• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] CS 1.6 steam/nomic
Dobrý den,dnes kolem 11:00 jsem hrál na jailbreaku za CT a najednou mi přestal fungovat mikrofon,nevím proč nedokážu si to vysvětlit ani opravit tak píšu sem,snažil jsem se to opravit relogem,restartem csska,i steamu ale stále nic... a na skypu mi mikrofon klasicky jde... dokonce jsem všechno odbindoval a nandal tlačítka znova,mělo by to jít ale nejde. Nešlo to ani u teroristů když sem si zažádal o mik simonovi..
Nevím jestli na to neexistuje nějaký bind nebo tka něco aby to šlo...
Original steam mám, mik taky, a když zmáčknu tlačítko kterým bych měl mluvit tak vidím že mluvím a nemluvím ..
( ten repráček nad municí se zjeví)

Original steam mám, mik taky, a když zmáčknu tlačítko kterým bych měl mluvit tak vidím že mluvím a nemluvím ..

- ApofisTvujBuh
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] CS 1.6 steam/nomic
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 steam/nomic
Nazdar, takže pre začiatok:
Choď do Steamu a daj overiť integritu na určitú hru. Takže CSKO. Ak nepomôže tak nájdi si zložku kde sa ti nainštalovalo CSKO a skús ho zo zložky spustiť ako správca. Ak nepomôže tak skús na counter-strike kliknúť pravým tlačítkom na myške a daj Vlastnosti. Tam si nájdi kompatibilitu a daj tam povoliť kompatibilitu pre: Windows 7 alebo Windows XP SP 3 alebo SP 2.
- S pozdravom AllOnOne.
Choď do Steamu a daj overiť integritu na určitú hru. Takže CSKO. Ak nepomôže tak nájdi si zložku kde sa ti nainštalovalo CSKO a skús ho zo zložky spustiť ako správca. Ak nepomôže tak skús na counter-strike kliknúť pravým tlačítkom na myške a daj Vlastnosti. Tam si nájdi kompatibilitu a daj tam povoliť kompatibilitu pre: Windows 7 alebo Windows XP SP 3 alebo SP 2.
- S pozdravom AllOnOne.

- AllOnOne
- Amatér
Zkus napsat do konzole:
- Kód: Vybrat vše
voice_forcemicrecord 0 //Pokud už tam 0 máš nastavené ještě před tím, tak tam dej 1
voice_enable 1
voice_scale 1 //Po tomto možná budeš znít potichu nebo moc neuslyšíš ostatní, můžeš si tam dát co chceš, 1 je defaultní

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1