Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Jailbreak 5 / Mithrandir / Simmy

Příspěvekod Simmy » 12 črc 2015, 20:37

1. Název topicu
2. Zkopírujte výpis z konzole, který máte po pokusu o napojení se do hry.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: Mithrandir
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [FreeKill/TeamKill]'
[AMXBans] Delka: '2 hours'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:91029966'
[AMXBans] Tva IP: '50.153.236.131'
[AMXBans] ===============================================
3. Napište co se stalo.
Normálně jsem hrála a najednou z ničeho nic přišel admin Mithrandir a dal mi ban. Na serveru byl celou dobu admin Riven který mi nic neřekl že bych dala FK, netuším teda kdy jsem ho dala a pokud jsem opravdu dala FK tak si myslím že stačilo mě přehodit nebo upozornit, protože si nejsem jistá že bych FK dala.
4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč
Ano, jsem.
Simmy
Pokročilý
Pokročilý

od Rumcajz » 12 črc 2015, 20:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak 5 / Mithrandir / Simmy

Příspěvekod dev1ce » 12 črc 2015, 21:02

Ahoj,
když jsi dostala ban byla jsem na serveru.

Trest jsi dostala za TK. Já jsem stála na místě označeném červeně, odepisovala jsem na steamu. Simon byl zrovna na jiné atrakci. Ty si přišla k tlačítkům, zmáčkla si je, čímž si mě zabila. Já jsem byla CT, ty jsi byla CT - je to TK.
Obrázek
Admin Riven mohl být zrovna zaneprázdněný, jelikož o 3 minuty od incidentu napsal:
HLSTATSX Events píše:2015-07-12 21:20:42 Suicide I committed suicide with "door_rotating". Gamesites.cz ^JailBreak #5 jb_snow

HLSTATSX Chat píše:2015-07-12 21:23:46 Riven Uz jdu na vas davat pozor jb_snow

Demo, které jsem poslala banujícímu adminovi, mi nejde zobrazit, jelikož s tím mám problém už delší dobu.

Nakonec by to nebylo poprvé, co si dostala trest za nevodné chování nejen vůči mě.

Ode mě všechno
Obrázek
dev1ce
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Simmy » 12 črc 2015, 21:08

Neříkáš celou pravdu. :roll: Na tu atrakci si schválně šla ještě s jedním Ctčkem a čekala jsi na to až to někdo zmáčkne, ovšem jsem netušila že za to je ban.

Já jsem stála na místě označeném červeně, odepisovala jsem na steamu. Simon byl zrovna na jiné atrakci. Ty si přišla k tlačítkům, zmáčkla si je, čímž si mě zabila. Já jsem byla CT, ty jsi byla CT - je to TK

Pokud to demo máš, tak se uvidí co jsi dělala. Já jsem Rivenovy na steam napsala že nehlidáš simona ještě s jedním CT a on byl zaneprázdněný protože něco řešil. Potom si na wipe outě pořád skakala, a střílela jsi do tlačítek, tak jsem tito šla zmáčknout a zabila jses. :D Doufám že jsi natočila i to jak jsi nehlídala simona, pokud né, tak jsi mě zklamala. A tod je odemně vše, a já si počkám ještě tu hodinku a něco na vypršení banu.

P.S Pokud jsi to točila než jsem to zmačkla, tak mi neříkej že jsi na to nečekala až to někdo zmáčkne. :lol:
Simmy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod JimCarry » 12 črc 2015, 21:27 VIP

Ahoj,
za prvé absolútne nerozumiem dôvod stažnosti, keď si sama uvedomuješ a priznala sem zabitie tvojho tímového kolegu. Na deme (ktoré som už stihol vymazať), je vidno hráča NouNyna ako len stojí na wipeoute a afkuje/poskakuje na mieste (obhajobvala sa tým, že odpisovala niekomu). Ty si k tomu WipeOutu prišla a úmyselne si stlačila tlačítko. Druhé, tebou spomínané, CT som na deme nevidel a narozdiel od NouNyny TK nedostalo.
To je všetko odo mňa.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Simmy » 12 črc 2015, 21:35

Nechci být na tebe drzá, chápu že to je tvá práce dávát ban hráčum kterí porušily pravidlo, ale očividně Nouyna nenatočila vše. Jinak bys viděl že tam lezla, pak zase šla z toho pryč, a pak zase tam šla a dělala se afk. A vzhledem k tomu že demo ani jeden z vás nemá, tak si mi dal neprávem ban. Já jsem férová a nebudu lhát. Tlačítko jsem zmáčkla, problémy ti dělat nebudu za to že jsis demo neuložil, ale příště si ho nech, může se tohle opakovat. A kdybych byla zákeřná , tak bych se nepřiznala a měl bys problémy z toho že jsi mi dal ban a nemáš k tomu důkaz ( demo ). V HLTV záznám dem není už od 7mého července.
Simmy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 12 črc 2015, 21:40

V tomto případě stačilo CT jen přehodit k T.
Adminovi bude domluveno za zbytečný ban.
Unbanned
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost