na serveri nemohol byť častejšie admin.
Poprípade aby ich bolo viac, žeby tam bol aspoň viac krát za deň.
Lebo teraz to je tak, že vidím admina na servery raz za 3 dni cca.
Presne to nwm ale podľa mňa admin tam je strašne malo.
Áno viem aj reálny život a tie veci ma to chápem a preto viac tých adminov.
Občas tam vidím jediného admina a to Raina, príde ani nie na celu mapu.
No a ide mi hlavne o to, že ja som tam dosť často a vadí mi ako sa chovajú po niektorí hráči.
Celú mapu mi nadávajú do hackera, hrešia na mňa , urážajú ma .
Pri tom nevedia nič o mne je to pri tom len hra ani ich niako neurážam, len som si prišiel zahrať.
Zoberiem ZM nakázim ich som lama, dám nesmrtko som lama , čo spravím som lama.
Hral som dlho neriešil som to chápem prečo to robia ale postupom času mi to začína viacej vadiť.
A preto nieake to upozornenie od admina či by sa mohli ukľudniť alebo niečo .
Ja už počase napíšem keď dve mapy vkuse niekto hreši na mňa sa spýtam či by sa nemohol ukľudniť (slušne) a nič.
A potom admina kvôli hackerom , začínajú sa tam objavovať SH .
Keď tam je nehreším, nič nepíšem iba či to nemôže vypnúť .
Natáčať už nenatáčam do spectu sa ťažko hodiť ani nwm či to ide už nezistujem .
A keď som raz sem dal SHra tak na vyjadrenie som čakal 3 dni kým neaký admin niečo odpísal no nakoniec
sa z dema nedalo zistiť či má alebo nemá hacky vraj .
A preto chcem to nechať na admina na servery nech to hneď vybaví .
A neaká dobra mapa by sa na server zišla nová :- ) .
Prosím o pochopenie
Chcel by som sa spýtať či by na serveri nemohol byť častejšie admin.
Poprípade aby ich bolo viac, žeby tam bol aspoň viac krát za deň.
Lebo teraz to je tak, že vidím admina na servery raz za 3 dni cca.
Presne to nwm ale podľa mňa admin tam je strašne malo.
Áno viem aj reálny život a tie veci ma to chápem a preto viac tých adminov.
Občas tam vidím jediného admina a to Raina, príde ani nie na celu mapu.
No a ide mi hlavne o to, že ja som tam dosť často a vadí mi ako sa chovajú po niektorí hráči.
Celú mapu mi nadávajú do hackera, hrešia na mňa , urážajú ma .
Pri tom nevedia nič o mne je to pri tom len hra ani ich niako neurážam, len som si prišiel zahrať.
Zoberiem ZM nakázim ich som lama, dám nesmrtko som lama , čo spravím som lama.
Hral som dlho neriešil som to chápem prečo to robia ale postupom času mi to začína viacej vadiť.
A preto nieake to upozornenie od admina či by sa mohli ukľudniť alebo niečo .
Ja už počase napíšem keď dve mapy vkuse niekto hreši na mňa sa spýtam či by sa nemohol ukľudniť (slušne) a nič.
A potom admina kvôli hackerom , začínajú sa tam objavovať SH .
Keď tam je nehreším, nič nepíšem iba či to nemôže vypnúť .
Natáčať už nenatáčam do spectu sa ťažko hodiť ani nwm či to ide už nezistujem .
A keď som raz sem dal SHra tak na vyjadrenie som čakal 3 dni kým neaký admin niečo odpísal no nakoniec
sa z dema nedalo zistiť či má alebo nemá hacky vraj .
A preto chcem to nechať na admina na servery nech to hneď vybaví .
A neaká dobra mapa by sa na server zišla nová :- ) .
Prosím o pochopenie
-
Error404 - Pokročilý
Zombie Mini #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie Mini #1
Mapy jsou myslim v pohode, a na hackery nadavky urazky a takoveto staci jen porizovat screeny a delat dema ktere jsou zretelne a davat je do sekce Poruseni Pravidel.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Mapy sa hrajú dookola tie iste vyše polroka . A ptm sú také, ktoré sa vôbec nehrajú lebo sú nie veľmi dobre.
