• Stránka 1 z 1
JB1/HooVer
poprosil bych zda by se někdo z vyššich nepodíval na HLTV na dnešní den, čas asi 21:00
Simon nas vsechny poslal do bazenu (v HLTV sice nejdou slyset hraci, ale jde tam videt ze jsme vsichni v bazenu a nikdo nikoho nezabiji) a admin HooVer ("ja sa to len ucim" na serveru) prijde k bazenu a zacne u nej boxovat, ja kolem nej proplaval a on me zboxoval. Jeste mi k tomu napsal cosi, ze "je ti ten bazen snad maly?". Snad se to nelockne s necim jakoze je admin frajer nebo tak, protoze tohle udelat normalni hrac tak ma mimimalne prehoz od CT.
Simon nas vsechny poslal do bazenu (v HLTV sice nejdou slyset hraci, ale jde tam videt ze jsme vsichni v bazenu a nikdo nikoho nezabiji) a admin HooVer ("ja sa to len ucim" na serveru) prijde k bazenu a zacne u nej boxovat, ja kolem nej proplaval a on me zboxoval. Jeste mi k tomu napsal cosi, ze "je ti ten bazen snad maly?". Snad se to nelockne s necim jakoze je admin frajer nebo tak, protoze tohle udelat normalni hrac tak ma mimimalne prehoz od CT.
-
TwentyDolar - Amatér
JB1/HooVer
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/HooVer
Pokud se hráč postaví ke kraji bazénu kde nikdo není a T k němu doplave, je to demence T.
Chyba CT by to byla pouze v případě, že se přibližuje k T v bazénu.
Důkazy chybí.
lock
Chyba CT by to byla pouze v případě, že se přibližuje k T v bazénu.
Důkazy chybí.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1