[Zamítnuto] _Seedy_ - Post admina na Survival

Příspěvekod Seedy » 09 črc 2015, 19:50

1. Vek: 16
2. Nick v hre: _Seedy_
3. Originálny MC: ano
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : ne
5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita: Nevím kolik z vás si mě bude pamatovat :D ale byl jsem na Skyblocku EM :D to byla náštěvnost fajn :D ale kvůli škole jsem přestal minecraft hrát (PS: úspěšně jsem prošel) teď jelikož bych se rád vrátil do řad AT by aktivita byla vižší :D
7. Priestupky na gamesites: Ban na skyblocku : důvod nebyl uveden (nejspíš za tu neaktivitu EM)
8. Priestupky mimo gamesites: žádné
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Bydlím v malém městě Třešť což je u Jihlavy. Navštěvuji Střední školu stavební v už zmíněné Jihlavě přesněji 2. ročník. Rád si s kamarády zajdu ven kde si rozděláme vodní dýmku. Podle ostatních jsem vtipný :D ale podle mě jen melu hovná :D ale pokud je si ským podebatovat :D rád řeším i vážné témata.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Pokud se AT moc nepromíchal tak většinu znám, jsem rozvážný a nikomu nenadržuji. Když mi někdo přijde podezřelí že má Háčky jen tak ho nenechám a důkladně si ho prohlédnu. Nekašlu na lidi v chatu a většinou se snažím účinně vyřešit jejich problémy. Myslím si že se mnou za mou dobu co jsem byl EM nebyli problémy. PS: jestli třeba máte málo EV klidně můžu zaskočit i nějaký pustit :D ale když by jste mě přijali tak bych před jménem EventMaster nechtěl mít jelikož sám vím jak je těžké zvládat nátlak hráčů toužících po 100 eventů denně :D

Děkuji za čas který jste strávili při uvažování mého přijetí.
Seedy
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto] _Seedy_ - Post admina na Survival

od Rumcajz » 09 črc 2015, 19:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: _Seedy_ - Post admina na Survival

Příspěvekod TheRsM1 » 09 črc 2015, 23:16