• Stránka 1 z 1
Ticar/Survival
Zdravím GS, omlouvám se že ruším ale jinak to nešlo. Admin Ticar ukázal svojí ochotu, Hráč Petan159 střílel z no pvp do pvp a když jsem volal "Admina" Ticar tak nemohl... prý má práci... (jednal s hráčem ohledně něco s /lock) zaprvé myslím že tohle bylo přednější jelikož tohle je porušování pravidel a admin by to měl vyřešit. po nějaký době se portnul, koukal na Petana jak střílí z no pvp a zkoušel natočit důkaz... jenže mu "prý" nešlo Fraps, takže hráč je bez banu a Ticar mi ještě napíše do msg že prý nic neviděl.... omlouvám se co teď napíšu ale tohle není Admin ale dokonalý dítě s právama admina. je na váš jak s tím naložíte
Důkazy: http://leteckaposta.cz/879293722
S pozdravem váš milovaní Kingofking !

Důkazy: http://leteckaposta.cz/879293722
S pozdravem váš milovaní Kingofking !

Rád dávám headshoty na CS1.6 - Problém?
Skillobot 

-
kingofking - Amatér
Ticar/Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ticar/Survival
Zdravím,
takže dostal som pomenovanie "admin dieťa" od vlastne dieťaťa, to je ale zaujímavé!
Každopádne k sťažnosti:
Ja som admin, a mojou úlohou je riešiť hráčske problémy, ak hráčovi niečo nefunguje, mojou úlohou je, to vyriešiť. Takže tento hráč s ktorým som riešil problém mi napísal jednak skôr, a druhak nemôžeš rozdeľovať problémy do dôležitých a nedôležitých. Všetky problémy sú rovnako dôležité, a tak keď riešim jeden problém tak nemôžem riešiť aj druhý.
"Riešiť všetko naraz je prakticky nemožné." - celkom rozumný citát
Zaujímalo by ma, čo by si robil ty, keby si sa dostal do situácie že si JEDINÝ admin na servery s ďalšími 35 hráčmi na palube a máš riešiť NARAZ všetky problémy, čo hráči majú. Vždy je potreba si spraviť nejakú postupnosť a poradník, keď sa problémy riešia narýchlo tak sa všetko len pokazí.
PO MIMO: Ja si myslím, že ty si hráča peťan provokoval, vzhľadom nato, že bezdôvodu teda minimálne do mňa neútočil. Síce porušoval pravidlá, ale tebe nebolo životne nutné tam byť, a čakať nato aby si ma mohol ZNIČIŤ. (je to tým že mi závidíš, že teba zamietli?.. nemáš mi čo závidieť!). Tu je vidno to, ako si zneužil situácie že som admin NOVÁČIK a riešim iný problém s iným hráčom.
Mne hráč nič nerobil:

Skutočne keď je toľko hráčov na serveri a vyskytujú sa v chate aj takéto veci ktoré priam CHCÚ admina rozhodiť tak sa neni čomu diviť.

Možno sa takéto situácie pred tým nestávali (ktovie.. možno mi fakt závidí a chce ma zničiť.. lebo som mladší) ale mne sa to stalo. Keďže som na servery dovolím si povedať že zatiaľ najaktívnejší admin čo sa týka denného pomeru a som na servery veľmi často sám. Ostatne všetky problémy sa snažím riešiť ale prepáč že niesom multifunkčný stroj aby som mohol riešiť všetky problémy naraz.
Toť odomňa všetko. Keby si ma za každú cenu nechcel zničiť tak počkáš, kým doriešim všetky problémy ktoré mám na rade, a "nehubuješ" do mňa nonstop pri mojej práci, ktorú si myslím že si robím dosť dobre. Viz môžu potvrdiť ostatní administrátori, ktorí so mnou nemali žiadne problémy a myslím si, že sa k ním perfektne hodím.
//EDIT: Hráča si taktiež mohol nahlásiť na web, keď si videl že je na serveri len jeden admin a je zaneprázdnený. Hráč by určite bez trestu s dôkazom nebol.
takže dostal som pomenovanie "admin dieťa" od vlastne dieťaťa, to je ale zaujímavé!
Každopádne k sťažnosti:
Ja som admin, a mojou úlohou je riešiť hráčske problémy, ak hráčovi niečo nefunguje, mojou úlohou je, to vyriešiť. Takže tento hráč s ktorým som riešil problém mi napísal jednak skôr, a druhak nemôžeš rozdeľovať problémy do dôležitých a nedôležitých. Všetky problémy sú rovnako dôležité, a tak keď riešim jeden problém tak nemôžem riešiť aj druhý.
Zaujímalo by ma, čo by si robil ty, keby si sa dostal do situácie že si JEDINÝ admin na servery s ďalšími 35 hráčmi na palube a máš riešiť NARAZ všetky problémy, čo hráči majú. Vždy je potreba si spraviť nejakú postupnosť a poradník, keď sa problémy riešia narýchlo tak sa všetko len pokazí.
PO MIMO: Ja si myslím, že ty si hráča peťan provokoval, vzhľadom nato, že bezdôvodu teda minimálne do mňa neútočil. Síce porušoval pravidlá, ale tebe nebolo životne nutné tam byť, a čakať nato aby si ma mohol ZNIČIŤ. (je to tým že mi závidíš, že teba zamietli?.. nemáš mi čo závidieť!). Tu je vidno to, ako si zneužil situácie že som admin NOVÁČIK a riešim iný problém s iným hráčom.
Mne hráč nič nerobil:

