Všechno ostatní, co se jinde nehodí

Názor na útoky Islámů? - Můj osobní názor na ně..

Příspěvekod Deluxina » 12 črc 2015, 08:40 VIP

Zdravím. tak tedy tu napíšu můj osobní názor na útoky Islámů.

Sere mě to už hodně. Věří nějakýmu svýmu bohu Allah Akbar. Bylo někde napsané že každý musí věřit. Tak oni prostě zabijí lidi, kteří nevěří.. Sere mě to už hodně, až se to dostane do Česka a Slovenska, tak to už je v pi** (omlouvám se za nadávku).

Proč se to musí dělat.. Jen střílečky.. Máme ještě dost času aby sme něco udělali. Ale to je jen na nás.

Mám sám pravdu na tomhle videu.. A jak ti uprclíci ještě budou více utíkat, nevím jak to dopadne.

- https://www.facebook.com/tumi81/videos/ ... nref=story
(:
Deluxina
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Názor na útoky Islámů? - Můj osobní názor na ně..

od Rumcajz » 12 črc 2015, 08:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Názor na útoky Islámů? - Můj osobní názor na ně..

Příspěvekod Zigicticonsole » 12 črc 2015, 09:48 VIP

Moj nazor je ze si koko* ty vzivote. Uz nezakladaj topic. Lebo zajtra pridu strielat ba cz sk :D
Zigicticonsole
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod SirCechro » 12 črc 2015, 09:54

Deluxina píše:Zdravím. tak tedy tu napíšu můj osobní názor na útoky Islámů.

Sere mě to už hodně. Věří nějakýmu svýmu bohu Allah Akbar. Bylo někde napsané že každý musí věřit. Tak oni prostě zabijí lidi, kteří nevěří.. Sere mě to už hodně, až se to dostane do Česka a Slovenska, tak to už je v pi** (omlouvám se za nadávku).

Proč se to musí dělat.. Jen střílečky.. Máme ještě dost času aby sme něco udělali. Ale to je jen na nás.

Mám sám pravdu na tomhle videu.. A jak ti uprclíci ještě budou více utíkat, nevím jak to dopadne.

Atomovku :idea: , samozřejmě sranda.. :D
Ale, mělo by se s tím něco začít dělat. Zabijí i civilisty, což myslím turisty i z jiných zemí. A s tím už by měl něco dělat stát.
Nevím, pokud si sem budou chtít přijímat uprchlíky i po tom, kdy zabily občany toho daného státu, tak ať. My s tím nic nenaděláme.
SirCechro
Mistr
Mistr

Příspěvekod Jurcikoss » 12 črc 2015, 10:23

Deluxina píše:Zdravím. tak tedy tu napíšu můj osobní názor na útoky Islámů.

Aby som ti objasnil pár vecí, veria v Alaha, Allahu Akbar je niečo ako "Za Alaha" ..
Ďaľšia vec, povedz mi ako to bolo v minulosti keď zabíjali ľudí ktorý neverili v Boha (kresťanstvo).. je to úplne to isté ..
Nie, nemôžme proti tomu spraviť nič .. jedine ich zabiť - a to pomôže ? nepomôže
Keby sa už aj amíci alebo eú rozhodli k takémuto kroku, tak podľa môjho názoru nemajú šancu .. lebo tí ľudia sú schopní všetkého a za Alaha na seba kľudne dajú bombu a rozbehnú sa proti tristovke ľudí !

A ešte k tým (i)migrantom.. podľa mňa majú právo žiť medzi nami .. ale za takej podmienky že budú na rovnakkej úrovni ako my ! nie ako je to z rómami - človek robí, **** z toho má a oni si žijú jak šlachta .. hlavne že diskriminácia, rasizmus - ale satelitka a mercedesík musí byť ..

Inak IMIGRANTI NIE SÚ TERORISTI - to z nich robia iba média
RIP
JBs Akademik (12.7.2015 - 12.9.2015)
SAMP Akademik (22.8.2014 - 24.3.2015)
SAMP Práva (9.12.2014 - 24.3.2015)

EVIP Public #1 EVIP JB #4 VIP SAMP
Jurcikoss
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod RickGS » 12 črc 2015, 13:23

Můj názor je, že toto téma se nehodí na herní portál a to ani do flame :oops:
RickGS
Drbna
Drbna

Příspěvekod Niggas » 12 črc 2015, 18:02

Toto je len začiatok, bude to horšie. Dlh USA je v miliardách dolárov a jedine čo ich ekonomiku umelo drží pred bankrotom je zbrojársky priemysel. A ked je mier a prosperita, sa taký biznis robiť nedá. USA a NATO neoprávnené zasahujú do suverennych štátov a nasilu tam chcú zaviesť "demokraciu". Krásny príklad je Lýbia, kde za Kadáfiho bolo v regione severnej Afriky poriadok, ludia mali elektrinu zadarmo a v bankách si dostal bezurokovú pôžičku ( vrátiš len tolko, kolko si si požičal, onič viac ). Potom kadafi už nechcel predávať ropu za doláre a to sa USA nepáčilo a oslabilo by to ich menu a tak sa tam stalo čo to sa stalo. CIA usnovala revolúciu a NATO vybombardovalo krajinu a ako to tam vyzerá teraz ? To isté Irak, za Husajna tam bola disciplína. Husajn odmietal predávať náleziská ropy západným korporáciam a tak tam US army nabehla akože koli zbraniam hromadného ničenia a doteraz sa nič nenašlo, ale ropu už samozrejme majú xD Možno to boli diktátori, ktorý mali zlaté záchody, ale bol tam poriadok. Drvivá väčšina teroristických organizáci vzniklo a udržalo sa len preto, že ich USA vyzbrojoval a financovali aby zhodili režim, ktorý im nevyhovoval. Teraz tisíce ludí uteká do Europy, ktorá chce byť strašne solidárna, ibaže oni sa nikdy neprispôsobia. Majú svoje náboženstvo a svoju kultúru a to nezmenia, budú tu zakladať menšiny a budú možno horší jak cigáni a kto si myslí opak nežije v realite. Jedine ako im môžeme pomôct je kúpiť im jednosmernú letenku do USA, Velkej Británia a Francúzka, pretože to sú krajiny, ktoré im bombardovali krajiny a sú zodpovedné zato, čo sa deje.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod nantaxicek5 » 13 črc 2015, 06:45

