• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] _Seedy_ - Post admina na Survival
1. Vek: 16
2. Nick v hre: _Seedy_
3. Originálny MC: ano
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : ne
5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita: Nevím kolik z vás si mě bude pamatovat
ale byl jsem na Skyblocku EM
to byla náštěvnost fajn
ale kvůli škole jsem přestal minecraft hrát (PS: úspěšně jsem prošel) teď jelikož bych se rád vrátil do řad AT by aktivita byla vižší 
7. Priestupky na gamesites: Ban na skyblocku : důvod nebyl uveden (nejspíš za tu neaktivitu EM)
8. Priestupky mimo gamesites: žádné
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Bydlím v malém městě Třešť což je u Jihlavy. Navštěvuji Střední školu stavební v už zmíněné Jihlavě přesněji 2. ročník. Rád si s kamarády zajdu ven kde si rozděláme vodní dýmku. Podle ostatních jsem vtipný
ale podle mě jen melu hovná
ale pokud je si ským podebatovat
rád řeším i vážné témata.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Pokud se AT moc nepromíchal tak většinu znám, jsem rozvážný a nikomu nenadržuji. Když mi někdo přijde podezřelí že má Háčky jen tak ho nenechám a důkladně si ho prohlédnu. Nekašlu na lidi v chatu a většinou se snažím účinně vyřešit jejich problémy. Myslím si že se mnou za mou dobu co jsem byl EM nebyli problémy. PS: jestli třeba máte málo EV klidně můžu zaskočit i nějaký pustit
ale když by jste mě přijali tak bych před jménem EventMaster nechtěl mít jelikož sám vím jak je těžké zvládat nátlak hráčů toužících po 100 eventů denně 
Děkuji za čas který jste strávili při uvažování mého přijetí.
2. Nick v hre: _Seedy_
3. Originálny MC: ano
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : ne
5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita: Nevím kolik z vás si mě bude pamatovat

7. Priestupky na gamesites: Ban na skyblocku : důvod nebyl uveden (nejspíš za tu neaktivitu EM)
8. Priestupky mimo gamesites: žádné
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Bydlím v malém městě Třešť což je u Jihlavy. Navštěvuji Střední školu stavební v už zmíněné Jihlavě přesněji 2. ročník. Rád si s kamarády zajdu ven kde si rozděláme vodní dýmku. Podle ostatních jsem vtipný

10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Pokud se AT moc nepromíchal tak většinu znám, jsem rozvážný a nikomu nenadržuji. Když mi někdo přijde podezřelí že má Háčky jen tak ho nenechám a důkladně si ho prohlédnu. Nekašlu na lidi v chatu a většinou se snažím účinně vyřešit jejich problémy. Myslím si že se mnou za mou dobu co jsem byl EM nebyli problémy. PS: jestli třeba máte málo EV klidně můžu zaskočit i nějaký pustit

Děkuji za čas který jste strávili při uvažování mého přijetí.
-
Seedy - Pokročilý
[Zamítnuto] _Seedy_ - Post admina na Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1