Skutočne keď je toľko hráčov na serveri a vyskytujú sa v chate aj takéto veci ktoré priam CHCÚ admina rozhodiť tak sa neni čomu diviť.

Možno sa takéto situácie pred tým nestávali (ktovie.. možno mi fakt závidí a chce ma zničiť.. lebo som mladší) ale mne sa to stalo. Keďže som na servery dovolím si povedať že zatiaľ najaktívnejší admin čo sa týka denného pomeru a som na servery veľmi často sám. Ostatne všetky problémy sa snažím riešiť ale prepáč že niesom multifunkčný stroj aby som mohol riešiť všetky problémy naraz.
Toť odomňa všetko. Keby si ma za každú cenu nechcel zničiť tak počkáš, kým doriešim všetky problémy ktoré mám na rade, a "nehubuješ" do mňa nonstop pri mojej práci, ktorú si myslím že si robím dosť dobre. Viz môžu potvrdiť ostatní administrátori, ktorí so mnou nemali žiadne problémy a myslím si, že sa k ním perfektne hodím.
//EDIT: Hráča si taktiež mohol nahlásiť na web, keď si videl že je na serveri len jeden admin a je zaneprázdnený. Hráč by určite bez trestu s dôkazom nebol.
-
Ticar - Amatér
Ticar píše:Zdravím,
Každopádne k sťažnosti:
Mne hráč nič nerobil:
Bez urážky ale jsem starší, rozumnější a rozhodně bych se nevymlouval že mi nejde fraps nebo bych psal do msg že jsem "prý nic neviděl" a admin by neměl nadávat - jelikož jsi mě nazval dítětem. co se týče tvých screenu je fakt zajímavé že tobě nic nedělal... ale na mojích screenech je vidět že petan na mě střílel z no pvp a ty ještě koukáš. takže se prosím zase nevymlouvej. ": Hráča si taktiež mohol nahlásiť na web, keď si videl že je na serveri len jeden admin a je zaneprázdnený. Hráč by určite bez trestu s dôkazom nebol" k čemu je online admin na serveru v tom případě? promin ale fakt tohle je trapné... co se týče toho že se povyšuješ nademnou že já jsem práva nedostal a ty jo, tak já vidím hned několik rozdílů