Mikyy píše:Můj názor je, že toto téma se nehodí na herní portál a to ani do flame :oops:

FLAME četl jsis popisek ? :)
nantaxicek5
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod TESLAJEPAN » 13 črc 2015, 09:50 VIP

niggas ty si to asi napísal najlepšie jak si mohol a plne s tebou súhlasím
ObrázekObrázek

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

Příspěvekod Hoolder » 13 črc 2015, 10:02

Na jednu stranu Islám jako celek odsuzuji. Na druhou stranu tito věřící jsou k tomu vychováváni od mala, takže to pro tuto komunitu připadá přirozené a normální. Na druhou stranu mi nepřipadá normální, aby 10 leté dítě běhalo s AK-47, kór by spáchalo samo atentát a zahubilo sebe včetně několika desítek lidí.

Niggas to napsal velmi kvalitně. Celkově USA to má udělano velmi sofistikovaně. Když jsem viděl na Facebooku ta videa, kde za živa uřízli hlavu kuchyňským nožem hlavu jednomu z "jejich", bylo mi z toho opravdu nevolno. Bohužel se nacházíme ve světě plného násilí, čemuž už je opravdu pozdě zabránit. Existovalo několik hnutí, která bojovala za implementaci tohoto problému, ale to je marné. Důležité je si uvědomit, že tohle je opravdu blízko k 3. sv. válce. Docela mne zarazily anotace Putina, který na tohle narážel, i když je to osoba s charakterem opravdu nepochopitelným, tohle bylo kvalitní, odkaz níže.
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy ... ene-staty/

Celkově ten Obamův asketický přístup není dvakrát dobrý, neustále se obviňuje, že Rusko je držitelem několika nejsilnějších jaderných zbraní, tyhle útoky padaly i na Koreu, avšak realita je někde jinde. To "maskované" USA se mi taky zdá nějaké podezřelé, jen se to vše zaplácává slovy, kterým těm blbým američanům zaslepí oči.
Hoolder
Spamer
Spamer

Příspěvekod tealke » 13 črc 2015, 13:12

Řekl bych že to bude ještě daleko horší...boužel kdybych se o tomto tématu měl nějak víc rozepisovat tak by mě asi zabanovali nadoživotí na celém GS...moc slušných slov by tam nebylo...jen si říkám že by s tím naše vláda měla začít dělat něco včas..zavřít hranice a to jen pro začátek...na slovensku to šlo tak proč by to nemělo jít i u nás
CS1,6 Sniper war
Obrázek

CS:GO MiniGames
Obrázek

[Shinsengumi]tealke
programátor začátečník php a mysql
tealke
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Jurcikoss » 13 črc 2015, 19:04

My sme hranice nezavreli, teda minimálne o tom neviem. Slovensko je vraj pripravené ich prijať.
Ešte jedna vec, už dávno je neskoro

ešte, niggas a Hoolder, naozaj všetko pravdivo napísane, rešpekt
RIP

Jurcikoss
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod RickGS » 14 črc 2015, 10:49

Tak jo no, ale mně příjde potrhlé, to, že od mala cpou dítěti do hlavy, že když na sobě odpálí bombu, bude hrdina.
RickGS
Drbna
Drbna

Příspěvekod ImJoint » 14 črc 2015, 13:12

O Islamu se neda mluvit :D
Keep calm and smile more, this is what world do better !!

Nejlepší nejlepším zustává
ImJoint
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Jurcikoss » 14 črc 2015, 14:56

Mikyy píše:Tak jo no, ale mně příjde potrhlé, to, že od mala cpou dítěti do hlavy, že když na sobě odpálí bombu, bude hrdina.

Im príde divné to že ješ slaninu :) oni su tak vychovaný a to nezmeníš ani ich a ani korán :)
RIP

Jurcikoss
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod FlashDown » 20 črc 2015, 00:56

Jurcikoss píše:My sme hranice nezavreli, teda minimálne o tom neviem. Slovensko je vraj pripravené ich prijať.
Ešte jedna vec, už dávno je neskoro

ešte, niggas a Hoolder, naozaj všetko pravdivo napísane, rešpekt

Ty si povedal že Slovensko je pripravené prijať utečencov?... Asi si nepozeral web, o tej demonštrácii v Bratislave. Demonštrácia Skín-Headov... -_-

( Zo Žiliny ide vlak a v ňom sedí Šaňo Mach :lol: ) (nie som skinhead ani nacista)
Raz ma oklameš,a dôveru si už nezískaš!
Obrázek
Obrázek
FlashDown
Drbna
Drbna

Další

Zpět na Flame