Re: Vtipy :D
Pepíček šel koupit babičce Vydru, nese jí z krámu a po cestě ho zastaví 2 policisté a ptají se, co to tu tak děsně smrdí? a Pepíček, vy dva 

Karkooolka?! 

-
Karkooolka - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Z léčebny pro závislé jsou propuštěni tři chlápci - alkoholik, kuřák a homosexuál.
Doktor povídá: "Musíte potlačit své závislosti, jinak ihned zemřete."
Všichni tři jdou spolu z léčebny a cestou narazí na hospodu. Alkoholik to nevydrží a koupí si pivo, vypije ho a zůstane ležet mrtvý na zemi.
Dva zbylí chlápci - homosexuál a kuřák jdou po ulici a kuřák vidí ležet na zemi cigaretu.
Homosexuál povídá: "Nezvedej ji, jinak tu oba skonáme."
Doktor povídá: "Musíte potlačit své závislosti, jinak ihned zemřete."
Všichni tři jdou spolu z léčebny a cestou narazí na hospodu. Alkoholik to nevydrží a koupí si pivo, vypije ho a zůstane ležet mrtvý na zemi.
Dva zbylí chlápci - homosexuál a kuřák jdou po ulici a kuřák vidí ležet na zemi cigaretu.
Homosexuál povídá: "Nezvedej ji, jinak tu oba skonáme."
CS1,6 Sniper war

CS:GO MiniGames

[Shinsengumi]tealke
programátor začátečník php a mysql
[Shinsengumi]tealke
-
tealke - Pokročilý
Žena v parku s kočárkem poprosí náhodného pána, zda by jí nepochoval dítě, že si potřebuje odskočit na okamžik na malou. Žena si tedy odskočí a za chviličku se vrátí na místo, kde poprosila pána o pomoc. Ten je ale i s dítětem fuč. Po dvou dnech žena vypátrala a našla dotyčného pána a ptá se ho, kde je její dítě.
"Paní, chtěla jste, abych pochoval vaše dítě, tak jsem to také udělal," odpověděl hrobník
"Paní, chtěla jste, abych pochoval vaše dítě, tak jsem to také udělal," odpověděl hrobník
CS1,6 Sniper war

[Shinsengumi]tealke
[Shinsengumi]tealke
-
tealke - Pokročilý
Policista říká jinému: "Hele, padesátikoruna! A papírová, to už se jen tak nevidí!"
"Ale ta je falešná," řekl druhý policista.
Tak první policista bankovku roztrhá a jdou dál.
Po chvíli se první policista ptá: "A jak jsi poznal, že je falešná?"
"Padesátikoruna nemá tři nuly!"
"Ale ta je falešná," řekl druhý policista.
Tak první policista bankovku roztrhá a jdou dál.
Po chvíli se první policista ptá: "A jak jsi poznal, že je falešná?"
"Padesátikoruna nemá tři nuly!"
CS1,6 Sniper war