Skillobot 

-
kingofking - Amatér
Dúfam, že toto je len nejaký nepodarený vtip..
Aha, takže keď si starší, tak si aj automaticky rozumnejší hej? To je skutočne astronomická logika. Keby si bol rozumný tak by si videl situáciu úplne inak a nie tak, že som admin, a mám riešiť veci. Život nieje tak sladký, ako si predstavuješ. Zrejme ešte nepoznáš slovíčko zaneprázdnenosť.
Prosímťa.. prečítaj si tvoj úvodný príspevok, že kto koho prvý nazval deckom
Veď o tom celý čas hovorím. Tá sekcia je tam nato, aby keď je administrátor zaneprázdnený tak aby mohol byť problém aj tak vyriešený. Pre boha, ty nevieš ako to chodí? Veď si prečítaj ostatné sekcie.. tam to tiež chodí tak, že admin je na servery ale aj tak sa nahlasuje. Veď to že je 1 admin na servery a 35 hráčov neznamená, že admin môže naraz riešiť všetky problémy.
Poukazoval som tým len na to, že ako by si sa zachoval v prípade iných adminov. Bola to len jedna z x možností prečo, si sa tak zachoval práve ku mne, ak by si sa tak zachoval ku každému, tak je fakt chyba na tvojej strane keď nevieš pochopiť tak jednoduchú vec že život nieje tak sladký, ako ho ty vidíš.
Ty ako hráč nemáš šajnu o tom, čo je to byť adminom a sám zvládať 35 hráčov na servery. Ten sladký pohľad že admin má riešiť všetko.. to je len hráčska predstava o tom, ako celá PP sekcia chodí. Ešte raz hovorím, mal si hráča nahlásiť do PP, bol by zabanovaný príslušným CHH. Vôbec nemáš predstavu o tom, že načo tam tá sekcia je?.. Vidno.
kingofking píše:Bez urážky ale jsem starší, rozumnější
Aha, takže keď si starší, tak si aj automaticky rozumnejší hej? To je skutočne astronomická logika. Keby si bol rozumný tak by si videl situáciu úplne inak a nie tak, že som admin, a mám riešiť veci. Život nieje tak sladký, ako si predstavuješ. Zrejme ešte nepoznáš slovíčko zaneprázdnenosť.
kingofking píše:admin by neměl nadávat - jelikož jsi mě nazval dítětem
Prosímťa.. prečítaj si tvoj úvodný príspevok, že kto koho prvý nazval deckom
kingofking píše:k čemu je online admin na serveru v tom případě? promin ale fakt tohle je trapné...
Veď o tom celý čas hovorím. Tá sekcia je tam nato, aby keď je administrátor zaneprázdnený tak aby mohol byť problém aj tak vyriešený. Pre boha, ty nevieš ako to chodí? Veď si prečítaj ostatné sekcie.. tam to tiež chodí tak, že admin je na servery ale aj tak sa nahlasuje. Veď to že je 1 admin na servery a 35 hráčov neznamená, že admin môže naraz riešiť všetky problémy.
kingofking píše:co se týče toho že se povyšuješ nademnou že já jsem práva nedostal a ty jo, tak já vidím hned několik rozdílůnavíc nevidím důvod proč sem musíš tahat že ty jsi admin a já ne..
tohle je opravdu na smiech
Poukazoval som tým len na to, že ako by si sa zachoval v prípade iných adminov. Bola to len jedna z x možností prečo, si sa tak zachoval práve ku mne, ak by si sa tak zachoval ku každému, tak je fakt chyba na tvojej strane keď nevieš pochopiť tak jednoduchú vec že život nieje tak sladký, ako ho ty vidíš.
Ty ako hráč nemáš šajnu o tom, čo je to byť adminom a sám zvládať 35 hráčov na servery. Ten sladký pohľad že admin má riešiť všetko.. to je len hráčska predstava o tom, ako celá PP sekcia chodí. Ešte raz hovorím, mal si hráča nahlásiť do PP, bol by zabanovaný príslušným CHH. Vôbec nemáš predstavu o tom, že načo tam tá sekcia je?.. Vidno.
-
Ticar - Amatér
co se týče toho že jsi prý neměl čas, tak to chápu ale byl jsi u něho, jednou klávesou jsi mohl zapnout fraps a bylo by vymalováno, je tohle těžká práce na admina? je to otázka pěti minut.. myslím že by bylo lepší počkat až to vyřeší vyšší práva (BH/RSM/Kovi/Martino) a zbytečně nespamovat tenhle topic.
Skillobot 

-
kingofking - Amatér
""""" Zrejme ešte nepoznáš slovíčko zaneprázdnenosť,""""
jestli si dobře pamatuju tak na screenech je vidět že jsi nic neviděl
no nic nebudu zbytečně spamovat. počkám na odpověď vyšších práv
jestli si dobře pamatuju tak na screenech je vidět že jsi nic neviděl

