• Stránka 1 z 1
Žiadosť o UNBAN-Brayn^HNS BH
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem bubinek.
[AMXBans] Zbyva jeste 59 minutes and 31 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Brayn^
[AMXBans] Duvod : ' Nadavky [Opakovane] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 382372050 '
[AMXBans] Tva IP : ' 213.81.194.65 '
[AMXBans] ========================================
Milí Tesko, aké nadavky prosim ťa? však som nikomu nendaval maximalne som napisal bo** , po prve to bolo zneužitie VIP a ku tomu ešte aj Taygete to zneužil tiež a za 1.zneužitie je len kick , neviem či ma neľubíš alebo čo ale tak mohol by si prisť o práva taky admin ako ty by nemal byť, každy admin prve mi da kick za 1.zneuživanie a potom mi da až ban ale kráľ Tesko mi da hned ban. žiadam o unban a nauč sa že prve kick až potom banuj.

[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem bubinek.
[AMXBans] Zbyva jeste 59 minutes and 31 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Brayn^
[AMXBans] Duvod : ' Nadavky [Opakovane] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 382372050 '
[AMXBans] Tva IP : ' 213.81.194.65 '
[AMXBans] ========================================
Milí Tesko, aké nadavky prosim ťa? však som nikomu nendaval maximalne som napisal bo** , po prve to bolo zneužitie VIP a ku tomu ešte aj Taygete to zneužil tiež a za 1.zneužitie je len kick , neviem či ma neľubíš alebo čo ale tak mohol by si prisť o práva taky admin ako ty by nemal byť, každy admin prve mi da kick za 1.zneuživanie a potom mi da až ban ale kráľ Tesko mi da hned ban. žiadam o unban a nauč sa že prve kick až potom banuj.

- Brayn
- Kolemjdoucí
Žiadosť o UNBAN-Brayn^HNS BH
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o UNBAN-Brayn^HNS BH
Zdravím.
Oooo vidím že 5x napsat ti že jsi Tragéd Tragédů Tragédových nestačilo
Použil jsi nesmrtelnost na Dead blocku a jakmile jsem to zjistil tak jsem použil taky nesmrtelnost aby jsem tě ponížil na celém serveru a ty pak mohl napsat tuhle žádost, pokud si myslíš že jsem zneužíval a ty ne tak pošli demo
a pokud vím to už je tvůj 7 ban po resetu takže nevím proč by tě měl admin nadále upozornovat když to už dělal Karmik.
Přeji hezký den.
Oooo vidím že 5x napsat ti že jsi Tragéd Tragédů Tragédových nestačilo

Přeji hezký den.

-
Taygete - Mistr Yoda
Jsi nepoučitelný. Přijdeš na server po 3 denním banu a první zpráva byla:
Za to jsi dostal kick, protože jsi problémový hráč a tebe už upozorňovat nebudu.
Potom jsi tam začal Taygetovi říkat, že je kid a ko*ot za to, že tě flashl u brokády.
Taygete použil nesmrtku, na to jsem ho na steamu upozornil, že to dělat nemá a uznal, že udělal chybu.
VIP zneužíváš furt, co druhé kolo mi někdo píše PM, že jsi zneužil VIP.
Myslel jsem, že se po 3denním banu poučíš, ale ty furt pokračuješ, máš smůlu, za ten ban si stojím.
Více ti napíše Karmík, měl by tu být někdy večer.
2015-07-10 12:09:54 cupky. Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Block de_cbble
Za to jsi dostal kick, protože jsi problémový hráč a tebe už upozorňovat nebudu.
Potom jsi tam začal Taygetovi říkat, že je kid a ko*ot za to, že tě flashl u brokády.
Taygete použil nesmrtku, na to jsem ho na steamu upozornil, že to dělat nemá a uznal, že udělal chybu.
VIP zneužíváš furt, co druhé kolo mi někdo píše PM, že jsi zneužil VIP.
Myslel jsem, že se po 3denním banu poučíš, ale ty furt pokračuješ, máš smůlu, za ten ban si stojím.
Více ti napíše Karmík, měl by tu být někdy večer.
-
Tesko - Spamer
po každom 2. kole zneuživam VIP ? Teraz som to zneužíl , ale nevidím dôvod hneď ban mal som dostať len kick
a taygete ku tebe sa nevyjadrujem 

