• Stránka 1 z 1
steam support poradte
Jaký máte přístroj ? počítač / notebook / tablet apod. Počítač
Jaký máte operační systém? Windows XP, Windows 7 apod. Windows 7
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? -
Stručný popis vašeho problému:
Zdravím chcem sa opýtať, že do kedy mám čakať odpoveď od supportu je to nehorázne poslal som im žiadosť o vrátenie steamu dňa 22.6 a teraz je 15.7 ? Prečo mi support neodpisuje?, môj kamarát si požiadal o steam a niečo mu chýbalo nemal dôkaz a odpísali mu do 4 dni a ja som im dal všetko a čakám mesiac..
A nehorázne by ma naštvalo ked mi. Napíšu za 2mesiace, že mi niečo chýba šlak by ma trafil
A ešte chcem sa opýtať že či by mi mohli vrátiť steam ukážem vám tu čo som im napísal a že či to je dostačujúce
Steam supportu som napísal
Hey Steam Support, my account was recently hacked because of my neglect on how I behave on Internet while I am using Steam. I am sorry and next will be more careful. Bellow I am applying proof of account ownership. I hope so for fast and seamlessly solution. Thanks!
Buying games Hitman Absolution
(dal som tam názov steamu,nabok napravo aj cd key)
Tu je dôkaz čo som im dal(tu je screen) http://jpeg.cz/images/2015/07/15/EPFQn.jpg
Jaký máte operační systém? Windows XP, Windows 7 apod. Windows 7
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? -
Stručný popis vašeho problému:
Zdravím chcem sa opýtať, že do kedy mám čakať odpoveď od supportu je to nehorázne poslal som im žiadosť o vrátenie steamu dňa 22.6 a teraz je 15.7 ? Prečo mi support neodpisuje?, môj kamarát si požiadal o steam a niečo mu chýbalo nemal dôkaz a odpísali mu do 4 dni a ja som im dal všetko a čakám mesiac..
A nehorázne by ma naštvalo ked mi. Napíšu za 2mesiace, že mi niečo chýba šlak by ma trafil
A ešte chcem sa opýtať že či by mi mohli vrátiť steam ukážem vám tu čo som im napísal a že či to je dostačujúce
Steam supportu som napísal
Hey Steam Support, my account was recently hacked because of my neglect on how I behave on Internet while I am using Steam. I am sorry and next will be more careful. Bellow I am applying proof of account ownership. I hope so for fast and seamlessly solution. Thanks!
Buying games Hitman Absolution
(dal som tam názov steamu,nabok napravo aj cd key)
Tu je dôkaz čo som im dal(tu je screen) http://jpeg.cz/images/2015/07/15/EPFQn.jpg
-
JahodaGamesites - Zkušený
steam support poradte
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: steam support poradte
Je to tvoje chyba to chci říct jako první, ale účty by měli vrátit pokud splňuješ TYTO věci tak ano.
Do měsíce napíše bot. Dá nějaké otázky atd, když na ně odpovíš vše jak ti napíše tak ti napíše člověk, který to teprve vyřeší
Do měsíce napíše bot. Dá nějaké otázky atd, když na ně odpovíš vše jak ti napíše tak ti napíše člověk, který to teprve vyřeší

-
S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň
No hej ja cakam uz.mesiac a prosim precitajte si niekto to hore co som poslal supportu ci by.mi ho vratili s.dokazom alebo stym ma niekto skusenost ci to staci na vratenie
-
JahodaGamesites píše:No hej ja cakam uz.mesiac a prosim precitajte si niekto to hore co som poslal supportu ci by.mi ho vratili s.dokazom alebo stym ma niekto skusenost ci to staci na vratenie
To co jsi tam napsal. Ten Ticket a cenzurovaný klíč tak s tím by ti to měli dát, ale ten klíč necenzuruj až tam budeš psát. Četl jsi ty věci co jsem ti poslal? Píší jak to máš napsat, aby jsi měl co největší šanci na navrácení účtu.
Toto je přímo ze Steam fóra:
Contact steam support immedeately. Make sure to provide all of the information listed here in order to ensure your account is returned as quickly as possible!
While you wait for a response it'd be a good idea to read through this support article, so that when you get your account back you can minimise the chance of having your account hijacked again again.

-
S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň
Takže steam support bot mi napíše do konca tohto mesiaca, ten kľuč som cenzuroval len tu aby ho nikto nevidel Steam supportu som ho normálne poslal ja som tu žiadosť odoslal už pred mesiacom..
-
Téma neaktivní, zamykám.
-
Ekblad - Zkušený
• Stránka 1 z 1