• Stránka 1 z 1
Dobre toto je pre HLSA knifu Kofolu nelockovat a precitat!
Dobre kamarade uz by stacilo hej ? Mam ta plne zuby. Viem ze som ta davnejase ponizil ze si sa ma zlakol a nesiel si duel v knife a vie to dost ludi ale staci priatelu! Ty mne zneprijemnovat zivot nemusis poviem tu len zopar veci zdaleko niesu vsetko a ani to sem davat nechcem! Mozno ma nemas rad ale toto tu riesit nejdem ty si tak toxicky clovek kvoli ktoremu skoncil "knife" na GS je to len pravda nema ta rado dost vela ludi ako to tak vidim ked chces hrat gather sa ludia pytaju ci ide aj kofola ked ano oni nejdu toto mi staci dost ale mne pisu aj ludia osobne hej ? Ja konkretne som prestal aj kvoli tebe hrat knife ako aj dalisch X ludi ty vies o vsetkom prestal som sa o teba zaujmat uplne si mi bol ukradnuty lebo som z toho vyrastol ale ty asi nie ked mi tu chces pisat veci ty tak budem aj ja kamarad ja mam na teba tolko veci ze nie ze ta bude nenavidiet 1000 ludi ale 100000 ked sem napisem co vsetko viem a som pocul ano ? Co uz je to ochik alebo vino vsetko viem este chvilku pokracuj v tom co robis tak sa necuduj ked sem pribudne par. Noviniek lebo ohovaranie neznasam zo vsetkeho najviac ano ? A ked nieco chces po 2 rokoch tak sj ma pridak a povec to mne a ie za chrptom adminom ano ? Zatial vsetko uvedom si to premysli lebo ked chces vojnu moze zacat OK ? Ja mam dost veci o tebe a dost ludi mi to povedalo o ktorych ty ani nevies aj tvoj FB a ostatne veci viem hej keby si si myslel ze si anonym ma ho uz dost ludi. TAKZE KOFOLA TOTO JE POSLEDNA NAPOMIENKA MOZNO TU MAS LEPSIE SLOVO AKO JA ALE LUDI MAM JA NA SVOJEJ STRANE ! A ked nechces aby som sa pridal do skupiny antiKOFOLA tak prestan! Prosim no LOCK bolo to pisane na telefone takze sry za g.ch. sNox*
-
sNoxC - Pokročilý
Dobre toto je pre HLSA knifu Kofolu nelockovat a precitat!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dobre toto je pre HLSA knifu Kofolu nelockovat a precita
Dekujeme za Tvuj zajem. Pokud budes chtit ale vykydat nekde hnuj, zacni u nas na vsi v kravine.
Svoje osobni invektiva si res v PM, od toho tu forum nemame.
Lock.
Svoje osobni invektiva si res v PM, od toho tu forum nemame.
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: Dobre toto je pre HLSA knifu Kofolu nelockovat a precita
V životě jsme s tebou duel v knifu neměl. Dostal jsi X banů, za debilní kecy, nadávky a podobné věci, i to je důvod, proč chci mluvit s Brutalysem, protože lžeš. Ochik je cheater, dostal 100 banů, takže co o mě vykládá takový člověk je mi fuk. Vino mluví sračky od doby co byl zrušen, takže mi je to jedno a celkově mi je jedno tvůj názor a všechno co jsi napsal, protože 95% toho co píšeš jsou prostě blbosti. Kvůli mě upadli knify, to kam se knify dostali, se dostali, díky vedení admin teamu a taky díky mě. Knify jsou na tom dobře a diskutovat o tom s tewbou nebudu.
Bohužel, tvá existence je pro mě zbytečná, ale děkuji, že jsi po dlouhé době zase ukázal co je v tobě
taky tě mám rád, s pozdravem tvůj ne(oblíbený) admin KOFOLA.
Bohužel, tvá existence je pro mě zbytečná, ale děkuji, že jsi po dlouhé době zase ukázal co je v tobě

taky tě mám rád, s pozdravem tvůj ne(oblíbený) admin KOFOLA.

-
KOFOLA - Spamer
• Stránka 1 z 1