- Brayn
- Kolemjdoucí
Kick si dostal za nadávky a měl sis uvědomit, že nemáš nadále pokračovat s porušováním pravidel.
A ano, VIP zneužíváš skoro furt.
A ano, VIP zneužíváš skoro furt.
-
Tesko - Spamer
A to teraz si robíš úplnu pič* alebo čo ? mal som na 1 hod a zrazu je tam 24 hodín, jeb* vam to totálne nie? Toto nebudem čakať, zneužijem vip a ty mi nedáš ani kick nič ani neupozorníš s fleku BAN mi daš, to že som napisal ču*ky tak mi daš ban? Však to neje nadavka nejaka extra alebo čo , sa spametaj troška .. 24 hodín mi daš zato ban na zaklade jednej nadavaky " ču*ky " ? + demo za zneuživanie kde je? chcel by som to vidieť a žiadam o unban .. toto nebudem tolerovať.. a sa trošku .. 

- Brayn
- Kolemjdoucí
Zdravím.
Brayn 24h je stále hodně málo pokud vím dostal jsi 6x ban + 1 dnes a ten ban byl na 3 dny, takže nevidím důvod proč ti dávat jenom hodinové bany když se tvoje chování nezlepšilo..? Pokud si myslíš že hráčům nenadáváš ani nezneužíváš VIP tak pošli Demo - HlStats, rád se podívám
taky je docela divný že jsi už 7x dostal ban a ty tvrdíš že jsi stále nevinný 
Přeji hezký den.
Brayn 24h je stále hodně málo pokud vím dostal jsi 6x ban + 1 dnes a ten ban byl na 3 dny, takže nevidím důvod proč ti dávat jenom hodinové bany když se tvoje chování nezlepšilo..? Pokud si myslíš že hráčům nenadáváš ani nezneužíváš VIP tak pošli Demo - HlStats, rád se podívám

Přeji hezký den.

-
Taygete - Mistr Yoda
Ty sa dotoho nestaraj teba dotoho je nič, 24 hodín zatoto ? Kde su dôkazy ukáž mi ich, admin ma ukazať dôkazy začo som dostal ban a kde su ?
- Brayn
- Kolemjdoucí
Si proste nepoučiteľný hráč, prídem na server a nič iné od teba nevidím ako nadávky a neustále provokácie hráčov. Buď rád, že si dostal ban len na deň, pretože by si si zaslúžil oveľa prísnejšie zaobchádzanie. Skús sa začať správať slušne a nebudú žiadne problémy. Najlepšie bude, ak chat v hre zatiaľ vôbec nepoužiješ.
-
Peor - Pokročilý
Ale začo 1 deň som dostal prosim ťa mi vysvetlí ? Kde sú dôkazy? žiaden kick nič s fleku ban toto je zaobchadzanie s hračom?
- Brayn
- Kolemjdoucí
Ahooj Brayn ráno som hral s Adminom Tesco na servery a on ty nedal kick ? ved ta kickol až 2 krát ... tk neviem čo hovoríš bol som pri tom ako ta kickoval tk nepresviečaj ....
-
V1DrIlko - CS 1.6 Admin
Ban jsi dostal za tvé nevhodné chování a další úmyslné menší přestupky. Pokud budeš spoléhat na to, ze za každý tvůj úmyslný přestupek, který kazí hru ostatním, tě admin bude nejdřív upozorňovat, tak jsi na omylu. Buď rád že pro tentokrát máš ban jenom na den. Srovnej si to v hlavě a začni se chovat normálně nebo příště bude tvůj postih v daleko větší míře.
Unban ti zamitam.
Unban ti zamitam.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1