• Stránka 1 z 1
zm mini
Zdravim,
Chci se zeptat z jakeho duvodu nechodi na zm mini admin. Nepiste tu ze admin neni stroj protoze neni mozne aby tam chodil (neschopny rain) kteremu ked napisete ze niekto porusuje pravidla tak sa svami nema o com baviť viz. chat.
Keby sa tam kazdy den zastavilo aspon na 20 minut par adminov nic by sa nestalo.
+ Nevim jak mam nekoho nahlasovat za opakovane porusovani pravidel ked nemuzu jit ani jako divak a tocit a na serveru jeste aby to nebilo malo tak pro istotu tam neni ani HLTV.
Kazdy den je na serveru nejaky curak s SH a clovek ho bez toho aby behal zanim nemuze ani natočit.
Chci se zeptat z jakeho duvodu nechodi na zm mini admin. Nepiste tu ze admin neni stroj protoze neni mozne aby tam chodil (neschopny rain) kteremu ked napisete ze niekto porusuje pravidla tak sa svami nema o com baviť viz. chat.
Keby sa tam kazdy den zastavilo aspon na 20 minut par adminov nic by sa nestalo.
+ Nevim jak mam nekoho nahlasovat za opakovane porusovani pravidel ked nemuzu jit ani jako divak a tocit a na serveru jeste aby to nebilo malo tak pro istotu tam neni ani HLTV.
Kazdy den je na serveru nejaky curak s SH a clovek ho bez toho aby behal zanim nemuze ani natočit.

/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
-
GeracikxD - Spamerův sluha
Re: zm mini
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Presne jak si psal ten system prav je k nicomu. Mna sameho odradzuje to ze musim ovladat i bb servery ked ma to ani trochu nebavi. Lepsie by bolo ak by sa to rozdelilo zvlast bb a zvlast zm. To by som sa aj ja posnazil a poziadal si o prava. Predsa len na bb je milion adminov ktory maju prava aj na druhe zm servery a nechodia tam . Tak naco ich maju?
/´¯/)...........(\¯`\
-
GeracikxD - Spamerův sluha
Já každodenně navštěvuji server Mini #2 , protože mám i jiné servery , na jiné chodit nestíhám.
Discord: Viyomi#5590
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
-
DarkRayCode - Spamerův sluha
GeracikxD píše:Presne jak si psal ten system prav je k nicomu. Mna sameho odradzuje to ze musim ovladat i bb servery ked ma to ani trochu nebavi. Lepsie by bolo ak by sa to rozdelilo zvlast bb a zvlast zm. To by som sa aj ja posnazil a poziadal si o prava. Predsa len na bb je milion adminov ktory maju prava aj na druhe zm servery a nechodia tam . Tak naco ich maju?
Pokiaľ si braný na Zm tak bb pravidlá vedieť nemusíš.

-
N3mO - Mistr
Projdu s HLSA docházku adminů a omluvenky. Předpokládám však, že mají vše v pořádku a problém je v nedostatečné rozumové kapacitě hráčů tam hrajících a proto není z čeho vybírat..
lock
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1