[Shinsengumi]tealke
[Shinsengumi]tealke
-
tealke - Pokročilý
Muž, který dostal výpověď z práce, si dlouho hledal novou, ale žádnou nenašel. Jednou ho napadlo, že si založí svoji ordinaci. Před dveře této ordinace dal ceduli, na které stálo: Vyléčím každou nemoc za 500€, v opačném případě vám dám 1000€.
Jde kolem doktor a říká si, že to je dobrá příležitost, jak si vydělat 1000€, a tak tam jde a říká, že úplně ztratil chuť. Nový doktor se zamyslí a říká: "Sestři, přineste vzorek č.14 a kápněte pánovi kapku na jazyk." Sestra udělá, jak jí doktor řekl a kápne pánovi kapku na jazyk. Ten začne všude kolem sebe plivat a říká: "Fuj, vždyť to je benzín." Doktor říká: "Gratuluji, právě se vám vrátila chuť, bude to stát 500€." Rozzlobený pán dá doktorovi 500€ a odejde. Za 3 dny se vrátí a říká, že se mu vymazala paměť. Doktor se zamyslí a potom říká sestře: "Sestři, přineste vzorek č.14." Pán řekne: "Ale vždyť to je bezín." Doktor mu odpoví: "Gratuluji, právě se vám vrátila paměť, bude to stát 500€." Hodně rozzlobený pán zaplatí a odejde. Z další 3 dny se vrátí říká: "Pane doktore, já jsem oslepl." Doktor říká: „No tak na tuto nemoc nemám žádný lék, vezměte si 1000€,” ale podává mu jen 500€. Najednou pán řekne: „Ale vždyť to je jen 500€”. „Gratuluji, právě se vám vrátil zrak, bude to stát 500€.”
Jde kolem doktor a říká si, že to je dobrá příležitost, jak si vydělat 1000€, a tak tam jde a říká, že úplně ztratil chuť. Nový doktor se zamyslí a říká: "Sestři, přineste vzorek č.14 a kápněte pánovi kapku na jazyk." Sestra udělá, jak jí doktor řekl a kápne pánovi kapku na jazyk. Ten začne všude kolem sebe plivat a říká: "Fuj, vždyť to je benzín." Doktor říká: "Gratuluji, právě se vám vrátila chuť, bude to stát 500€." Rozzlobený pán dá doktorovi 500€ a odejde. Za 3 dny se vrátí a říká, že se mu vymazala paměť. Doktor se zamyslí a potom říká sestře: "Sestři, přineste vzorek č.14." Pán řekne: "Ale vždyť to je bezín." Doktor mu odpoví: "Gratuluji, právě se vám vrátila paměť, bude to stát 500€." Hodně rozzlobený pán zaplatí a odejde. Z další 3 dny se vrátí říká: "Pane doktore, já jsem oslepl." Doktor říká: „No tak na tuto nemoc nemám žádný lék, vezměte si 1000€,” ale podává mu jen 500€. Najednou pán řekne: „Ale vždyť to je jen 500€”. „Gratuluji, právě se vám vrátil zrak, bude to stát 500€.”
CS1,6 Sniper war

[Shinsengumi]tealke
[Shinsengumi]tealke
-
tealke - Pokročilý
NASA si vybere pro let na Měsíc blondýnku a prase. Už jsou oba v raketě a každý dostane obálku s instrukcemi. Prase si otevírá svoji obálku, blondýnka se mu dívá přes rameno a říká si pro sebe: "No doufám, že tam nebudu mít to co to prase,,to bych nezvládla."Blondýnka si otevře svoji obálku a v ní je napsáno: KRM PRASE A HLAVNĚ NA NIC NESAHEJ.
CS1,6 Sniper war

[Shinsengumi]tealke
[Shinsengumi]tealke
-
tealke - Pokročilý
Jde zajíc lesem a křičí: "Přefikl jsem lvici!"
Potká vlka a vlk na to: "Hele, zajíci, zmlkni. Chceš, aby to uslyšel lev? A kromě toho ti stejně nikdo neuvěří!"
Zajíc běží dál a křičí: "Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici!" Potká medvěda a medvěd: "Zajíci, zavři klapačku. Lev to uslyší, nasere se a problémy budeme mít všichni! A kromě toho ti stejně nikdo neuvěří!"
A zajíc jakoby nic: "Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici!!"
Náhle se objevil lev. Rozzuřený na nejvyšší míru honí zajíce. Honí ho a zajíc náhle skočil do starého vykotlaného kmene. Lev za nim, ale nějak se tam zasekl.
Zajíc obchází lva, blíží se k němu odzadu, rozhlíží se kolem, rozepíná poklopec a říká: "No, tak tohle už mi opravdu nikdo neuvěří..
Potká vlka a vlk na to: "Hele, zajíci, zmlkni. Chceš, aby to uslyšel lev? A kromě toho ti stejně nikdo neuvěří!"
Zajíc běží dál a křičí: "Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici!" Potká medvěda a medvěd: "Zajíci, zavři klapačku. Lev to uslyší, nasere se a problémy budeme mít všichni! A kromě toho ti stejně nikdo neuvěří!"
A zajíc jakoby nic: "Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici! Přefikl jsem lvici!!"
Náhle se objevil lev. Rozzuřený na nejvyšší míru honí zajíce. Honí ho a zajíc náhle skočil do starého vykotlaného kmene. Lev za nim, ale nějak se tam zasekl.
Zajíc obchází lva, blíží se k němu odzadu, rozhlíží se kolem, rozepíná poklopec a říká: "No, tak tohle už mi opravdu nikdo neuvěří..