A tie by som nahradil za lepšie aby bolo z čoho vyberať ale to len tak som chcel dodať .
A potom ktomu screeny a na web väčšinou to píšu cele mapy od začiatku dokonca a keď som posledný
tak to píše veľa ľudí a keď idú aj zm po mne nwm či by som stíhal všetko .
Nechce sa mi cele mapy fotit čo ľudia píšu (nie všetci) .
No ale hlavne ide o to, že ja by som to dal ptm na web, ale ja nepotrebujem pomstu, že dostanu
dajme tomu ban alebo niečo .
Ja to chcem hneď poriešiť tam keď sú, žeby tam bol admin a im nato niečo vysvetlil ako autoria
možno by to pomohlo poprípade ak by provokovali aj po adminovom upozornení tak dostanú kick
ale hneď alebo niečo .
Ešte by som si to mohol mutnúť chat ale to zase nechcem lebo to im nedohovorí lebo to budu v podstate
stále písať a ptm by som nevidel čo píšu slušnejší ľudia .
A keby, že je tam admin a ľudia napíšu, že som hacker tak admin môže skontrolovať a povedať, že niesom
alebo poslať ich s demom na web ale nie vkuse píšu hacker , cheater , vypni .
Ide mi o to aby tam bol častejšie admin a aby robil poriadky s hráčmi to je všetko .
A tie by som nahradil za lepšie aby bolo z čoho vyberať ale to len tak som chcel dodať .
A potom ktomu screeny a na web väčšinou to píšu cele mapy od začiatku dokonca a keď som posledný
No ale hlavne ide o to, že ja by som to dal ptm na web, ale ja nepotrebujem pomstu, že dostanu
Ja to chcem hneď poriešiť tam keď sú, žeby tam bol admin a im nato niečo vysvetlil ako autoria
možno by to pomohlo poprípade ak by provokovali aj po adminovom upozornení tak dostanú kick
ale hneď alebo niečo .
Ešte by som si to mohol mutnúť chat ale to zase nechcem lebo to im nedohovorí lebo to budu v podstate
A keby, že je tam admin a ľudia napíšu, že som hacker tak admin môže skontrolovať a povedať, že niesom
Ide mi o to aby tam bol častejšie admin a aby robil poriadky s hráčmi to je všetko .
-
Error404 - Pokročilý
Error404 píše:Mapy sa hrajú dookola tie iste vyše polroka . A ptm sú také, ktoré sa vôbec nehrajú lebo sú nie veľmi dobre.
ale hneď alebo niečo .
Nahlašuj po stupně také si požádej o akademika a nahlašuj pak dosáhneš akademika pok. a pak žádej o admina práva (akademické) mapy - To si domluv s HLSA/Vedení
-
nantaxicek5 - Spamerův sluha
nantaxicek5 píše:Nahlašuj po stupně také si požádej o akademika a nahlašuj pak dosáhneš akademika pok. a pak žádej o admina práva (akademické) mapy - To si domluv s HLSA/Vedení
Ten akadamik mi nebude viac menej na nič ? :- ) Keď nemám originálnu hru (Steam) .
Čiže sa adminom stať nemôžem v podstate .
Ďalej hackerov nemám ako nahlásiť keď nejde do spectu sa hodiť a keď som natáčal z postavy
tak som dostal odpoveď, že nie je jasne vidno či ma SH .
A k tomu nahlasovaniu som tam písal . Ako keby som sa tím mohol stať adminom a ptm riešiť sám
tak by som to robil ale inač to nemá cenu (Nemám Steam). Bral by som to jak pomstu a to ja nerobím.
A mne o toho admina ani nejde .
Môj návrh :
- napísať na server nábor admina alebo niečim upútať a ak sú skúsený a majú nejaký čas odohraný na servery
a ten STEAM tak zobrať ich .
