• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Lagy
Ahoj
Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Neviem to presne, ale robí mi to už dlhšiu dobu.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Takže, hráči na serveri mi začali písať, že veľmi lagujem, ale v skutočnosti nemám lagy( z môjho pohľadu) iba im lagujem... prosím o nejaké rady, vďaka.
Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Neviem to presne, ale robí mi to už dlhšiu dobu.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Takže, hráči na serveri mi začali písať, že veľmi lagujem, ale v skutočnosti nemám lagy( z môjho pohľadu) iba im lagujem... prosím o nejaké rady, vďaka.

-
R4j3C - Zkušený
[vyřešeno] Lagy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lagy
Zdar, toto se mi také stávalo se starým internetem. Je možné že máš velkou ztrátu packetů. Můžeš mít ping například 20, ale stejně bude slyšet pouze každé druhé slovo. Zkus si změřit internet zde: http://freeola.com/line-test/
Poté napiš výsledky testu. Důležitý údaj je ten packet lost.
Poté napiš výsledky testu. Důležitý údaj je ten packet lost.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Lagy
Tak v tom by problém býti neměl.
Kolik máš zhruba na serveru ping, když ostatním laguješ ? A jak ty lagy vypadají, jen při mluvení do mikrofonu, nebo chodíš lagovaně ?
Kolik máš zhruba na serveru ping, když ostatním laguješ ? A jak ty lagy vypadají, jen při mluvení do mikrofonu, nebo chodíš lagovaně ?
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
keď strafujem vraj veľmi lagujem, ping mám okolo 10-20
-
R4j3C - Zkušený
Zkus tohle:
Jdi do steamu
knihovna (library)
CS 1.6
klikni pravým
vlastnosti (properties)
možnosti spuštění (set launch options)
a napiš tam toto:
-nofbo -nomsaa -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -nomousegrab -stretchaspect
Jdi do steamu

-nofbo -nomsaa -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -nomousegrab -stretchaspect
-
SponErko - Mistr Yoda
skúsil som to, potom som sa opýtal hrača či lagujem a písal, že nie, takže asi pomohlo..ďakujem asi to môžeš lock
-
R4j3C - Zkušený
Nemáš zač 
lock

lock
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1