Skillobot 

-
kingofking - Amatér
kingofking píše:co se týče toho že jsi prý neměl čas, tak to chápu ale byl jsi u něho, jednou klávesou jsi mohl zapnout fraps a bylo by vymalováno, je tohle těžká práce na admina? je to otázka pěti minut.. myslím že by bylo lepší počkat až to vyřeší vyšší práva (BH/RSM/Kovi/Martino) a zbytečně nespamovat tenhle topic.
Ja tento topic nespamujem, keď tak ho spamuješ ty. Predsa ja chcem, aby bolo všetko vysvetlené. Naposledy sa teda vyjadrujem.
V chvíli keď si začal spamovať do chatu problém o tom, že čo daný hráč porušuje som ja riešil iného hráča. Po mimo, nebol si jediný kto po mne niečo chcel v tom chate aj pri riešení toho hráča, ďalší 4 hráči chceli rôzne veci. Je zaujímavé, že tí ďalší 4 sa nesťažujú, ale keby mali nejaký problém, hodia ho do PP.
kingofking píše:""""" Zrejme ešte nepoznáš slovíčko zaneprázdnenosť,""""
jestli si dobře pamatuju tak jsi řekl že jsi nic neviděl![]()
no nic nebudu zbytečně spamovat. počkám na odpověď vyšších práv
Áno, v dobe keď som sa už ja na teba portol tak daný hráč predovšetkým stál na mieste. Ty si mi furt spamoval do chatu nech s tým niečo robím a ja som sa snažil zapnúť si FRAPS. Avšak nemám najrýchlejší počítač a chvíľu to trvalo. No keď som ho mal už zapnutý už si mal dávno v chate správu, že ideš na fórko. Ver mi, že keby som neriešil iný problém a mal celý čas sa naplno venovať tomu tvojmu, tak by hráč v danej chvíli bez banu nebol.
-
Ticar - Amatér
Omlouvám se za spam ale tohle mě nutí ještě něco doplnit.
"""""Áno, v dobe keď som sa už ja na teba portol tak daný hráč predovšetkým stál na mieste. Ty si mi furt spamoval do chatu nech s tým niečo robím a ja som sa snažil zapnúť si FRAPS. Avšak nemám najrýchlejší počítač a chvíľu to trvalo."""""""
Prosím podívej se nejdřív na screeny a pak mluv podle toho, měl jsi času habaděj na zapnutí Frapsu, co se týče spamování tak si nepamatuji že bych tě doslova spamoval, napsal jsem to jednou, dvakrát
"""No keď som ho mal už zapnutý už si mal dávno v chate správu, že ideš na fórko""" v tom případě máš natočení demo jelikož tohle jsem psal když on na mě střílel..
na konci jsem se odportnul a řešil jsem to v resce. ještě jsi mi nakonec napsal že jsi prý "nic jsem neviděl, byl jsem zaneplázdněný "
Přeji krásný zbytek večera
Kingofking
"""""Áno, v dobe keď som sa už ja na teba portol tak daný hráč predovšetkým stál na mieste. Ty si mi furt spamoval do chatu nech s tým niečo robím a ja som sa snažil zapnúť si FRAPS. Avšak nemám najrýchlejší počítač a chvíľu to trvalo."""""""
Prosím podívej se nejdřív na screeny a pak mluv podle toho, měl jsi času habaděj na zapnutí Frapsu, co se týče spamování tak si nepamatuji že bych tě doslova spamoval, napsal jsem to jednou, dvakrát

"""No keď som ho mal už zapnutý už si mal dávno v chate správu, že ideš na fórko""" v tom případě máš natočení demo jelikož tohle jsem psal když on na mě střílel..

Přeji krásný zbytek večera
Kingofking
Skillobot 

-
kingofking - Amatér
Zdravím,
myslím, že problémy/veci na serveri sa dajú deliť medzi dôležitejšie a menej dôležité, predsa nebudem riešiť každého, kto chce fly/GM/OP, a keď niekto porušuje pravidlá, tak je to určite prednejšie, rovnako, ako je cheating prednejší ako nadávky či spam...
Ten fraps no neviem... Môže byť a nemusí, to nikto nevie, ale portnúť sa tam nech vidí admina a kick si dať aspoň mohol aj bez dôkazu... Avšak keďže je admin nový, tak ho nejak extra trestať nebudem, len dúfam, že sa týmto trochu poučí a nabudúce to bude len lepšie a lepšie.
Sťažnosť viacmenej oprávnená, zamykám.
myslím, že problémy/veci na serveri sa dajú deliť medzi dôležitejšie a menej dôležité, predsa nebudem riešiť každého, kto chce fly/GM/OP, a keď niekto porušuje pravidlá, tak je to určite prednejšie, rovnako, ako je cheating prednejší ako nadávky či spam...
Ten fraps no neviem... Môže byť a nemusí, to nikto nevie, ale portnúť sa tam nech vidí admina a kick si dať aspoň mohol aj bez dôkazu... Avšak keďže je admin nový, tak ho nejak extra trestať nebudem, len dúfam, že sa týmto trochu poučí a nabudúce to bude len lepšie a lepšie.
Sťažnosť viacmenej oprávnená, zamykám.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1