No ja vám do toho kecať nemôžem .
Jedinú vec o ktorú mi ide častejšie na servery admin, ktorý bude usmerňovať hráčov ak by boli rozprúdení.
-
Error404 - Pokročilý
Ono nábor adminov na Zombie je otvorený nonstop a hráči to určite vedia, len mat steam a hodiny na servery nieje všetko, preto často neprejdú. Kedysi dostávali admini práva na 1 konkrétny server, kde mali nejakú povinnú aktivitu, teraz tu je však nový systém, kde admin dostane práva na všetkých 14 ( aspon myslím, že ich je 14 ešte ) zm serverov a je viac menej nanom, kde bude hrávať. A v neposlednom rade je tu leto a s ním spojená znížená aktivita adminov. na ZM je viac serverov, kde pokrytie adminmi je nedostatočné avšak pri tomto systéme ani nieje možné výrazné polepšenie.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Rozumiem, takže sa asi treba zmieriť stým, že tam častejšie nebudú :- ) . (Nie irónia!)
Len na tom servery vidím jediného admina aj to "Raina.PRO" iného som tam nevidel
od kedy som začal znova hrať.
Videl som tam jedného keď som začínal zasa nick nepamätám ptm ešte pár krát ale už nejakú dobu nie par mesiacov.
Takže jedného admina tam vídam.
Viem, že je leto a ja som taký debilko, že trávim tak veľa času za PC ale ani v zime to nebolo boh vie čo
s adminmi nechcem tvrdiť, že rovnaké ako teraz ale podobne :- / .
Tak chcem požiadať aspoň aby sa dalo dostať nejako do spectu, že hráči môžu nejaké to demo natočiť poriadne z tamať.
A ďalej bol by som rád keby, že to nejak prediskutujete s vedúcimi o tých adminoch na tom servery či nenajdete
náhodou nejaký super nápad . Aspoň to
Ale rozumiem, len dúfam , že aj vy mňa :- )
Len na tom servery vidím jediného admina aj to "Raina.PRO" iného som tam nevidel
od kedy som začal znova hrať.
Videl som tam jedného keď som začínal zasa nick nepamätám ptm ešte pár krát ale už nejakú dobu nie par mesiacov.
Takže jedného admina tam vídam.
Viem, že je leto a ja som taký debilko, že trávim tak veľa času za PC ale ani v zime to nebolo boh vie čo
s adminmi nechcem tvrdiť, že rovnaké ako teraz ale podobne :- / .
Tak chcem požiadať aspoň aby sa dalo dostať nejako do spectu, že hráči môžu nejaké to demo natočiť poriadne z tamať.
A ďalej bol by som rád keby, že to nejak prediskutujete s vedúcimi o tých adminoch na tom servery či nenajdete
náhodou nejaký super nápad . Aspoň to

Ale rozumiem, len dúfam , že aj vy mňa :- )
-
Error404 - Pokročilý
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=10904
4 dni a 8 hodín ? myslim že nato že chodím tam sám admin tak je to dobre tak nepiš že tam nepridem ani na jednu celu mapu..
Niekedy keď ma to chytí tak tak odohrajem aj 4 mapy
4 dni a 8 hodín ? myslim že nato že chodím tam sám admin tak je to dobre tak nepiš že tam nepridem ani na jednu celu mapu..
Radšej umriem s AIDsom, ako s plným vajcom...
Admin
All Furien
All CTF
Admin
All Furien
All CTF
-
RaiNiiiik - Zkušený
RaiNiiiik píše:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=10904
To som písal, že tam vidím jedine teba .
Potom písal som to dávnejšie, že neprídeš na celú mapu lebo bolo to tak, že som tam nejaký čas ani teba nevidel
a to som tam trávil priveľa času a potom som ťa videl prísť na zm_dust_camp_v1 a bol si tam ani nie 15 min.
