• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[*P] zm_biohazard_zone
Název mapy: zm_biohazard_zone (vím, dost stupidní název, ale na vymýšlení moc nejsem)
Mód: Zombie
Autor: Luther
Vlastní textury/modely/sprity/obloha/zvuky: Jen některé
Popis mapy: Malá ale o to do detailů propracovanější mapka pro 32 hráčů. Mapa není pouze jedna rovina ale je rozdělena i na podzemní a nadzemní část. Po celé mapě je navíc 20 kempů různých velikostí a kapacit počtu hráčů, takže si každý příjde na své. Všechny kempy jsou průměrné tzn., že nejsou tak OP jako kempy na zm_aztec2015 a možná i všech předchozích map, které jsem vytvořil. Navíc jsou pojaty jako realistické, takže žádné "patvary". Proč tolik kemp na tak malou mapu? Snažil jsem se mapu přispůsobit aktuálním modům jako je například Super infekce, kdy se občas můžete spawnout zase jako human a potřebujete rychle úkryt. Většina kemp má i "ochranu proti smokerům". Mapu jsem tvořil zhruba 2 dny, ale i přesto jsem si dal na kvalitě velice záležet, takže obsahuje vše, co by nadprůměrná mapa pro CS 1.6 měla obsahovat.
Tohle mapou navíc chci dokázat, že dokážu dělat i mapy podle vlastní vize, ne jenom ubohé remake klasických map.
Link ke stažení: zm_biohazard_zone
Screeny:
Pohled na vstupní bránu do areálu s warovnou cedulí
Pohled na detaily mapy
Pohled na jedno ze skladišt
Pohled na další skladiště
Pohled na zajimavosti mapy
Pohled do místního podzemí
Mód: Zombie
Autor: Luther
Vlastní textury/modely/sprity/obloha/zvuky: Jen některé
Popis mapy: Malá ale o to do detailů propracovanější mapka pro 32 hráčů. Mapa není pouze jedna rovina ale je rozdělena i na podzemní a nadzemní část. Po celé mapě je navíc 20 kempů různých velikostí a kapacit počtu hráčů, takže si každý příjde na své. Všechny kempy jsou průměrné tzn., že nejsou tak OP jako kempy na zm_aztec2015 a možná i všech předchozích map, které jsem vytvořil. Navíc jsou pojaty jako realistické, takže žádné "patvary". Proč tolik kemp na tak malou mapu? Snažil jsem se mapu přispůsobit aktuálním modům jako je například Super infekce, kdy se občas můžete spawnout zase jako human a potřebujete rychle úkryt. Většina kemp má i "ochranu proti smokerům". Mapu jsem tvořil zhruba 2 dny, ale i přesto jsem si dal na kvalitě velice záležet, takže obsahuje vše, co by nadprůměrná mapa pro CS 1.6 měla obsahovat.

Link ke stažení: zm_biohazard_zone
Screeny:
Pohled na vstupní bránu do areálu s warovnou cedulí
Pohled na detaily mapy
Pohled na jedno ze skladišt
Pohled na další skladiště
Pohled na zajimavosti mapy
Pohled do místního podzemí
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
[*P] zm_biohazard_zone
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [*P] zm_biohazard_zone
Vyzerá výborne, len dúfam, že nie je tak malá aká artict či ako jej je.
Inak skvelá práva ako vždy. Dúfam, že sa na nej niekedy stretneme 

-
N3mO - Mistr
Yes!! Nahodim co nejdriv jen chvilku necham lidi testovat jestli nekdo najde nedostatky. To ze je mensi je jedine dobre protoze ze zkusenosti vime ze lidi maj radeji maly mapy kde je hra rychlejsi
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Akurát si ma sklamal, že si kempy zabezpečil proti smokerom, milujem nakazenie celej kempy z boku kempu. Tie reakcie hráčov sú na nezaplatenie 

Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
N3mO píše:Vyzerá výborne, len dúfam, že nie je tak malá aká artict či ako jej je.Inak skvelá práva ako vždy. Dúfam, že sa na nej niekedy stretneme
Taky souhlasím.
- Kempy jsou výborné, ´mapa je malá což je výborné.

100%!
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
Jo vzdycky je dobry slyset "mali by zrusit smokerov"
))

-
N3mO píše:Vyzerá výborne, len dúfam, že nie je tak malá aká artict či ako jej je.Inak skvelá práva ako vždy. Dúfam, že sa na nej niekedy stretneme
Snažil jsem se ji udělat stejně velkou jako zm_army_tn_beta- +/-. A taky doufám, že bude "použitelná".

Dwandy píše:Yes!! Nahodim co nejdriv jen chvilku necham lidi testovat jestli nekdo najde nedostatky. To ze je mensi je jedine dobre protoze ze zkusenosti vime ze lidi maj radeji maly mapy kde je hra rychlejsi
Pokud by uspěšně prošla testovací fází, tak si stejně myslím, že kvůli primitivním kempám brzo zapadne mezi ty nejméně hrané.

Niggas píše:Akurát si ma sklamal, že si kempy zabezpečil proti smokerom, milujem nakazenie celej kempy z boku kempu. Tie reakcie hráčov sú na nezaplatenie
Smokeři mají pořád šanci. Jen se musejí více snažit.

-
Luther - Spamerův sluha
Niggas píše:Akurát si ma sklamal, že si kempy zabezpečil proti smokerom, milujem nakazenie celej kempy z boku kempu. Tie reakcie hráčov sú na nezaplatenie
Si myslím, že ty nebudeš mať problém tak či tak..

-
N3mO - Mistr
Tak jak muzu nahodit?
-
Ešte by to chcelo zmenit ten systém votovania máp a bude to okej 

Generálny tajomník zombie.
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Ja tu mapu nominujem vždy ! 

-
R3ZN1K - Profesionál
Tahle mapa se mi opravdu líbí (jako každá tvoje mapa). Ty detaily a všechno. Dobrá práce! Tuhle mapu jsi vytvářel hodně dlouho, co? 
jen doufám, že jí budou hráči votovat. Aha, já zapomněl, že hráči při votování klikají pouze 1, takže nic

jen doufám, že jí budou hráči votovat. Aha, já zapomněl, že hráči při votování klikají pouze 1, takže nic

-
stargate - Drbna
i kdyby hráči klikali jen na 1 tak je přece jen na hráčích, jakou mapu nominujou jako první
-
stargate píše:Tahle mapa se mi opravdu líbí (jako každá tvoje mapa). Ty detaily a všechno. Dobrá práce! Tuhle mapu jsi vytvářel hodně dlouho, co?
Vůbec ne, když máš v hlavě koncept a víš, které textury použiješ, tak to jen skládáš do sebe jak skládačku a za 2 dny máš mapu dokončenou.

Jinak jsem rád, že se mapa všem líbí, ale byl bych radši, kdyby se mapa pořádně otestovala a případně dostala na zdejší zombie servery.

-
Luther - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 2 • 1, 2