- howgh [haug] = dohovořil jsem
https://cs.wikipedia.org/wiki/Howgh
-
Pepik89 - Drbna
Matej išiel do práce a v práci zasedne za PC. Následne ho chytí sračka. Prdne si tak silno že to učuje riaditeľ a riaditeľ povie:
Pre boha! kto to bol?!
Matej: prepáčte.
Riaditeľ: Choď na záchod.
--------O pár hodín výde zo záchoda a povie "Už je mi lepšie."---------
Následne príde po ňom riaditeľ na záchod a povie "kurva tady snad sral slon ne?!"
Pre boha! kto to bol?!
Matej: prepáčte.
Riaditeľ: Choď na záchod.
--------O pár hodín výde zo záchoda a povie "Už je mi lepšie."---------
Následne príde po ňom riaditeľ na záchod a povie "kurva tady snad sral slon ne?!"
- Mortogoles
- Kolemjdoucí
Viete prečo BIO- Farmár nemoŽe mať deti?
.
.
Lebo nepostrikuje
.
.
Lebo nepostrikuje
EX Minecraft EventMaster na c2
Steam: http://steamcommunity.com/id/svardik
Steam: http://steamcommunity.com/id/svardik
-
svarda12 - Amatér
(no racism)
1) Cikánské motto olympiády není vyhrát, ale vrátit sportovní náčiní.
2) Dežo vidí Gejzu utíkat s kufrem a ptá se ho: ,,Co tam máš?" a Gejza odpoví: ,,Ještě nevim!!"
1) Cikánské motto olympiády není vyhrát, ale vrátit sportovní náčiní.

2) Dežo vidí Gejzu utíkat s kufrem a ptá se ho: ,,Co tam máš?" a Gejza odpoví: ,,Ještě nevim!!"

-
SirCechro - Mistr
Jede muž v poušti s velbloudem. Ten už nemůže, sotva jde. Naštěstí muž uvidí za dunou ceduli "Velbloudí Servis."
Dojede tam a technik mu říká: "Copak, nejede?" Muž odpoví, že ne. Technik mu řekne, ať si muž vyjede s velbloudem na rampu. Muž tak učiní, technik vezme kladivo, praští velblouda mezi nohy a velbloud se rozjede tryskem za duny. Muž spadne ze hřbetu a řekne: "Chlape, jak já ho teď doženu?"
Technik mávne rukou: "Jak? Vylezte si na rampu ..."
Dojede tam a technik mu říká: "Copak, nejede?" Muž odpoví, že ne. Technik mu řekne, ať si muž vyjede s velbloudem na rampu. Muž tak učiní, technik vezme kladivo, praští velblouda mezi nohy a velbloud se rozjede tryskem za duny. Muž spadne ze hřbetu a řekne: "Chlape, jak já ho teď doženu?"
Technik mávne rukou: "Jak? Vylezte si na rampu ..."
Keep calm and smile more, this is what world do better !!
Nejlepší nejlepším zustává
Nejlepší nejlepším zustává
-
ImJoint - Zkušený
(no racism)
1) Cikáni jsou jako hřiby - když narazíš na jednoho, můžeš si být jistý, že má okolo schované kamarády
2) ( Toto není moc vtip, ale je to pravda ) - "Tati, co je demokracie?" - "Víš, Dežo, to je když bílý makaj a my dostáváme dávky." - "A to jim nevadí?" - "Vadí, ale to už je rasismus"
3) Příjde cikán do hospody kde se všichni koukají na finále olympijského hokejového turnaje a ptá se: "Jak hrajou naši?" Jeden z chlapů se otočí a říka: "Vaši? Ti vůbec nehrajou."
1) Cikáni jsou jako hřiby - když narazíš na jednoho, můžeš si být jistý, že má okolo schované kamarády

2) ( Toto není moc vtip, ale je to pravda ) - "Tati, co je demokracie?" - "Víš, Dežo, to je když bílý makaj a my dostáváme dávky." - "A to jim nevadí?" - "Vadí, ale to už je rasismus"
3) Příjde cikán do hospody kde se všichni koukají na finále olympijského hokejového turnaje a ptá se: "Jak hrajou naši?" Jeden z chlapů se otočí a říka: "Vaši? Ti vůbec nehrajou."

-
SirCechro - Mistr
Vies preco si blondynky odfarbuju vlasy na hnedo? Istota je gulomet

-
FlaSeR - Kolemjdoucí
Víte proč mají policajti v autě motorvů pilu?
Aby mohly řezat zatáčky

Aby mohly řezat zatáčky

-
xDxDxDxD - Zkušený