A potom som napísal túto tému a zrazu som tam videl viac adminov teba vídam každý deň , minule tam bol ďalší
admin Klobaska a pred ním ešte jeden . Takže môže to byť tak, že si tam ani ty často nechodil ptm si si prečítal
toto a začal si tam chodiť možno nwm nemám dôkaz takže to netvrdím .
Takže budem súhlasiť stým, že máš pravdu :- ) . Nebudem sa hádať .
Ja som túto tému nenapísal ako provokáciu ale ako o vysvetlenie a o požiadavku , vysvetlenie som už dostal vďaka.
A a ešte ten Spect .
A na teba som nič zle nechcel napísať, len že si tam jediný admin, ale už ich tam boli aj ďalší.
A už keď sme pri tom ty tam nemáš byť iba keď ťa to chytí a začne baviť, ty si chcel byť adminom máš tam byť
už aj preto aby si udržal správny chod servera .
Nie ako dnes si tam, hráš , ľudia tam ponadávali a ty si sa sťažoval iba na to, že ťa zabíja frost a bol si nervózny.
Ale ani to neriešim lebo dôkaz nemám, len ty vieš, že mám pravdu a píšem to preto aby si tam len nehral ale dával
trocha pozor a ne, že máš terma a nič neriešiš .
Ja proti tebe nič nemám.
Myslím, že už to môžete locknuť teda je to na vás . Len sa tu nechcem začať hádať . Ak chceš RAIN ešte sa vyjadrí.
-
Error404 - Pokročilý
Tvoj príspevok som si prečítal len včera. 4 dni a nejaké hodiny mam len nahráte čisto na zombie mini.
Niekedy tie nadávky prehliadnem keď tam sa na servery začne hromadná konverzácia kde len spravy na chate preskakujú jedna radosť.Pokiaľ vidím že niekto nadáva tak to je jasne že ho zabanujem.Pokiaľ maš stem kludne si ma môžeš pridať a napísať mi čo sa deje na servery keď tam niesom a ja kludne dojdem a to tam poriešim hned
.
Ano nebudeme sa tu hádať nemáme kvôli čomu si jeden z mala človek na servery s ktorým sa da normalne popisať a vyriešiť veci o druhých sa to povedať nedá ako napríklad Gerack ten tam príde začne mi tam vpisovať blbosti provokovať tak ho úplne ignorujem.To že tam niekedy dojdem len na 15 minut vačšinou kvôli tomu lebo jak vždy začnem hrať tak niekomu niečo treba doma alebo priateľka.Mam aj svoj realny život kde sa musím venovať aj mojej priateľke a nemôžem len vkuse hrať.
To je asi všetko prajem ti pekný deň uvidíme sa na servery a zahráme si ako kamaráti nie ako nepriatelia
Niekedy tie nadávky prehliadnem keď tam sa na servery začne hromadná konverzácia kde len spravy na chate preskakujú jedna radosť.Pokiaľ vidím že niekto nadáva tak to je jasne že ho zabanujem.Pokiaľ maš stem kludne si ma môžeš pridať a napísať mi čo sa deje na servery keď tam niesom a ja kludne dojdem a to tam poriešim hned

Ano nebudeme sa tu hádať nemáme kvôli čomu si jeden z mala človek na servery s ktorým sa da normalne popisať a vyriešiť veci o druhých sa to povedať nedá ako napríklad Gerack ten tam príde začne mi tam vpisovať blbosti provokovať tak ho úplne ignorujem.To že tam niekedy dojdem len na 15 minut vačšinou kvôli tomu lebo jak vždy začnem hrať tak niekomu niečo treba doma alebo priateľka.Mam aj svoj realny život kde sa musím venovať aj mojej priateľke a nemôžem len vkuse hrať.
To je asi všetko prajem ti pekný deň uvidíme sa na servery a zahráme si ako kamaráti nie ako nepriatelia

Radšej umriem s AIDsom, ako s plným vajcom...
Admin
All Furien
All CTF
Admin
All Furien
All CTF
-
RaiNiiiik - Zkušený
• Stránka 1 z 1