I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

furien #1 , Jablko

Příspěvekod MachomanPan » 12 črc 2015, 11:38

Takže ahoj , chtěl bych si postěžovat na admina na serveru furien za zneužívání práv ...
Chtěl , bych jen říci , že tam hraju od včerejška a od tý doby jsem dostal 2 nesmyslný bany ..
Ten první udajně za kemp .. ok .. beru to .. i když to tak nebylo , ale ten druhej už řešit budu kluků ...
____________________________________________________________________________________
* Já : Jablko , jen ti chci říct , že ten tvůj ranní ban byl směšnej , ogare .
* Jablko : Jen ti řeknu , že klidně dostaneš další .
* Já : Za co pak ty , ogare .
* Jablko : JEN TAK ZE SRANDY , BAVÍ MĚ TO !
* Já : Tak delej , ogare .
*Jablko : ban na 10 minut .. " až se uklidníš vrat se "
____________________________________________________________________________________
Takže Jablíčko mé sladké ... Jen ti chci říci , že já neudělal absolutně nic špatného , jelikož " ogar " není žádná urážka ani sprosté slovo nic takového .. z mého nářečí to znamená " chlapec " neboli hoch ... takže tímto žádám o trest nebo , alespon o podmínku pro toho to namyšleného , tupého egoistu , který si dělá s právama , co se mu zachce .
http://leteckaposta.cz/830060313
http://leteckaposta.cz/606326530 <------ Konverzace v konzoli
http://leteckaposta.cz/749762678
MachomanPan
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

furien #1 , Jablko

od Rumcajz » 12 črc 2015, 11:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: furien #1 , Jablko

Příspěvekod thejabko » 12 črc 2015, 12:13

Zdravím Tě,

takže asi takto ti to řeknu. Ban si dostal za kemp - oprávněný. Potom si přšel na server a neustále si mi něco psal ve smyslu, co to mělo znamenat. To co jsem napsal, že mě to baví, je pravda. Baví mě když lidi neplní povinnosti, které daný mod požaduje. Baví mě ty lidi potom banovat. Proto jsem adminem. Takové to Tvé "ogare" mě nezajímá. Je mi jedno co to znamená, mě to obtěžuje uráží. Napsat to jednou, neřeším, ale abys to psal pořád všude, na to ti zvědavej nejsem.

Počkáme na vyjádření, zatím tu nespamuj zase jako na serveru.

Přeji příjemný den, s pozdravem Jabko!
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
thejabko
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod MachomanPan » 12 črc 2015, 12:44

Hochu ještě jeden poznatek .. Lžeš tu , že mi to bolí až v zádech ...
První ban byl za kemp , který byl 50% na 50% ... Stál jsem na jednom místě , protože sem smrkal .. ty si mi dal " slay " prostě si mě z toho místa odpálil .. v pořádku beru to ... následně na to jsem ti řekl " promin , že jsem smrkal , ogare " , následně na to si mi dal ban za kemp 30minut , i když už sem potom " nekempil " ... Myslim si , že všichni víme za co ten ban byl , že ... ;)
Za druhé jestli tě to uráží .. to je tvůj problém my jsme zvyklí u nás na vesnici takhle mluvit , protože slovo ogar je prostě kluk .. a to že ti říkam ogare je prostě zvyk . A za druhé .. Vyjadřoval jsem k tvému druhému banu , né k tomu prvnímu laskavě se nauč číst , absolutně odcházíš od tématu ;) . Nic jen mi tu dokazuješ jak labilní máš ty svoje argumenty vůči k tématu ... Nebudu se tu bavit z někým kdo má IQ jak můj 5 letý bratr ... Přeju ti pěkný den s pozdravem Tension .
MachomanPan
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Zesh » 12 črc 2015, 18:22 VIP

Prídeš na server a začneš sa do admina navážať, ani sa nečudujem, že ti dal ban. Tvoje správanie na servery je otrasné, skús ho zlepšiť a nebudeš dostávať bany. Za tvoje vystupovanie tu na fóre a na serveroch ti nahodím ban, aby si si uvedomil, ako sa máš správať.

Sťažnosť zamietam.
LOCK
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Stížnosti na Adminy