• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Bind,furien,zbraň
Zdravím,
nepodelí sa niekto so mnou o bind na zbraň?Keď stlačím klávesu aby mi ju kúpilo.. napr. m4 a za tým glocka,FURIEN
Za odpovede ďakuejm
nepodelí sa niekto so mnou o bind na zbraň?Keď stlačím klávesu aby mi ju kúpilo.. napr. m4 a za tým glocka,FURIEN
Za odpovede ďakuejm
- NetSK
- Amatér
[vyřešeno]Bind,furien,zbraň
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bind,furien,zbraň
Ale áno,da... ja som to už mal ale zmazal sa mi cfg a už nemam
- NetSK
- Amatér
Teoreticky je to tenhle bind:
bind klávesa "say /furien;wait;wait;slot1;wait;wait;slot6;wait;wait;slot1"
Jenže prakticky to fungovat nebude, protože když zvolíš nějakou položku z menu, tak to má nějakou časovou prodlevu, než se ti otevře následující menu. Není vždy stejná a to je právě problém, proč tyto bindy někdy fungují nebo nefungují a někdy jen částečně. Musel by sis s tím pohrát a nastavit si odpovídající počet "waitů", aby ti to fungovalo vždy. Konečný bind by mohl vypadat takto nějak
Ani tenhle bind nezaručuje 100% funkčnost, ale za to větší pravděpodobnost funkčnosti.
bind klávesa "say /furien;wait;wait;slot1;wait;wait;slot6;wait;wait;slot1"
Jenže prakticky to fungovat nebude, protože když zvolíš nějakou položku z menu, tak to má nějakou časovou prodlevu, než se ti otevře následující menu. Není vždy stejná a to je právě problém, proč tyto bindy někdy fungují nebo nefungují a někdy jen částečně. Musel by sis s tím pohrát a nastavit si odpovídající počet "waitů", aby ti to fungovalo vždy. Konečný bind by mohl vypadat takto nějak
- Kód: Vybrat vše
bind klávesa "say /furien;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;slot1;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;slot6;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;slot1"
Ani tenhle bind nezaručuje 100% funkčnost, ale za to větší pravděpodobnost funkčnosti.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Rady zde máš, kdyby si cokoli dále potřeboval, kontaktuj mě v PM.
LOCK
LOCK
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN