• Stránka 1 z 1
evip na jb7
Dobrý den,
Na JB7 jsem hrával asi před pul rokem (možná i víc), a měl jsem tam eVIP. Přestávalo mě to bavit více a více, a tak jsem to přestal hrát úplně. Dnes mě zase servery Jailbreak baví a hraji na nich. JENŽE je chyba v tom, že jsem zapomněl email od daného eVIP (Přihlašovací údaje i heslo, prostě kompletní email). Jediné pozitivum je, že znám stále kod. Rád bych jestli by eVIP šlo nějak vrátit i když neznám email (kompletní). Děkuji předem za odpovědi od profesionálů
. Pěkný den přeje Laky
.
Na JB7 jsem hrával asi před pul rokem (možná i víc), a měl jsem tam eVIP. Přestávalo mě to bavit více a více, a tak jsem to přestal hrát úplně. Dnes mě zase servery Jailbreak baví a hraji na nich. JENŽE je chyba v tom, že jsem zapomněl email od daného eVIP (Přihlašovací údaje i heslo, prostě kompletní email). Jediné pozitivum je, že znám stále kod. Rád bych jestli by eVIP šlo nějak vrátit i když neznám email (kompletní). Děkuji předem za odpovědi od profesionálů

- Quadra
- Kolemjdoucí
evip na jb7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: evip na jb7
Pokud víš kód, tak pro aktivaci email nepotřebuješ. Na serveru napiš /aktivator a vlož aktivační kód.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Re: evip na jb7
Ano, já vím jenže mi to píše ohledně bezpečnosti že mám jít na email to potvrdit
.

- Quadra
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1