• Stránka 1 z 1
[vyriešené] Ping
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ping
Když se dole pozorně podíváš na tom obrázku, tak tam máš dole tvůj ping. Je tam minimum, průměr a maximum a jak vidíš, maximum je 127, takže problém bude asi v té wi-fi. Zkus restartovat router, vypnout wi-fi na mobilu, ntb a omezit stahování na těchto zařízeních.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Skúšal som aj na priamo na modem a stále som to mal rovnako. A pred včerom som menil router za nový a žiadny rozdiel v pingu.. Volal som do UPC a povedal mi že mám stabilný ping cca 15.. a bez strát.. tak ja nevime potom v čom môže byť problém
-
Lemur2 - Drbna
Spíš si myslím, že problém bude v té stránce. Zkoušel jsem si test tam a jinde, oba servery byly v Brně a ping se lišil o 35.
Jinak zkus se podívat jestli se podívat po chvilce hraní do správce úloh, jestli ti to nedělá kvůli tomu, že PC prostě nestíhá.
Jinak zkus se podívat jestli se podívat po chvilce hraní do správce úloh, jestli ti to nedělá kvůli tomu, že PC prostě nestíhá.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
ADAM357:
Elwyn, Nič mi nenašlo, môžte to locknúť počkám do vydania WIN 10 a ak sa niečo nezmení tak vám píšem
Lemur2 píše:Skúšal som aj na priamo na modem a stále som to mal rovnako. A pred včerom som menil router za nový a žiadny rozdiel v pingu.. Volal som do UPC a povedal mi že mám stabilný ping cca 15.. a bez strát.. tak ja nevime potom v čom môže byť problém
Elwyn, Nič mi nenašlo, môžte to locknúť počkám do vydania WIN 10 a ak sa niečo nezmení tak vám píšem

-
Lemur2 - Drbna
Při reinstalaci systému jsi určitě nainstaloval špatné ovladače na bezdrátový router wifi. Já s tím taky bojoval nějakou dobu, mám optiku 100/100 MBs, při reinstalaci jsem volil jiné ovladače, které mi nabízel výrobce ntb. Od té doby vše funguje korektně, W10 ti v tomhle nijak nepomůže.
-
Hoolder - Spamer
práveže ja som nerobil reinstal systému, tak preto chcem skúsiť, možno mám poškodené nejaké registre a celkovo ide trochu spomalene... a keď to nepomôže tak zas zavolám do UPC, pretože 30 ping je na optiku strašne veľa...
-
Lemur2 - Drbna
Zdravím všechny, problém s pingem jsem měl pro furt. Zkus si stáhnout program Advenced SystemCare (y) Je to výbroný program, nepomáhá ti jen s internetem, vymaže ti zbytečnosti a žádná důležitá data která máš v počitači, určitě nebůdou narušeni.
Doufám že ti pomůžu. Jestli ano, bůdu jen rád
Přeji krasný zbytek dne.
Doufám že ti pomůžu. Jestli ano, bůdu jen rád
Přeji krasný zbytek dne.
★Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today★
-
dzonyyy - Pokročilý
Pozrime sa nato takto:
Raty si skúšal = nepomohlo
Ping máš v poriadku, sem tam to trhne a z akého dôvodu ?
Poskytovatel tvrdí, že ping máš stabilný - 15, sťahovanie máš tiež dobré, reinstal si skúšal.
Čož znamená, že žiadne nastavenie CS na ping proste nie je, okrem ratov. Tie ti nepomohli. Si pripojený na wifi, nie je to trhanie spôsobené tým, že máš v tej chvíli slabú odozvu, slabý signál ? Poskytovatel ti tvrdí, že je všetko v poriadku, nastavenie CS je tiež v poriadku ak si nastavoval raty podľa pripojenia. Ovládače si nemenil a doteraz to šlapalo v pohode. Nič si nemenil. Vír ani nič nemáš.
Sám vieš, že nie sme bohovia a neluskneme len tak cez PC prstami a nespraví sa to. Ak ti to nepomôže, mi už ti tiež nijak nepomôžeme. Pozri na nete, zmeň poskytovateľa, možno je preťažená v tomto období sieť, sú predsa prázdniny. Dosť možností, do ktorých mi nevidíme. Ešte taká otázka, skúšal si či máš pripojenie v poriadku na iných online hrách ?
žiadaš o lock
lock
Raty si skúšal = nepomohlo
Ping máš v poriadku, sem tam to trhne a z akého dôvodu ?
Poskytovatel tvrdí, že ping máš stabilný - 15, sťahovanie máš tiež dobré, reinstal si skúšal.
Čož znamená, že žiadne nastavenie CS na ping proste nie je, okrem ratov. Tie ti nepomohli. Si pripojený na wifi, nie je to trhanie spôsobené tým, že máš v tej chvíli slabú odozvu, slabý signál ? Poskytovatel ti tvrdí, že je všetko v poriadku, nastavenie CS je tiež v poriadku ak si nastavoval raty podľa pripojenia. Ovládače si nemenil a doteraz to šlapalo v pohode. Nič si nemenil. Vír ani nič nemáš.
Sám vieš, že nie sme bohovia a neluskneme len tak cez PC prstami a nespraví sa to. Ak ti to nepomôže, mi už ti tiež nijak nepomôžeme. Pozri na nete, zmeň poskytovateľa, možno je preťažená v tomto období sieť, sú predsa prázdniny. Dosť možností, do ktorých mi nevidíme. Ešte taká otázka, skúšal si či máš pripojenie v poriadku na iných online hrách ?
žiadaš o lock
lock
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1