[Přijat] Admin práva

Příspěvekod Ticar » 13 črc 2015, 12:56

▼ Vek:
► Mám 13 rokov, presnejšie som bol narodený 10.7.2002. Väčšina hovorí, že vek je prekážkou kvôli nedostatku zodpovednosti a inteligencie. Ja si myslím pravý opak, ale samozrejme že každý, si nato môže urobiť názor sám.
▼ Nick:
► V hre sa volám rovnako, ako na webe.
▼ Originálny MC:
► Nebudem tu rozprávať báje ktoré nikoho nezaujímajú, ale kedysi som originálny MC vlastnil, nuž bol mi odcudzený a keďže som bol vtedy ešte malý, nevedel som to vyriešiť. Ak na MC presedlám nadobro, tak si originálnu hru určite v budúcnosti zakúpim.
▼ VIP:
► Vždy som si hovoril, že server ako taký stojí veľa peňazí. Nikdy som si ho totižto nemohol dovoliť a preto som vždycky "liezol kamarátom do kapusty" a chcel vyvíjať server s nimi. Preto som pri rozhodovaní o tom, kam vložím svoje úspory rozhodol tak, že načo budem podporovať už dosť nažratý mojang, keď radšej podporím vývoj serverov kúpou Extra VIP účtu. Som rád, že som sa takto rozhodol a dúfam, že som tou čiastkou ktorou som prispel pomohol.
▼ Primárny server:
► Väčšinu svojho volného času trávim na servery Survival.
▼ Denná aktivita:
► Vzhľadom nato, že ma MC opäť poslednou dobou veľmi chytil, tak na ňom trávim skoro všetok svoj volný čas najmä teraz cez prázdniny, keď je ho skutočne kopa. Denne teda viem utiahnuť aj 5 alebo 6 hodín. Nemalo krát som bol už na servery svedkom situácie že tam nebol žiadny admin, a spammeri si tú situáciu pekne vychutnávali.
▼ Priestupky na gamesites:
► Snažím sa rešpektovať pravidlá, veď nato tu sú, nie? :)
▼ Priestupky mimo gamesites:
► Tak, ja som nikdy nebol také dieťa ktoré by nejako aktívne hrávalo hry. Skôr som sa vždy šantil vonku. Ak som hry hral, tak jedine GTA v ktorom som vždy tak či tak uvažoval skôr logicky a preto som skôr kamarátom pomáhal vyvíjať servery ako ho hrať samotného. Minecraft som akurát kedysi hrával na *CENZURA* ale ja som bol asi najtichší hráč, ale najaktívnejší. Ešte sa mi ostatní čudovali že som nikdy nedostal ban. :D Ja som sa ich vždy bál a preto som si nedovolil vytvoriť žiadny priestupok.
▼ Niečo o mne:
► Volám sa Marián, kamaráti ma väčšinou prezývajú Majo. Hry ako také hrám skôr v reálnom živote. Závodne sa venujem hokeju už 10 rokov a ide mi skutočne dobre. Dúfam, že to s hokejom v budúcnosti niekde dotiahnem. Zatiaľ študujem na základnej škole v Nitre, kde po týchto prázdninách nastúpim do 8. ročníka.
▼ Prečo práve ja:
► Kedysi, skoro každý deň sme s kamarátmi po škole hrávali MC. Po hraní sme sa všetci tešili do školy, že sa o tom porozprávame, a deň nám ubehne ako raketa. Kamarát vždy kúpil server a ja som bol ten typ, ktorý to chcel všetko spravovať. Vždy som bol ja ten, ktorý mal OP a všetky práva a riadil som celý server, zatiaľ čo kamaráti si tam stavali skromné príbytky, ja som sa hral s WorldEditom a skúšal nové pluginy. Vždy som ím chcel spestriť zábavu tým, že ím vytvorím nejaký event pomocou WorldEditu. Bol som expert vo vytváraní Parkour eventov. Vždy som k ich manuálnemu ovládaniu používal redstone. Poslednou dobou už moji spolužiaci MC síce vynechávajú, ale ja som opäť po dlhej dobe zavítal na túto skvelú sandboxovku a náramne si to užívam. Rád by som si časy, keď som sa mohol starať o komunitu hráčov zopakoval. ;)

Ďakujem za prečítanie mojej prihlášky.
Ticar
Amatér
Amatér

[Přijat] Admin práva

od Rumcajz » 13 črc 2015, 12:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin práva