I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Bezduvodny nebo opravneny Ban?

Příspěvekod Kroxi » 18 črc 2015, 08:29

Vyjadrenie k tomu: Takže ja som dostal predvšerom ban nadavanie na admina a nebol som na serveri lebo som mal ban.a dneska 18. júla 2015 som prišel na PC a du na JB a tam vidim že ban a nevim za čo ked som vubec nebol na servery takže a teraz sa ospravldnujem do predu za nadavanie na Admina Deejaysi si taky vymaštenej nebo sa stvariš???? nič som neurobil a som tam ani nebol tak prosim ta povedz duvod? prečo si ma zabanoval ked som tam nebol cely den ˇˇBol som na kupaliskuˇˇ takže chcem duvod nebo si to vyriešim inak.........

Nick:Kroxi Duvod : ' opakovane nevhodne chovanie na servery '
Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem deejays.
Zbyva jeste 1 day , 10 hours , 43 minutes and 32 seconds z tveho banu.
Kroxi
Amatér
Amatér

Bezduvodny nebo opravneny Ban?

od Rumcajz » 18 črc 2015, 08:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bezduvodny nebo opravneny Ban?

Příspěvekod nemuzunick » 18 črc 2015, 09:08

Zdravím, byl jsi nahlášen v Porušení Pravidel, díky kterému tě následně admin Deejays zabanoval.
Admina jsem kontaktoval, takže jakmile bude moci, vyjádří se ti tu.

takže chcem duvod nebo si to vyriešim inak.........

Výhrůžky prosím nech ležet někde doma :roll:
JailBreak admin
Porušování Pravidel sekce JB
nemuzunick
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod OMV » 18 črc 2015, 10:11 VIP

Zdravím.

Ako už kolega dodal ten odkaz z PP. Ako náhle som ti dal ban za ten MFK, tak som počkal až ti vyprší. Ten ban na 2 dni čo som ti dal, tak to je z toho dôvodu, že na servery sa chováš ako taký "frajer". Dávaš MFK, navážaš sa do Admina (do mňa). Máš na mňa blbé narážky, si ku mne drzý, furt nadávaš. Proste sa na serveroch chováš nevhodne. Začni sa chovať tak, ako sa máš a nebudeš trestaný. Za to tvoje chovanie voči hráčom/adminom nie je normálne. Keby vytiahnem z tvojho hlstatsu pár nadávok, narážok a blbých kecov, tak sam nebudeš veriť, čo aj spravím.

Tvoj HLSTATS (chat) :

Admine polepšilo sa ti ked si ma Kicku koko-te.
Stoned drž piču.
Joint opitaj sa či je Prezident kiska koko-t:?D.
Samik pšššt nepičuj:D.
to je deme-nt.
HRAJ KUR-VA.
kur-va CT musite tam davat GUN.
TVL POSLEDNE KOLO A DAvA REAKCE KU-RVA TIEš Dalši koko-t simon.
koko-t.
koko-t.
dalši koko-t simon:D.
(Team) to je koko-t ten simon.
to je koko-t.
blbeček Aim bot.
Michi nepičuj stale.....
Michi nepičuj.
koko-t.
ramolot neber simona pičo ked to nevieš.
Jakester Nepičuj:D.
jžš drž piču.

PS.: Je toho veľa tak som vytiahol len niečo.

Toto ma najviac dostalo "Limetka okey natačam deš na forum." A sám sa chováš ako taký blbec a ty ideš niekoho dávať na fórum ? Začni sa prosím Ťa správať ako človek. Odo mňa všetko, počkám si až na vyjadrenie svojich HLSA.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Kroxi » 18 črc 2015, 14:33

Deejays prosim ta ked si admin prekny frajer ale keby to bolo naopak tak držiš niečo.... a to tie nadavky čo ako nerieš hlavne mna ale nevadi je vela ludi čo piše taketo tak prosim ta nestaraj sa či nadavam nebo ne.... a zaprve ked si mi chcel dat ten ban tak mi ho daj hned a ne počkat 4 dni a pak to je tvoj system dost blby..... :roll: :ugeek:
Kroxi
Amatér
Amatér

Příspěvekod OMV » 18 črc 2015, 16:33 VIP

Kroxi píše:Deejays prosim ta ked si admin prekny frajer ale keby to bolo naopak tak držiš niečo.... a to tie nadavky čo ako nerieš hlavne mna ale nevadi je vela ludi čo piše taketo tak prosim ta nestaraj sa či nadavam nebo ne.... a zaprve ked si mi chcel dat ten ban tak mi ho daj hned a ne počkat 4 dni a pak to je tvoj system dost blby..... :roll: :ugeek:

Ja nepotrebujem byť "frajer". To sú tvoje nadávky, tak riešim teba a aj budem riešiť pokiaľ sa nebudeš chovať slušne. A ten ban bol hneď v ten deň. Žiadne 4 dni som ja nečakal. A myslím si, že svoje povinnosti si plním tak, ako mám a som s tým spokojný. A vlastne, ty sám nevieš, čo píšeš to je smutné.
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 19 črc 2015, 06:10

Adminovi bylo domluveno jak se v podobné situaci zachovat.
Admin nesmí svévolně banovat hráče nad limit stanovený pravidly. Vždy se musí v takovém případě poradit s HLSA.
Jelikož má admin přístup do BL teprve pár a dní a už toho začíná zneužívat, asi mu bude brzy odebrán..
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy