• Stránka 1 z 1
Nemuzu mit svoj nick - neznalost Pravidel
Zdravím, mam staznost na admin ktorý robí v PP, admin sa vola "Nemuzu mit svoj Nick" tak to sa vola na servery
Elwyn ma dal na forko že vraj som mu dal FK, som si 100% že to FK nebol, do boxu mal isť priamym smerom a bez zdražovania, on bhopoval do boxu, a bhop je zdržovanie, už sa to tu raz riešilo medzi Spinniem a Aweem. Aj keby ten Bhop bol 100x rychlejsi než normálna rýchlostne hraca (250speed) tak je to zdržovanie ak nevieš elwyn
. Admin aj tak cez to ma zabavoval za FK ktorý Elwyn popísal je na Deme, to všetko ukazuje adminovu neznalosť pravidiel.
Bol by som rad ak by ste toho to admina zvona dali na skusky preto ze jeho znalosť pravidla podla mňa je vcelku slabá.
l0gic-exe-jb-7-fk-t93048.html
Vsetko tam je, demo, aj cas
Dakujem s pozdravom L0GiC.ExE^_
Elwyn ma dal na forko že vraj som mu dal FK, som si 100% že to FK nebol, do boxu mal isť priamym smerom a bez zdražovania, on bhopoval do boxu, a bhop je zdržovanie, už sa to tu raz riešilo medzi Spinniem a Aweem. Aj keby ten Bhop bol 100x rychlejsi než normálna rýchlostne hraca (250speed) tak je to zdržovanie ak nevieš elwyn

l0gic-exe-jb-7-fk-t93048.html
Vsetko tam je, demo, aj cas

- NeviesPravidla
- Kolemjdoucí
Nemuzu mit svoj nick - neznalost Pravidel
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nemuzu mit svoj nick - neznalost Pravidel
Zdravím,
už jsem zjistil, že nyní se jakýkoliv bhop bere jako zdržování a zabíjí se za to. Dříve se za to nezabíjelo. Bohužel jsem tuto informaci o změně nedostal. Tímto se ti tedy omlouvám za neoprávněný ban.
A k mé znalosti či neznalosti pravidel, na kterou narážíš se radši vyjadřovat nebudu, neznáš mě a ty sám si určitě párkrát udělal chybu či se spletl.
Zbytek nechám na HLSA.
už jsem zjistil, že nyní se jakýkoliv bhop bere jako zdržování a zabíjí se za to. Dříve se za to nezabíjelo. Bohužel jsem tuto informaci o změně nedostal. Tímto se ti tedy omlouvám za neoprávněný ban.
A k mé znalosti či neznalosti pravidel, na kterou narážíš se radši vyjadřovat nebudu, neznáš mě a ty sám si určitě párkrát udělal chybu či se spletl.
Zbytek nechám na HLSA.
JailBreak admin
Porušování Pravidel sekce JB
Porušování Pravidel sekce JB
-
nemuzunick - Spamerův sluha
nemuzunick píše: Dříve se za to nezabíjelo.
Za bhop sa zabíjalo ešte keď bol Spinnie HLSA, boh vie kolkych si za to neoprávnene zabanoval.

pozor.
+ Bolo by rozumne ta preskusat znova ci tie pravidla ovladas dostatočne na to byt Adminom.
Pockam na HLSA vyjadrenie,
- NeviesPravidla
- Kolemjdoucí
Hráč skákal a tím zdržoval, proto měl dostat kill.
Co jsem HLSA, tak jsem tohle neměnil. To, že si nějaký admin dělá věci po svém neznamená, že se ta věc měnila ale že je admin vůl.
Nick si na to dá příště pozor.
lock
Co jsem HLSA, tak jsem tohle neměnil. To, že si nějaký admin dělá věci po svém neznamená, že se ta věc měnila ale že je admin vůl.
Nick si na to dá příště pozor.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1