• Stránka 1 z 1
[vyriešené] voice
když ve hře stisknu voice tak se mi hra na 5-7 sekund lagne a po chvilce zase můžu hrát, když ten voice držím celou dobu tak pak můžu mluvit, ale je to dost omezující, nevíte někdo co s tím?
Čára je atrakce stéjně jako klec nebo fotbal a hráč který bude tvrdit opak by neměl dostat jen kill, ale taky BAN za mega demenci.
-
SavoLita - Zkušený
[vyriešené] voice
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: voice
- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 8.1
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: po návštěvě Maďarska, nevím co to je přesně za problém, a proč se objevuje/projevuje ale nainstaloval jsem třeba CS: Condition Zero
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: už popsáno
- Operačný systém: Windows 8.1
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: po návštěvě Maďarska, nevím co to je přesně za problém, a proč se objevuje/projevuje ale nainstaloval jsem třeba CS: Condition Zero
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: už popsáno
Čára je atrakce stéjně jako klec nebo fotbal a hráč který bude tvrdit opak by neměl dostat jen kill, ale taky BAN za mega demenci.
-
SavoLita - Zkušený
keď máš zapnutý TS a zároveň hraješ tak to nedělá? dobře skusím, a já napíšu ještě jednu vychytávku - +voicerecord příkaz do konzole, sekne se jednou a celou mapu už to jede samo od sebe, nic nemačkám a to je ta výhoda, i když nezvyk. Když to chcete vypnout tak napíšete -voicerecord, nebo zmáčknete voice tlačítko...
-
SavoLita - Zkušený
Podle mě je to tím, že když zmáčkneš poprvé voice, tak Windows se snaží najít to správné zařízení (tj. tvůj mikrofon). No a když jsi na TS, tak už ho hledat nemusí, stejně tak když voice zmáčkneš podruhé. 
Jinak ten +voicerecord je to, na co máš nabindované K a jen to za tebe "mačká" voice aniž by jsi ho musel držet.

Jinak ten +voicerecord je to, na co máš nabindované K a jen to za tebe "mačká" voice aniž by jsi ho musel držet.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
eeeeee, pokaždé a za jakékoli okolnosti se hra sekne, nehledě na to jestli už jsem ten voice jednou zmáčkl či ne
-
SavoLita - Zkušený
Tak dobrý zjistil jsem, že to způsobuje ten velký update cs. Od toho updatu používá (stejně jako další hry od Valve) Steam voice protocol. Nic moc s tím nenaděláme, jedině ten voice držet a nepustit, napsat do možností spuštění -nofbo -nomousegrab , nebo už výše zmíněný „trik“ s TS.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1