• Stránka 1 z 1
[vyriešené]OpenGL lagy on Zombie mod
Vaša mašina: Notebook Asus .. ( neznám přesný název je z druhé ruky)
Operačný systém: Windows Vista
Verzia hry: Steam (OpenGL)
Kedy sa problém začal prejavovať: Po zapnutí OpenGL módu
Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Když hraju zombie mod a někdo si hodí nesmrtku tak mi to začne dropovat fpska. Např i light granáty popřípadě i Baterky u hráčů, příšerně mě to štvě, u NS jsem měl zaplý D3D tudíž žádný dropy nebyly ale jelikož na Steamu je jenom Sofware a OpenGL tak nemám navybranou, si říkám jestli to není grafikou nebo jestli to PC nestíhá ? (Opravdu slabý PC)
Operačný systém: Windows Vista
Verzia hry: Steam (OpenGL)
Kedy sa problém začal prejavovať: Po zapnutí OpenGL módu
Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Když hraju zombie mod a někdo si hodí nesmrtku tak mi to začne dropovat fpska. Např i light granáty popřípadě i Baterky u hráčů, příšerně mě to štvě, u NS jsem měl zaplý D3D tudíž žádný dropy nebyly ale jelikož na Steamu je jenom Sofware a OpenGL tak nemám navybranou, si říkám jestli to není grafikou nebo jestli to PC nestíhá ? (Opravdu slabý PC)
-
TweetyCZK - Pokročilý
[vyriešené]OpenGL lagy on Zombie mod
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: OpenGL lagy on Zombie mod
steam hra je oproti nonsteamu podstatně náročnější na hardware. Každý, kdo přechází z NS na Steam by měl počítat s tím, že bude mít FPS nižší. Upgrade HW tento problém vyřeší, ale dávat peníze do PC jen k vůli tak staré hře je podle mě blbost a je lepší hrát na nonsteamu ...
Každopádně i stará dobře nastavená grafická karta s vhodnými ovladači dovedou zázraky
Každopádně i stará dobře nastavená grafická karta s vhodnými ovladači dovedou zázraky

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
No, kdybych ty ovladače dokázal nějako najít, to by byl zázrak
Ale každopádně nedá se přidat D3D ? Spousta lidí by toho využila

-
TweetyCZK - Pokročilý
TweetyCZK píše:No, kdybych ty ovladače dokázal nějako najít, to by byl zázrakAle každopádně nedá se přidat D3D ? Spousta lidí by toho využila
Steam sice tuto možnost "schoval" ale hrát na D3D jde i na Steamu. Stačí dát do spouštěcích parametrů následující:
-d3d
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Napiš, jakou máš grafickou kartu (konkrétní model; pokud nevíš jak to zjistit, stáhni si tohle). Je dost možné, že ti nepodporuje OpenGL.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Re: [řešíme]OpenGL lagy on Zombie mod
bez odozvy
lock
PS: dwandy díky, to som nevedel
lock
PS: dwandy díky, to som nevedel

-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1