• Stránka 1 z 1
nový přídavek na servery
Ahoj jistě všichni už víte o tom SH co používá DIP a proto by jsem chtěl navrhnout pokud to ještě jde aby se přidal amx_fuckoff což je věc,která zmrazí hráče co dělá problémy např.SH atd....

-
PanDark - Zkušený
nový přídavek na servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nový přídavek na servery
To už tu bylo a nezmrazilo to hráče, jen je to slaylo když něco zmáčkl.
Asi si myslel amx_spin
Asi si myslel amx_spin

-
Smokeyy - Spamerův sluha
Všetky príkazy typu fuckoff, spin, spank atď. tu boli ale kvôli účinnosti sa zrušili, najmä preto, že Dw anticheat je dostatočne namakaný na to aby výrazne zredukoval počet cheaterov na serveri
-
Hoover - Spamer
Hoover píše:Všetky príkazy typu fuckoff, spin, spank atď. tu boli ale kvôli účinnosti sa zrušili, najmä preto, že Dw anticheat je dostatočne namakaný na to aby výrazne zredukoval počet cheaterov na serveri
Ja keď som ho testoval na nonsteame tak z whčkom ma to nepustil, z abčkom tiež, no keď som skúsil dáky iný kde bolo toho viac tak to šlo.. takže je premakaný ale ne až tak, viď. Public servery

a každopádne na JB sa vôbec nedá hrať lebo keď tam príde ten sprostý týpek tak vkuse ničí kolá .. to ani nemá význam, dnes som tak hral 2 mapy a stojí to fakt za deravý groš ..
RIP
✘ JBs Akademik (12.7.2015 - 12.9.2015)
✘ SAMP Akademik (22.8.2014 - 24.3.2015)
✘ SAMP Práva (9.12.2014 - 24.3.2015)
EVIP Public #1 EVIP JB #4 VIP SAMP
-
Jurcikoss - Pokročilý
Jurcikoss píše:Hoover píše:Všetky príkazy typu fuckoff, spin, spank atď. tu boli ale kvôli účinnosti sa zrušili, najmä preto, že Dw anticheat je dostatočne namakaný na to aby výrazne zredukoval počet cheaterov na serveri
Ja keď som ho testoval na nonsteame tak z whčkom ma to nepustil, z abčkom tiež, no keď som skúsil dáky iný kde bolo toho viac tak to šlo.. takže je premakaný ale ne až tak, viď. Public servery![]()
a každopádne na JB sa vôbec nedá hrať lebo keď tam príde ten sprostý týpek tak vkuse ničí kolá .. to ani nemá význam, dnes som tak hral 2 mapy a stojí to fakt za deravý groš ..
To víš, ta špatná strana bude vždy o krok napřed a vždy najdou způsoby jak to obejít, takže by musel Dw furt Anti-Cheat vylepšovat a vylepšovat. Já si myslím že pracuje na vylepšení. Myslíš že to je jednoduché?
Já ani nevím čím začít abych něco takovýho udělal

-
Smokeyy - Spamerův sluha
Ja som na tom podobne
, a naozaj je pravda že lepší anticheat som zatiaľ nevidel takže si zaslúži rešpekt 

RIP
-
Jurcikoss - Pokročilý
Jen ti dodám SpeedHack jde obejít v pohodě když to používáš na Engine 
Protože engine ty ti nezjistí a pak stačí do hry zapneš SpeedHack mod nastavíš rychlost a máš to.

Protože engine ty ti nezjistí a pak stačí do hry zapneš SpeedHack mod nastavíš rychlost a máš to.

-
nantaxicek5 - Spamerův sluha
Ja sa v cheatoch nevyznám tak jak ty
, ale možno taký spôsob ktorý by sa dal pusunúť vedeniu .. niečo ako vote na kick z teamu, akurát že by to daného spíďaka freezlo (bloklo pohyb kláv. aj myš), alebo to pridať do smneu s tým že by to bolo obmedzené na max. 2 hráčov a zneužívanie by sa prísne trestalo 

