• Stránka 1 z 1
Hoover (premenovaný za Frodo?Nicht!)/jailbreak
Popis: Takže situácia je nasledovná. Simon povedal poďte do boxu na zadnú stenu a následne dal zákazy "Zakazujem čupieť," V tej chvíli si hráč Hoover (premenovaný za Frodo!Nicht?) čupnul a dal som mu kill. Potom som si to uvedomil, že som mu nedal čas na splnenie. No, po tom kole som písal do TEAMCHATU "Frodo!Nicht? VD prosím
" asi 10x. Pak bol ten súčasnej simon přehozen za demenciu a vtedy som zrovna zmáčknul VOICE a už som zakričal "Dajte Frodovi VD!". No v následnej chvíli som bol zabanovaný adminom Hoover. Vypnul som steam cs 1.6 a išiel som na NS cs 1.6 a chcel som tam vidieť dôvod. Hovoril že obcházim ban atď. (Kedy si minule som bol na serveri a hráč Graphic dostal ban na 8 hodín za demenciu cez STEAM... prestúpil na NS 1.6 a nedali mu tam ban ... hral si tam pohodlne) No ale vtedy písal do admin chatu "Hráči majú robiť čokoľvek preto, aby hráč dostal VD za minulý FK!". Povedal že CT sú na to aby mali mikrofón, ja som mal mikrofón. Hneď mi dal další ban za FK aj keď som bol u T a žiadal o vysvetlenie... vtedy boli hráči dosť pobúrení a ja sem následne dám aj HLTV záznam. Prítomný tam bol aj admin Oldschool Rev!#GS (premenovaný za Mozna). Nedal mi ani čas na rozdanie VD. Preto žiadam o jeho normálne vyjadrenie!!!! SIMON DOSTAL PREHOZ OPRAVNENY LEBO NEREAGOVAL NA MOJE TEMCHATOVE "PROSIM VD FRODO?NICHT!" . NA DEMU OD 31:00 (ALEBO SKOR) DOSTAL ON PREHOZ ZA TO ZE NEREAGOVAL NA MNA ... JA CHUDAK SOM DOSTAL BAN LEN KVOLI NEMU... A NAHLASOVAL SOM AJ DO VOICE ... ZIADAM O VYJADRENIE ADMINA HOOVER! HOOVER!!!
Dôkaz: ZAZNAM OD HLTV ... OD 31:00 http://leteckaposta.cz/356829713

Dôkaz: ZAZNAM OD HLTV ... OD 31:00 http://leteckaposta.cz/356829713
ahoj :hugging:
-
W0rt3x - Drbna
Hoover (premenovaný za Frodo?Nicht!)/jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hoover (premenovaný za Frodo?Nicht!)/jailbreak
Nechápem prečo zakladáš ďalší topic, budem to riešiť tu
-
Hoover - Spamer
Viem... Bol to preklep a ospravedlnujem sa...
ahoj :hugging:
-
W0rt3x - Drbna
Lock... vyřešeno v unban žádostech.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
-
Jadberg - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1