RIP
-
Jurcikoss - Pokročilý
Podle mě by se měla zavést to, že by si hráč mohl zavolat admina na server z jiného serveru. Bylo to tak na jiném portále, ale nikdy nedošel, ale byl to malý portál tak tady by se to mohlo udělat
Nevím jak to přesně fungovalo, asi někdo prostě nahlásil že na serveru je bordel, nebo tam je cheater a ono to odešle zprávu všem adminům na dané sekci.
Pokud by se toho nezneužívalo, tak by to tu bylo přínosem. Takhle by mohl být admin pořád v dosahu a mohlo by to pozastavovat hráče co dokáží obejít Anti-Cheat.
Snad chápete myšlenku

Nevím jak to přesně fungovalo, asi někdo prostě nahlásil že na serveru je bordel, nebo tam je cheater a ono to odešle zprávu všem adminům na dané sekci.
Pokud by se toho nezneužívalo, tak by to tu bylo přínosem. Takhle by mohl být admin pořád v dosahu a mohlo by to pozastavovat hráče co dokáží obejít Anti-Cheat.
Snad chápete myšlenku

-
Smokeyy - Spamerův sluha
PanDark píše:Ahoj jistě všichni už víte o tom SH co používá DIP a proto by jsem chtěl navrhnout pokud to ještě jde aby se přidal amx_fuckoff což je věc,která zmrazí hráče co dělá problémy např.SH atd....
Da sa to obist, dost jednoducho.
nantaxicek5 píše:Jen ti dodám SpeedHack jde obejít v pohodě když to používáš na Engine
Speedhack ide zistit najlepsie. Vzdy sa da porovnat rychlost beziaceho hraca s maximalnou rychlostou. Trochu to kazia iba vozidla (auta) a lagy, inak sa da napisat dost spolahlivy plugin na par riadkov.
Hoover píše:Všetky príkazy typu fuckoff, spin, spank atď. tu boli ale kvôli účinnosti sa zrušili, najmä preto, že Dw anticheat je dostatočne namakaný na to aby výrazne zredukoval počet cheaterov na serveri
Pokial viem, tak on skusa konkretne prikazy a ked tie prejdu, tak to oznami ako cheat. Nejak velmi namakany nie je, kedze ochranit sa proti detekcii tymto stylom dokaze kazdy, kto dokaze sam napisat cheat.
Naviac to ma nevyhodu, ze to niekedy nefunguje. Preto niektorych klientov anticheat musi nechat, lebo sa nic nedozvie.
Smokeyy píše:To víš, ta špatná strana bude vždy o krok napřed a vždy najdou způsoby jak to obejít, takže by musel Dw furt Anti-Cheat vylepšovat a vylepšovat. Já si myslím že pracuje na vylepšení. Myslíš že to je jednoduché?
Já ani nevím čím začít abych něco takovýho udělal
Problem je, ze sa to za istu uroven neda vylepsovat a zlyhava to. Su 3 sposoby zistovania cheatov:
1. rozpoznanim podla nejakeho specialneho znaku v ramci CS protokolu. Tu je ta klasicka odpoved, ktora sa pouziva na GS alebo napriklad zmeny nicku alebo spravy. Ked vam to pise do chatu "Badboy v4.1, download from neviem.co", tak to sa prezradi same. Rovnako detekciu TeKilla cheatu alebo cheatu z projektu VDC Redux zvladne tiez kazdy.
2. rozpoznanim lokalnym anticheatom. To je VAC alebo SXE Injected. Bud nedovoli hooknutie CS procesu alebo sleduje jeho pamat a zistuje hooky. Alebo najhorsie a najnespolahlivejsie anticheaty len scanuju disk. Toto sa asi neda zaviest, lebo na to treba podporu u uzivatelov a nie kazdy je ochotny instalovat si novy program.
3. rozpoznanim spravania. Toto som robil kedysi ja, ale uspesnost nebola ani zdaleka 100%, ak neslo o speedhack. Postup bol na prvy pohlad jednoduchy - server nahodne sleduje hracov, ako by to robil admin. Ak niekto mieri kazdy krat rovnako rychlo alebo rovnako rychlo striela, rychlo alebo pomaly sa hybe alebo tak je to cheater. Aj najlepsi z najlepsich sa hybu pri kazdom miereni trochu inak. Problem je, ze pri lagoch to vyhodnoti nezmysly.
Dwandy si asi chce byt isty a pouziva iba 1).
-
hiruki - Pokročilý
• Stránka 1 z 1